Προς το περιεχόμενο

Τι τρέχει με τα Amilo 1667 ;

sp357

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, μια που έχουμε όλοι μαζευτεί με το συγκεκριμένο μηχανηματάκι, να σας κάνω μια ερώτηση? Μήπως έχετε βρεί κάνα προγραμματάκι που να δείχνει θερμοκρασίες σε Cpu και υποσυστήματα? Ότι έχω δοκιμάσει δεν δείχνει!

Το δικό μου φοράει τον 64μπιτο στα 4000+.

• Απαντ. 827
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ερώτηση:

Σίγουρα ο G1 με Athlon64 4000+ καταναλώνει περισσότερο ρεύμα και έχει λιγότερη αυτονομία από τον G2 με τον ML37

Είναι όμως αρκετά γρηγορότερος ο G1 με τον 4000+ έτσι;

2,6GHz εναντίον 2.0 GHz

Δημοσ.
Ερώτηση:

Σίγουρα ο G1 με Athlon64 4000+ καταναλώνει περισσότερο ρεύμα και έχει λιγότερη αυτονομία από τον G2 με τον ML37

Είναι όμως αρκετά γρηγορότερος ο G1 με τον 4000+ έτσι;

2' date='6GHz εναντίον 2.0 GHz[/quote']

Από το επίσημο forum της AMD:

The Turion MT has a TDP of 25W' date=' the Turion ML has a TDP of 35W and the mobile athlon64 has a TDP of 62W[/b']. These numbers indicate the average power draw by the cpu. Manufacturers design the cooling system based on the TDP of a cpu. They are a good (rough) indicator on the power consumption and heat output of a cpu. Lower the number, the cpu tends to run cooler and give better battery life.

Other than power consumption there is not much difference between the Turion64 and mobile Athlon64's. Performance is similar and the Turions top out at 2.4GHz whereas the mobile A64's top out at 2.6GHz.

pisteyw o nobleman se exei kalypsei....

Δημοσ.

ρε παιδια ας μιλησει καποιος που ξερει κι ειναι 100% σιγουρος για τις διαφορες ενος ML vs MT.

τι διαφορα θα υπαρξει στην αυτονομια? μη μου πειτε περι 10 W παραπανω σε Full ktl! τα ξερουμε ολοι αυτα. απλα ποση ωρα θα δουλευει με MT ki ποση με ML;;

επισης στην αποδοση υπαρχει διαφορα?

γιατι πολλοι κλεγομαστε κι λεμε οτι το λαπτοπ με ML εγινε μ@...κια κι τρομαζουν αυτους που προκειται να το παρουν! ενω ακουω απο αλλους οτι η διαφορα στην αυτονομια ειναι μονο λιγα λεπτα.. (λιγοτερο απο 10 min)

Δημοσ.
Παιδιά' date=' μια που έχουμε όλοι μαζευτεί με το συγκεκριμένο μηχανηματάκι, να σας κάνω μια ερώτηση? Μήπως έχετε βρεί κάνα προγραμματάκι που να δείχνει θερμοκρασίες σε Cpu και υποσυστήματα? Ότι έχω δοκιμάσει δεν δείχνει!

Το δικό μου φοράει τον 64μπιτο στα 4000+.[/quote']

Το CPU σου δυστυχώς, όπως και το δικό μου άλλωστε, δεν έχει αισθητήρα θερμοκρασίας... η θερμοκρασία λοιπόν που θα σου δείχνει είναι πάντα 50°... ας ελπίσουμε ότι αυτό είναι κάτι που πιθανώς διορθωθεί με κάποιο bios update εκτός κι αν είναι θέμα αποκλειστικά hardware, οπότε χαίρεται κι αντίο!!!

Πάντως ένα από τα καλύτερα προγράμματα είναι το Notebook Hardware Control το οποίο όμως θα σου δείχνει μόνο τη θερμοκρασία του σκληρού... φυσικά έχει ένα σωρό καλλούδια πάνω, που θα σου αρέσουν...

Δημοσ.

Paidia kai egw telika pira to 1667 G2 me 1300 euro. Einai ontws o ML alla den ta exw bapsei mavra. Mia xara einai to mixanima min trelathoume kiolas. Apo aftonomia xwris na to exw metrisei akoma, nomizw oti krataei kapou stis 2 wres doulevontas office programmata kai akougontas mousiki apo MusicMatch JukeBox. Sto mono pou exw mia enstasi einai o sxetika enoxlitikos hxos apo to cooler tou. Doulevei arketa syxna kai mallon prosanatolizomai sto na parw mia notebook cooler case kai na to lysw afto to problhma. Mipws exete kamia na mou proteinete? Exw brei mia alouminiou me 40 Euro, mia NotePal (me alouminio) me 33 Euro kai meta kati plastikes me 28-30 Euro.

Δημοσ.
Paidia kai egw telika pira to 1667 G2 me 1300 euro. Einai ontws o ML alla den ta exw bapsei mavra. Mia xara einai to mixanima min trelathoume kiolas. Apo aftonomia xwris na to exw metrisei akoma, nomizw oti krataei kapou stis 2 wres doulevontas office programmata kai akougontas mousiki apo MusicMatch JukeBox. Sto mono pou exw mia enstasi einai o sxetika enoxlitikos hxos apo to cooler tou. Doulevei arketa syxna kai mallon prosanatolizomai sto na parw mia notebook cooler case kai na to lysw afto to problhma. Mipws exete kamia na mou proteinete? Exw brei mia alouminiou me 40 Euro, mia NotePal (me alouminio) me 33 Euro kai meta kati plastikes me 28-30 Euro.

Δες κι α υ τ έ ς, απλά για να διαβάσεις ένα review...

Δημοσ.

Ένα μικρό update κι από εμένα:

Προς το παρόν έκανα λίγο conditioning στην μπαταρία (πλήρης εκφόρτιση και φόρτιση). Κάνει και το δικό μου αυτό το περίεργο μπιπ για μερικά δευτερόλεπτα όταν το ανάψω και δουλεύει μόνο με μπαταρία. Κατά τα άλλα, μια χαρά δουλεύει προς το παρόν. Έκανα format, έστησα windows x64 και linux (Suse 10, αλλά μάλλον θα μπει Debian). Η FSC (προς τιμήν της) ναι μεν έχει στα unsupported λειτουργικά τα windows x64 αλλά το DVD με τους drivers κ.λπ. έχει πλήρεις drivers και γι' αυτά, τους οποίους εγκαθιστά με το deskupdate. Επίσης μπήκαν και οι ATI Catalyst 6.2 με το DH Mobility Modder V3. Μέχρι στιγμής όλα ρολόι.

Όπως έχω γράψει είναι το πρώτο μου φορητό, οπότε μάλλον γι' αυτό μου φαίνεται εντελώς αθόρυβο.

Ευχάριστη έκπληξη η διετής εγγύηση και το ότι φοράει NEC dvd-writer (σειρά 65). Ο σκληρός είναι Fujitsu (δεν έχω ψάξει ακόμα τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά τώρα που ξεμπέρδεψα με το παιχνίδι με τη μπαταρία και την πέταξα στο συρτάρι, θα επανέλθω).

Δημοσ.

Πήρα και γώ τον 1667G1!

Προτίμησα τον ισχυρό Athlon 64 4000+ και ας έχει λιγότερη αυτονομία, την οποία θα επιλύσω αγοράζοντας μία δεύτερη ισχυρότερη μπαταρία!

Μόλις έχω εντυπώσεις ολοκληρωμένες θα σας γράψω.

Πάντως για 1300€ έχει απίστευτα χαρακτηρηστικά!

Δημοσ.
Το CPU σου δυστυχώς' date=' όπως και το δικό μου άλλωστε, δεν έχει αισθητήρα θερμοκρασίας... η θερμοκρασία λοιπόν που θα σου δείχνει είναι πάντα 50°... ας ελπίσουμε ότι αυτό είναι κάτι που πιθανώς διορθωθεί με κάποιο bios update εκτός κι αν είναι θέμα αποκλειστικά hardware, οπότε χαίρεται κι αντίο!!!

Πάντως ένα από τα καλύτερα προγράμματα είναι το Notebook Hardware Control το οποίο όμως θα σου δείχνει μόνο τη θερμοκρασία του σκληρού... φυσικά έχει ένα σωρό καλλούδια πάνω, που θα σου αρέσουν...

Τώρα το κατεβάζω, θα το δοκιμάσω το απόγευμα. Κρίμα πάντως για τον αισθητήρα. Σ' ευχαριστώ πάντως για την απάντηση!

Δημοσ.
Μακριά από Fujitsu-Siemens έχουν πάρα πολλά προβλήματα.

Έχουν φοβερα χαρακτηριστικά για τις τιμές που προσφέρονται αλλά έτσι την πάτησα και εγώ. Έχουν πρόβληματα αρχιτεκτονικής με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν πολλά προβλήματα με την ψυξης τους τον ήχο τα lag.

Προτού αγοράσετε κάντε μια βολτα στο forum που έχει η ιδια η FSC και τι αναφέρουν οι χρήστες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

des prwta oso pio polla mixanimata mporeis tis fujitsu kai meta pes an einai kala h oxi!!min kaneis oti kanoun oloi oi asxetoi edw mesa pou blepoun to diko tous kai krinoun gia ola ta modela mias etairias!!

Δημοσ.

Κι άλλα 2 updates από εμένα:

1) H FSC έβγαλε καινούργιο BIOS που λύνει το περίφημο πρόβλημα με το μπιπ από το μεγαφωνάκι

2) Το ζήτημα με τα παιχνίδια που τρέχουν υπερβολικά γρήγορα στα 64μπιτα windows, επειδή βλέπουν τον επεξεργαστή σαν 800άρη, λύνεται θέτοντας την επιλογή /usepmtimer στο boot.ini

Δημοσ.

Έχω χαζέψει με το laptop...

Πραγματικά φοβερό και σε απίστευτη τιμή!

Κανένα πρόβλημα ως τώρα!

Ολα πάνε ρολόι και άψογες αποδόσεις και σε games!

Με Windows x64 Professional το δουλεύω. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Το μόνο μειονέκτημα είναι ο δίσκος που είναι στις 4200 στροφές αλλά το transfer rate του για 4200 είναι πραγματικά άψογο και με έχει αφήσει άφωνο!

Τι να πώ..Μπράβο στην FSC!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...