Προς το περιεχόμενο

Τι τρέχει με τα Amilo 1667 ;

sp357

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 827
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

http://www.fujitsu-siemens.com/support/downloads.html

Επιλέγεις BIOS και λειτουργικό ό,τι θέλεις (εγώ προσωπικά κατέβασα την έκδοση σε CDROM boot image γιατί δεν πολυεμπιστευόμουν το windows flash στα 64μπιτα windows). H 1.06c είναι η τελευταία

Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα ναι, δεδομένου ότι στο site της FSC δεν γίνεται διαφοροποίηση στα δύο μοντέλα, δηλαδή αναφέρεται μόνο το 1667G χωρίς 1 ή 2. Πάντως, από το site της FSC και με χρήση explorer, μπορείς να δοκιμάσεις το deskupdate, το οποίο λογικά θα σου δείξει και το bios.

http://support.fujitsu-siemens.de/DeskUpdate/index.htm

Δημοσ.

επιτελους το πηρα κι γωω απο edirect :) ρε συς δεν εχει remote control γιατι? επισης υπαρχει περιπτωση να τρεχει η μνημη στα 333 mhz? για πειτε μου για την 1η φορτιση. ποσες ωρες πρεπει να το φορτισω? δεν την συνδεσα την μπαταρια ακομα..

Δημοσ.
επιτελους το πηρα κι γωω απο edirect :) ρε συς δεν εχει remote control γιατι? επισης υπαρχει περιπτωση να τρεχει η μνημη στα 333 mhz? για πειτε μου για την 1η φορτιση. ποσες ωρες πρεπει να το φορτισω? δεν την συνδεσα την μπαταρια ακομα..

Είναι δεξιά, στη θήκη του PCI, τι έχει το δικό σου εκεί; σκέτη τρύπα; :D

Κανονικά, θα έπρεπε να το φορτίσεις πάνω από 16 ώρες χωρίς να το δουλέψεις αλλά μάλλον δεν σε πρόλαβα... όχι ότι παθαίνει και τίποτα αλλά έτσι για καλύτερα...

Η μνήμα τρέχει χαμηλά αν δεν έχεις ανοικτές πολλές εφαρμογές... τρέξε DVD να δεις πού θα πάει...

Δημοσ.

το βρηκα τυχαια πριν το τηλεκοντρολ! :) με προλαβες γιατι το τρεχω απο την μπριζα οπως ειπα διχως να εχω την μπαταρια στο λαπτοπ. αν κι ειναι δυσκολο 1η μερα να το αποχωριστω για 16 ωρες θα το κανω :P

ξερει κανεις κανα shop με καλες φτηνες τσαντες για φορητους? backpack προτιμω.. ας προτεινει καποιος τπτ..

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

κι εγώ λιγουρεύομαι αυτό το laptop ( το G2) και μόλις ήμουν έτοιμος να πάω να τον πάρω, βλέπω αυτό AMILO Pi 1536

Η τιμή που βλέπω στο http://www.greek-shops.de είναι 1.321? και θα το έχουν στις 27/02.

Τι να κάνω ? Να το περιμένω ? Η να πάρω το G2 ?

Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται...

...αν και δεν θα παίζεις 64 bit Far Cry σε αυτό...χεχεχεχε

Σοβαρά τώρα, ίσως να αξίζει...Με ποια CPU το βρήκες;

Δημοσ.

ρε guys ειμαι μεταξυ G1 και G2, τι προτεινετε? επιδοσεις / αυτονομια / αντοχη στον χρονο (οσο και αν φαινεται παραλογο) / τιμη ............

το G2 βγαινει με ΜΤ ?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.
Σοβαρά τώρα, ίσως να αξίζει...Με ποια CPU το βρήκες;

το AMILO Pi 1536 θα είναι Ελλάδα σε περίπου 3 εβδομάδες, χωρίς όμως να γνωρίζει κανείς σε τι comfigurations θα έρθουν. Την τιμή δε την γνωρίζει κανείς. Από ότι κατάλαβα θα παίξει γύρω στα 1600?. Στο greek-shops.de θα το έχουν στα 1,66Ghz

ρε guys ειμαι μεταξυ G1 και G2' date=' τι προτεινετε? επιδοσεις / αυτονομια / αντοχη στον χρονο (οσο και αν φαινεται παραλογο) / τιμη ............

το G2 βγαινει με ΜΤ ?

Ευχαριστω εκ των προτερων[/quote']

Πλέον όλοι καταλήγουμε σε G2 (μικρότερες επιδόσεις/καλύτερη αυτονομά/λιγότερη θερμοκρασία/τιμή ίδια.

Το G2, μετά από επικοινωνία με την Fujitsu, βγαίνει αποκλειστικά σε ML.

To θέμα το μεγάλο είναι : Τurion 64 στα 2Ghz ή Intel Duo Core 1.66 και με καλύτερη κάρτα γραφικών αλλά και περίπου 200? διαφορά (σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μου) ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...