akpe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Ο Material_Defenter_1032 Σήμερα το βραδάκι κ εγώ μέσα
john2gr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Σήμερα δεν θα είμαι μέσα εγώ, έχει έξοδο το μενού (και καλά τώρα. Επειδή πήρα τα σώβρακα του GhostRider το λέω :p )
Material_Defender_1032 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Άσε το CL, δεν θα χάσεις και τίποτα. Btw, ο MD1032 πως τον έλεγαν, ποιος ήταν; Bot του fukpe είναι Τα σπάει το παίγνιο, το blur effect όταν γυρνάς είναι uber cool, αλλά στο καρβούνο μου [4200+ x2 939, 2gb ram , 8800gts] μόνο στο medium αντέχει...μετά καπουτ
littlelouievegos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Ωωω εχει και MD_1032 το κολπο μεσα; Λοιπον κανονιζεται απο σημερα για αυριο, θα πεσει πολυ γελιο..
Material_Defender_1032 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Hardcore τσόντα η κατάσταση Μπορώ να δώσω το fileplanet key σε φίλο για να παίξει και αυτός?
Exoskeletor Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 kai shmera na peksoume guys, mat ela k sy na gelasoume. pezeis crysis opos epezes ut?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Α ναι ρε, Material Defender... Καλά, και συνήθως είμαι καλός στο να βρίσκω τα αρχικά (το LSOV γιατί το έχω άλλωστε). Όσο για σένα Johnny boy, θα σε δούμε απόψε. Μην κάνεις και φύγεις, άκουσα ότι πεινάς, οπότε θα σε ταΐσω μολύβι. Btw, MD αν σου κόβει πολλά frames το motion blur, αλλάζει από τα config αρχεία, post process κλπ από 1 σε 0. (πως τα εξηγώ...)
radeon9700 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Ah mdlougkras to menu tha xi simera etsi tomari mou to stiles kai MSN oti tha pekseis alla simera pezei i omada opote egw tha argisw na mpw
Material_Defender_1032 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 τσόντα δλδ πάλι το βράδυ Οι nukes πάντως καλή φάση, χτες παρατρίχα να με πετύχει ένα κομμάτι βράχος από το aftermath
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Btw, MD αν σου κόβει πολλά frames το motion blur, αλλάζει από τα config αρχεία, post process κλπ από 1 σε 0. (πως τα εξηγώ...) dld Crytek/Crysis MP Beta/Game/Config/CVarGroups kai ekei edit to sys_spec_PostProcessing ta Motionblur sto 0?
activex Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 re paidia bgazi se kanenan to minima "server authentication failed?" apo xtes to bradi mono mia fora sindethika..se olous tous server auto mou leei! (ektos apo tous full kai apo autous pou kani time out) den sindeete me tipota!
akpe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Έπαιξα λίγο με τα settings, δοκίμασα αυτά που δίνονται στο post "enable eye candy κλπ κλπ" (με μόνη διαφορά πως απενεργοποίησα το motion blur) και αν και έχει τα κολληματάκια του σε απότομες κινήσεις το παιχνιδάκι σπέρνει! Σας περιμένω το βραδάκι
Exoskeletor Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Popo ego me thn 7600 simera piga poli ekana, epeza mia ora. skotosa kai enan kiolas
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 dld Crytek/Crysis MP Beta/Game/Config/CVarGroups kai ekei edit to sys_spec_PostProcessing ta Motionblur sto 0? Yup. Αυτό είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις