Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kala den pistew pws den mporoun pragmatika na to kanoun port gia ps3 kai xbox. Opws sto pc kanoun to downscale etsi mporoun na rixoun ligo ta textures kai tha epaize teliea k ekei.

Anyway kalyterea gia ta pc na exoun to monopwleio. Sigoura pantws sto telos tha to vgalwn gia consoles. Einai polla ta lefta!!!, opws elegan oi xafiedes stis tainies tou fwskwlou!

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Amd 64 sta apisteyta 3,5 ghz. 2gb mnhmh pou trexei se superb 200mhz. Audigy 2 zs, 7650 gs. Windows Vista 32bit 960gb sunolika xoros

Ola low me 800x600 analysh kai akoma xanei :D. Ping piano giro sto 70

Δημοσ.

Το μόνο που θέλω από το Crysis είναι ένας slider για το LOD. Θα ξαναστείλω mail στην Crytek για να το ενσωματώσουν και να μην χρειαστεί να παίζουμε με τα .cfg αρχεία. Με τέρμα το LOD και σε ανάλυση 1920x1440 + 8xFSAA θέλω να το παίξω στο νέο μου PC (όόόόόόταν το πάρω και όταν υπάρχει κάποιο να αντέχει με τα παραπάνω το Crysis). Ποσώς με ενδιαφέρει δηλαδή το DX10.1 και όταν το δείτε με τα παραπάνω settings (δοκίμασα για πλάκα 1920x1440 + 8xFSAA και είχα 12-15fps :P) θα καταλάβετε γιατί δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο από μερικά textures και ένα παραμετροποιημένο LOD ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...