PGM Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Φανταζομαι το G2 παραγγειλες ε ? αν ναι , απο που και ποσο ..........
ankouts Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Φανταζομαι το G2 παραγγειλες ε ? αν ναι , απο που και ποσο .......... Ναι αυτό παράγγειλα, από ένα κατάστημα στη γειτονιά μου που εμπιστεύομαι χρονια. Το αγόρασα 1500? με 18 δόσεις. Δεν αγόρασα από Internet γιατί δεν ήθελα να παίξω με πιστωτική κάρτα γιατί έκανα πως και πως να τις ξεφορτωθώ ;-)
c0nFuSeR Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 ρε συς πηρα τηλ στην ετερια που αγορασα το λαπτοπ κι μου ειπαν οτι το G2 εχεi μνημη στα 400 mhz(Pc 3200) eνω το everest ki to pc wizard μου βγαζουν οτι εχω 333 PC 2700. τωρα τι γινετε? :/
ankouts Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Χμμ, θα σου έλεγα να πάρεις τηλ τους τεχνικούς της Fujitsu και να τους πεις για τα 2 αυτά προγράμματα. Προσωπική μου άποψη είναι ότι τα προγράμματα μάλλον μ@λ@κ|...νται. Το G2 έχει 400 άρες μνήμες. Κι αν εσένα σου βάλανε 333 αρες μνήμες, σημαίνει πως είναι μπακάλικο και όχι εταιρεία με το μέγεθος της Fujitsu.Για φαντάσου πάντς να είναι 333 Mhz ??? Θα φρικάρω!
laptopmaniac Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Χμμ' date=' θα σου έλεγα να πάρεις τηλ τους τεχνικούς της Fujitsu και να τους πεις για τα 2 αυτά προγράμματα.Προσωπική μου άποψη είναι ότι τα προγράμματα μάλλον μ@λ@κ|...νται. Το G2 έχει 400 άρες μνήμες. Κι αν εσένα σου βάλανε 333 αρες μνήμες, σημαίνει πως είναι μπακάλικο και όχι εταιρεία με το μέγεθος της Fujitsu.Για φαντάσου πάντς να είναι 333 Mhz ??? Θα φρικάρω![/quote'] Χωρίς παρεξήγηση φίλε μου, ξέρεις τι γράφεις? Το 1667έχει 333 μνήμες και όχι 400 όπωςαναφέρει και το site της ίδιας της F-S. Ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί να μην διημιουργούμε και εντυπώσεις τζάμπα. Το everest σίγουρα δεν είναι για τα μπάζα!
ankouts Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Χωρίς παρεξήγηση φίλε μου' date=' ξέρεις τι γράφεις?Το 1667έχει 333 μνήμες και όχι 400 όπως αναφέρει και το site της ίδιας της F-S. Ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί να μην διημιουργούμε και εντυπώσεις τζάμπα. Το everest σίγουρα δεν είναι για τα μπάζα![/quote'] Χωρίς παρεξήγηση όντως φίλε. εσύ ξέρεις τι γράφεις? 1ον: Η FS λέει, "Up to 2 GB with up to 2 DDR SO-DIMM 1GB modules (333MHz and 400MHz)", που σημαίνει πως δεν αποκλείει τις 400 άρες! (Εκτός κι αν εσύ το μεταφράζεις αλλιώς, δημοκρατία έχουμε ) 2ον: Όταν ΚΑΙ τα site που τα πουλάνε λένε "1024 MB DDR PC3200 400MHz (2 x 512MB)" πηγή Play247 ε τότε τι άλλο να πώ? Εάν εσύ γνωρίζεις ότι είναι διαφορετικά, απλά πέστο. Το να λές πράγματα περί εντυπώσεων δεν είναι το πιο ευγενές. Κι αν κάνω εγώ λάθος και με "κράζεις", τότε στο Play247 τι πρέπει να κάνεις?Μύνηση? :? Και εν πάση περιπτώση, δεν έχω ανοίξει μηχανάκι για να τις δώ, απλά από τα δημοσιεύματα το είδα. 3ον: Δεν είπα οτι τα προγράμματα είναι για τα μπάζα..είπα όμως ετούτο, ότι ίσως στο συγκεκριμένο μηχανάκι να μη δουλεύουν σωστά για κάποιους ιδιαίτερους λόγους( εσύ προφανώς λές πως δε μπορεί να συμβεί αυτό :roll:
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Λέω να ανοίξω το δικό μου να τις δω...Αν δε βαριέμαι, θα μάθετε το απόγευμα Υπομονή και μη γκρινιάζετε...
