Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Άσε το CL, δεν θα χάσεις και τίποτα. :mrgreen:

Btw, ο MD1032 πως τον έλεγαν, ποιος ήταν; :P

Bot του fukpe είναι :mrgreen:

Τα σπάει το παίγνιο, το blur effect όταν γυρνάς είναι uber cool, αλλά στο καρβούνο μου [4200+ x2 939, 2gb ram , 8800gts] μόνο στο medium αντέχει...μετά καπουτ :P

• Moderators
Δημοσ.

Α ναι ρε, Material Defender...

Καλά, και συνήθως είμαι καλός στο να βρίσκω τα αρχικά (το LSOV γιατί το έχω άλλωστε). :P

Όσο για σένα Johnny boy, θα σε δούμε απόψε. :P

Μην κάνεις και φύγεις, άκουσα ότι πεινάς, οπότε θα σε ταΐσω μολύβι. ;)

Btw, MD αν σου κόβει πολλά frames το motion blur, αλλάζει από τα config αρχεία, post process κλπ από 1 σε 0. (πως τα εξηγώ...) :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Btw, MD αν σου κόβει πολλά frames το motion blur, αλλάζει από τα config αρχεία, post process κλπ από 1 σε 0. (πως τα εξηγώ...) :P

dld Crytek/Crysis MP Beta/Game/Config/CVarGroups kai ekei edit to sys_spec_PostProcessing ta Motionblur sto 0?

Δημοσ.

re paidia bgazi se kanenan to minima "server authentication failed?" apo xtes to bradi mono mia fora sindethika..se olous tous server auto mou leei! (ektos apo tous full kai apo autous pou kani time out)

den sindeete me tipota!

Δημοσ.

Έπαιξα λίγο με τα settings, δοκίμασα αυτά που δίνονται στο post "enable eye candy κλπ κλπ" (με μόνη διαφορά πως απενεργοποίησα το motion blur) και αν και έχει τα κολληματάκια του σε απότομες κινήσεις το παιχνιδάκι σπέρνει!

Σας περιμένω το βραδάκι :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...