Προς το περιεχόμενο

Τι τρέχει με τα Amilo 1667 ;

sp357

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 827
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
diladi pisteyete oti toulaxiston sta epomena 2 xronia kapoios mporei na antimetopisei provlima me ena 64bito ml37? kai na xreiastei dual core?

Γι αυτό το λόγο ακριβώς κι εγώ σκέφτομαι να πάρω τον Amilo A1667G2: και να μην περιμένω το καινούριο Duo Core

Δημοσ.

Σχετικά πάντως με το "αντοχή στο χρόνο", δεν βλέπω και μεγάλη διαφορά...Ούτως η άλλως, στην ανάγκη αναβαθμίζεις επεξεργαστή/μνήμη/δίσκο και ίσως και κάρτα γραφικών, αν και για το τελευταίο έχω μία (μικρή) επιφύλαξη.

Δημοσ.
Σχετικά πάντως με το "αντοχή στο χρόνο", δεν βλέπω και μεγάλη διαφορά...Ούτως η άλλως, στην ανάγκη αναβαθμίζεις επεξεργαστή/μνήμη/δίσκο και ίσως και κάρτα γραφικών, αν και για το τελευταίο έχω μία (μικρή) επιφύλαξη.

Αυτό είναι σχετικό, καθώς δεν υπάρχει σε όλα αυτα η δυνατότητα.

Δημοσ.

Η καρτούλα είναι σε MXM, άρα θεωρητικά αναβαθμίζεται...στο "θεωρητικά" πάει η μικρή μου επιφύλαξη

Όσο για προβλήματα, μέχρι στιγμής κανένα, μια χαρά πάει, να μην το ματιάσω, μόνο λίγο το ανεμιστηράκι ακούγεται όταν πάρει εμπρός, αλλά όχι και υπερβολικά...κατά τα άλλα, ζεσταίνεται ελαφρά στη δεξιά παλάμη. Dual boot windows 64/linux όλα καλά (με το /usepmtimer switch για να παίζουμε και κανένα παιχνιδάκι). Οθόνη πανέμορφη, από πληκτρολόγιο το μόνο μειονέκτημα είναι ότι υποχωρεί λίγο στην πίεση στο πάνω μέρος. Από άλλα περιφερειακά, θεωρώ θετικό το NEC DVD-RW του. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο προς το παρόν, είμαι πάντως αρκετά ικανοποιημένος. Τώρα λέω να κάνω και την εγγυησούλα μου από 2 χρόνια bring in 3 collect and return

Δημοσ.
Η καρτούλα είναι σε MXM' date=' άρα θεωρητικά αναβαθμίζεται...στο "θεωρητικά" πάει η μικρή μου επιφύλαξη

Όσο για προβλήματα, μέχρι στιγμής κανένα, μια χαρά πάει, να μην το ματιάσω, μόνο λίγο το ανεμιστηράκι ακούγεται όταν πάρει εμπρός, αλλά όχι και υπερβολικά...κατά τα άλλα, ζεσταίνεται ελαφρά στη δεξιά παλάμη. Dual boot windows 64/linux όλα καλά (με το /usepmtimer switch για να παίζουμε και κανένα παιχνιδάκι). Οθόνη πανέμορφη, από πληκτρολόγιο το μόνο μειονέκτημα είναι ότι υποχωρεί λίγο στην πίεση στο πάνω μέρος. Από άλλα περιφερειακά, θεωρώ θετικό το NEC DVD-RW του. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο προς το παρόν, είμαι πάντως αρκετά ικανοποιημένος. Τώρα λέω να κάνω και την εγγυησούλα μου από 2 χρόνια bring in 3 collect and return[/quote']

Ρίξτε και μια ματιά Ε Δ Ω που έθεσα το θέμα και πήρα απαντήσεις... η κάρτα γραφικών φαίνεται να αναβαθμίζεται, υπάρχουν και φωτό...

Δημοσ.

ξερει κανεις κανα shop με καλες φτηνες τσαντες για φορητους? backpack προτιμω.. ας προτεινει καποιος τπτ..

Με 54 ? στο ΜΑΚΡΟ τσάντα TRUST με δώρο τα εξής

Mini Web Cam

Ακουστικό και μικρόφωνο ενσωματομένο για προγράμματα τύπου skype

4 Port USB HUB

Mini Optical mouse me wheel

Πολύ καλά για τα λεφτά πιστεύω.