ankouts Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 LOL, άντε βρε ορέστη κάνε την καλή, από ότι έχω καταλάβει, κάποια έχουν 333 άρες και κάποια 400 άρες μνήμες. Δές το αντίστοιχο PDF από την FS.
mandipl Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 ego nomizo to everest tha prepei na deixnei sosta stoixeia
ankouts Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 ego nomizo to everest tha prepei na deixnei sosta stoixeia Κι εγώ το ίδιο..απλά το θέμα είναι ότι κάποια μοντέλα 1667 από ότι φαίνεται έχουν 400 Mhz.
ankouts Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Πρέπει να αναφέρω ότι υπάρχει έλειψη στην αγορά από το Α1667G2. Το έχω παραγγείλει και μάλλον σε καμιά δεκαριά μέρες από σήμερα βλέπω να το έχω. Κατά το κατάστημα η FS παραλαμβάνει εντός της άλλης εβδομάδας! Και τώρα δημιουργείτε το μέγα ερώτημα: τόσα πολλά έχει πουλήσει η FS που ξεπούλησε?? Ή απλά φαίρνει στην Ελλάδα 10-10 κομμάτια ? :S
mandipl Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 pantos elpizo na ferei tipota mt37 . pote epitelous tha pesei ligo i timi . ego endiaferome gia 1667g2 alla koitao loxa kai sto fleamarket gia kanena efamilo laptopaki sta 900-1000 eyro .den exizei ?
ankouts Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 pantos elpizo na ferei tipota mt37 . pote epitelous tha pesei ligo i timi . ego endiaferome gia 1667g2 alla koitao loxa kai sto fleamarket gia kanena efamilo laptopaki sta 900-1000 eyro .den exizei ? Εγώ είχα την δυνατότητα να το φέρω από γερμανία μεταχειρισμένο με 300? πιο φθηνά. Δε το εκανα όμως! Είναι απίστευτή Κ@"λ@ να ανοίγεις εσυ το κουτί και να γυαλίζει το Laptopaki. Πέρα από την πλάκα, δε νομίζω οτι αξίζει να δώσεις 300? λιγότερα για να πάρεις μεταχειρισμένο.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Τελικά βαριόμουν να το ανοίξω και αντ' αυτού έτρεξα το CPU-Z, απ' όπου βρήκα part number της μνήμης (καλό πράγμα αυτό το SPD που έχουν οι μνημούλες). Τελικά φοράει DDR333 της Infineon με CL 2.5, part number HYS64D64020GBDL-6-C. Πάντως, έχω την αμυδρά εντύπωση (δεν παίρνω και όρκο), ότι ο Turion παίζει τη μνήμη στα 333 αν έχει και τα 2 slots γεμάτα.
mandipl Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ είχα την δυνατότητα να το φέρω από γερμανία μεταχειρισμένο με 300? πιο φθηνά. Δε το εκανα όμως! Είναι απίστευτή Κ@"λ@ να ανοίγεις εσυ το κουτί και να γυαλίζει το Laptopaki. Πέρα από την πλάκα, δε νομίζω οτι αξίζει να δώσεις 300? λιγότερα για να πάρεις μεταχειρισμένο. diladi apo poso % ftinotera axizei na agoraseis ena metaxeirismeno .entaxi kai go simfono me tin ka..la na anoigeis ena neo proion alla paizoyn kai alla pragmata . pantos to 1667 den to eida poythena na poleite metaxeirismeno pragma pou simainei oti opoiios to pire den metaniose(akoma)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.