Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

....το παιξα σήμερα κανα μισάωρο...και..να πω οτι ψιλοξενέρωσα?? Κανα μισαωράκι Online στο Shore....

Σας άρεσε?? εγω περίμενα πολύ περισσότερα...θα το παίξω λίγο ακόμα να δω...

• Moderators
Δημοσ.

Μισάωρο είναι λίγο σχετικά, αλλά φυσικά ο καθένας έχει την γνώμη του. Όπως και στην ξανθιά όμως "δωσ' του άλλη μία ευκαιρία". :)

Sokonik, το ίδιο κλειδί για την προηγούμενη beta λειτουργεί και για την 3.

Δημοσ.
Μισάωρο είναι λίγο σχετικά, αλλά φυσικά ο καθένας έχει την γνώμη του. Όπως και στην ξανθιά όμως "δωσ' του άλλη μία ευκαιρία". :)

Sokonik, το ίδιο κλειδί για την προηγούμενη beta λειτουργεί και για την 3.

Ωραία εφφέ, καλά γραφικά ( αν κ όχι όσο καλά και εντυπωσιακά τα περίμενα, με όλα στο τέρμα και ΑΑ ) αλλά δε μου φάνηκε κάτι τόσο διαφορετικό απο τα υπόλοιπα..

Ίσως πάντως να θέλει αρκετό χρόνο να ασχοληθείς για να δεις τι βάθος μπορεί να έχει στο τρόπο παιξίματος και τις επιλογές των suits.

Δημοσ.

Egw xenerwsa logw epidosewn! H 7600GT apodeixuhke poly ligh! Elpizw to demo pou den tha trexoun debuggers ktl na einai pio elafry!

San paixnidi twra den to epaixa kai poly gia na mporw na krinw. Fainetai entypwsiako pantws. Thelw poly na dw video me ta kymmata opws ta edeixan sto dx10.

To eixa theopoihsei to crysis kai telika einai ena aplo paixnidi me poly prosegmena grafika. Pistevw omws den exoume dei akomh to full twn dynatothtwn tou.

Δημοσ.

Πρέπει να μάθεις να παίζεις με την nanosuit ;). Μόλις μάθεις να παίζεις με αυτήν αλλάζει εντελώς ο τρόπος, ξεχνάς τις σκάλες και τους τοίχους, ανεβαίνεις σε μέρη που ούτε καν περίμενες ότι θα μπορούσες να βρεθείς, βαράς μπουκέτα όταν έχεις νεύρα :P κλπ κλπ. Είμαι σίγουρος ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν περίμενε να είναι τόσο καλό το MP μέρος του. In fact, όλοι περίμεναν για να δουν το SP, τα γραφικά και το ΑΙ. Αντιθέτως τώρα, πολλοί το περιμένουμε και για το MP :mrgreen:

Keep in mind ότι υπάρχουν και Very High settings οπότε τα γραφικά θα γίνουν ακόμα καλύτερα, είναι σίγουρο αυτό (αν και δεν νομίζω ότι θα γίνουν πολύ καλύτερα από τα υπάρχοντα). Τα μόνα 2 πράγματα που θέλω είναι να παραμετροποιείς το LOD (όπως στο Far Cry, σίγουρα θα γίνεται αλλά ελπίζω στο Crysis να είναι πιο εύκολα με slider) κι αν χώσουν κι άλλα high-res textures σε μερικά βράχια τότε θα μιλάμε για πεμπτουσία γραφικών :D

PS: Σε μεγάλη ανάλυση και με FSAA το παιχνίδι ήδη πλησιάζει τα Promo Shots του... ασχέτως ότι κανείς δεν πρόκειται να το παίξει έτσι με τα τωρινά PC's :P

Δημοσ.

Me liga logia. Opoios thelei na to apolaysei as perimenei kana xrono kai na agorasei thn tote midrange karta grafikwn. Egw kapws etsi to skeftomai!

Osoi exte padws twra 8800 kathiste sta ayga sas, gia thn wra kala eiste. Den axizei na pate akoma se parapanw!

As perimenoume na doume poso elafrytero tha einai to demo. Elpizw se poupoulo :D

Δημοσ.

Egw na ksanapw tora pou giname polles. Otan pezete mpenete me to nickname sas sto Teamspeak Server 62.1.216.138 yparxei idi kanali. Opote mporeite na ta lete apo ekei in game :)

Opios sas enoxlisi o ghost tha ton banarei :P

Δημοσ.

Ο Toufas ήταν όλο παράπονα σήμερα ρε γμτ :P. Κι ο Dim με τον GhostRider την έπεφταν δύο δύο στους καψερούς τους συμπαίκτες μου :P. Αίσχος... κουνέλιααααααααααα :P :p

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...