Δημοσ.

Orestis_G είμαι στο παρα 5 να το πάρω. Επειδή θέλω κι εγώ να κάνω το ίδιο configuration με σένα, πές μου pls το linux πως παίζει πάνω στο laptop? Εννοώ υπάρχει κανένα πρόβλημα? Τα αναγνωρίζει όλα? Σκέφτομαι να βάλω το ubuntu 5.10.

Πόσα partition έχεις κάνει? Πρώτα να κάνω εγκατάσταση τα win και μετά το Linux? Φαντάζομαι σε ξεχωριστά partition το κάθε ένα.

Τώρα αποκτώ πρώτη εμπειρία με το Linux και δεν γνωρίζω πράγματα. Για να τρέξω Dreamweaver κι άλλα προγράμματα των windows πως το κάνω?Φαντάζομαι με κάποιον simulator ε?

LOL σε πείρα παραμάζωμα...απαντησέ μου σε όποια μπορείς, για τα άλλα θα δώ τι θα κάνω.

Ευχαριστώ θερμά

Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει το ubuntu, αλλά τουλάχιστον το SuSE που είχα βάλει αρχικά, τα αναγνώρισε όλα πλην του modem, το οποίο μάλλον θέλει λίγο ψάξιμο. Αν δεν καίγεσαι για modem, προχώρα. Επίσης, κατέβασε από την Ati τον installer για τους linux drivers, αν δεν σου παίζουν τα X windows με τους default.

Σαφώς στήνεις πρώτα τα windows, γιατί σε αντίθεση με αυτά, το linux σου επιτρέπει να κάνεις boot και από άλλα λειτουργικά, αντί να τα αγνοεί επιδεικτικά.

Από partitions, φτιάχνεις ένα windows partition (π.χ. 80Gb), αφήνεις τον υπόλοιπο unpartitioned και κατά την εγκατάσταση φτιάχνεις ένα linux partition (κατά προτίμηση σε ReiserFS ή EXT3, για να είναι και journaling) και ένα SWAP partition (κάποτε λέγανε για μέγεθος 2 φορές της RAM, αλλά μάλλον έχει ξεπεραστεί η αντίληψη, οπότε 1Gb είναι αρκετό).

Όσο για εφαρμογές, ναι, υπάρχουν emulators, αλλά καλύτερα, τουλάχιστον για κάποιες εμπορικές, να κρατήσεις το dual boot σου, εκτός βέβαια αν βρεις κάτι να σε καλύπτει και σε linux.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυ για την απάντησή σου, είναι καλός μπούσουλας για μένα.

Οπότε βάζω το linux στα 20 Gb και το χρησιμοποιεί όλο για το σύστημα, και data αποθηκεύω στα άλλα 80 που είναι φορμαρισμένο από win.

Toν emulator Wine τον έχεις ακουστά?

Το laptopaki θα γίνει σούπερ...τριτη λέω να το παραγγείλω.

Δημοσ.
Το 1667G2 δεν έχει ενσωματομένο Bluetooth, σωστά βλέπω?

Δυστυχώς σωστά βλέπεις... απλά όπως θα δεις πιο πάνω και στο site που αναφέρω αλλάζει η firewire κάρτα και μπαίνει άλλη με BT...

Δημοσ.

Υπάρχουν και τα USB BT που με 25€ παίρνεις οπότε μικρό το κακό.

Το laptop το έχω 10 μέρες ανοιχτό, του χω κάνει τρελά bench για cpu και δεν κολλάει μία. Σταθερότατο. Απλά στο 100% του CPU ακούγεται αρκετά το ανεμιστηράκι.

Και η οθόνη πραγματικά πολύ καλή.

Ο Σκληρός αν και 4200 rpm πάει πολύ καλά!

Δημοσ.

Είπε κάποιος οτι έχει windows 64 Bit στο laptop? Ας μου δώσει ένα url να τα κατεβάσω από κάπου που τα έχετε δοκιμάσει, θα προτιμούσα χωρίς crack. Αν προτειμάτε PM no problem.

Ευχαριστώ!

PM: Το παράγγειλα το μηχανάκι, σε καμιά βδομάδα θα το έχω ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...