bloodram Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 kalispera , kai sigxaristiria gia to forum ! to provlima mou einai to eksis! exo ena Nh. p4 2.6 kai mou kaeike i matherboard !to thema einai an aksizei na paro mia kainouria (an mporite na mou protinete mia)! I ali periptosi einai na paro (se prosfora apo filo) AMD ATHLON 64 3500+ 2.20 GHz VENICE SOCKET 939 BOX me ASROCK 939S56-M kai 512 kingstone pou exo ekgatesimeno sto torino mou pc (aftosn me tin kameni matherboar ) ! Tha ithela na mou pite an me tin alagi apo p4 se amd tha do megali diafora stin apodosi tou systimatos i aplos den aksizei kai kalitera na paro mia matherbaord gia ton p4 (fsb 800) kai na to afiso opos einai! Euxaristo!
iforbet Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 το όλο θέμα παίζει σε τη τιμή σου τα δίνει, αν δε μας λες αυτό δε γίνεται σύσταση, ότι θα δεις διαφορά θα δεις και μεγάλη, δε ξέρω αν το έχεις υπόψη σου αλλά οι ταχύτητες ρολογιών παρά τη παρόμοια αρίθμησή τους είναι σχεδόν διπλάσιες, λόγω τις χρήσης short pipe architecture (αρχιτεκτονική κοντής πίπας) και περισσότερων στοιχειοδών εντολών ανά κύκλο. Αλλά όπως είπα το όλο θέμα είναι η τιμή, εγώ πάντως που είμαι κάπως συντηριτικός στις αναβαθμίσεις μέχρι να βρω κάτι που με καλύπτει πλήρως θα σου λεγα να πάρεις εκεί ενα φτηνομάδερμπορντ να κάνεις δουλειάς σου και να τελείωνεις και παίρνεις τα καινούργια σόκετ της amd σε κανά εξάμηνο. Επίσης, ρε αγόρι μου, καλά όλα τα ορθογραφικά και εγώ κάνω περισσότερα από το καθένα, αλλά αυτό το matherboard (και το board το χεις λάθος αλλά πα στο διάλο) με a, δε κολάει με καμμία παναγία εκεί, από το mother είναι, μάνα, μητέρα, μανούλα.
bloodram Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 hahahahahah .... ti na kano re file den piga sxoleio na matho greeklish ... hehhehehehe.... gia to cpu kai tin motherbord milame gia gyro sta 270 euro! tora gia to alo pou les na kano to thema einai pos paizo games kai thelo ligo psilokali mobo min paro kamia pou den ypostirizei kant ta 800fsb mou ! Protine mou mia mobo esy an thes se parakalo ...!
bloodram Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 aaaa ... to cpu mou einai 478 shoked 2.6 fsb: 800 ( eipame) kai 512!
bloodram Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 tora pou kitaga gia motherbords gia AMD den eida kamia pou na ipostirizei ddr2! Giati etsi .... ?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Οι φωτογραφίες τη νόημα έχουν ρε παλικάρι ?
N1ghtW0lf Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Οι φωτογραφίες τη νόημα έχουν ρε παλικάρι ? Eela nte, exw thn idia aporia...
bloodram Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 ego tis vrisko diaskedastikes ! alla tha mou peis gousta einai afta !zito sorry an enoxlisa den to eixa skopo !
bloodram Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Οι φωτογραφίες τη νόημα έχουν ρε παλικάρι ? diorthothikan ! megali paratiritikotita omos ! tha boithouse an ypirxe i se idio vathmo fia to thema tou post ! Eyxaristo!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 megali paratiritikotita omos ! Ναι η μεγάλη παρατηρητικότητα είναι το ατού μου. Κατα τα άλλα δεν μπορώ καταλάβω τι λες στο αρχικό post, o firefox βγάζει τετραγωνάκια γιατι δεν έχει encode για αλαμπουρνέζικα.
iforbet Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 ας τον, έρχεται εδώ για να γκρινιάξει και να βγάλει τη μιζέρια του, φιλαράκι δεν έχω κάτι να σου προτείνω, έχω δηλαδή άλλα υπάρχουν φίλοι εδώ που είναι πιο εξειδικευμένοι, κάνε ένα search σε post για motherboard και λίγο online ψάξιμο στα ελληνικά καταστήματα και θα καλυφθείς. Εγώ δε θα δινει άλλα 300 ευρώ, θα περίμενα λίγο να πάρω κάτι καινούργιο.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 ας τον, έρχεται εδώ για να γκρινιάξει και να βγάλει τη μιζέρια του sorry για μένα λες ?
ApSiMan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 { Offtopic start; Επίσης' date=' ρε αγόρι μου, καλά όλα τα ορθογραφικά και εγώ κάνω περισσότερα από το καθένα, αλλά αυτό το mather[b']board (και το board το χεις λάθος αλλά πα στο διάλο)[/b] με a, δε κολάει με καμμία παναγία εκεί, από το mother είναι, μάνα, μητέρα, μανούλα. μιλας σοβαρα??το board πως γραφεται δηλαδη??? Offtopic End; } Στο θεμα σου αν σου ειναι αναγκη το pc για τη δουλεια σου/σχολη κοιτα για κανα μεταχειρισμενο ή αν παιζουν τα γκαφρα χτυπα καινουριο! Αλλιως κανε υπομονη λιγο καιρο να παρεις καλο....Κανε ενα search εδω και θα βρεις πολλες πληροφοριες για τα περισσοτερα CPUs-Motherboards Good Luck
Genius Hermes Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Πάρε καινούριο Motherboard για τον P4 που έχεις ή αν θέλεις να αναβαθμίσεις πάρε καινούριο P4 Intel όπωσδήποτε!!!!!!! (εκτός από celeron)
dpolal Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 {Offtopic start; μιλας σοβαρα??το board πως γραφεται δηλαδη??? Offtopic End; } Εννοεί ότι το motherboard γράφεται με ο όχι μα a...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.