johnny81 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Ναι αν και στην αρχή έλεγα να αλλάξω μόνο τη μια 512 τελικά άλλαξα και τα 2. Εντάξει για ένα λάπτοπ 2,5 ετων ίσως να μην είναι η καλύτερη επιλογή να δώσεις πχ 100 ευρώ για μνήμες , αλλά σχεδιαζω να το κρατησω ακομα.
kalliopi Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 ευχαριστώ παιδιά για τα σχόλια! Τελικά κατέληξε μάλλον σε καινούργιο DELL. καλή επιλογή μου φαίνεται! :-)
liquid_ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Καλησπερα παιδια! Αποφασισα να πουλησω το Amilo μου μιας και πηρα καινουριο υπολογιστη και πλεον μου ειναι αχρειαστο! Το laptop εχει (απο οσο το εχω ψαξει) καποιο μικροπροβλημα με την καρτα γραφικων του!Δεν δουλευε με τους drivers της ati αλλα τωρα με τους omega δουλευει κανονικα!! Το τελευταιο παιχνιδι που δοκιμασα να τρεξω και το επαιξε αψογα ειναι το pro evolution soccer 2009!Το μονο προβλημα που παρουσιαζει καμια φορα ειναι οτι δεν μπαινει στα windows με την πρωτη και θελει manual restart! Για καποιον που ενδιαφερεται για εφαρμογες γραφειου μονο η για κατεβαστηρι ειναι μια πολυ καλη λυση!! Το πακετο λοιπον που πουλαω ειναι το εξης... 1.Amilo A1667G στο κουτι του με ολα τα CD,τα αξεσουαρ του και αυθεντικα windows ! 2.Εξωτερικη καρτα τηλεορασης και ραδιο με τηλεχειρισμο --- TV Tuner USB2 , Crypto mpeg-4 σχεδον αχρησιμοποιητη !! 3.Δερματινη τσαντα μεταφορας iGear ! 4.USB HUB 4 θεσεων ! 5.Ασύρματο ποντικι για Laptop ! ΟΛΑ αυτα τα δινω στην τιμή των 240 ευρω Οποιος ενδιαφερεται παρακαλω να μου στειλε e-mail στο : [email protected] για να κανονισουμε συναντηση(ο τοπος κατοικιας μου ειναι Αθηνα και Χαλκιδα) Y.Γ. : Δεκτος καθε ελεγχος !!!
choutos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Παίδες, έχει κανείς ιδέα για το πώς βγαίνει το πλαστικό που καλύπτει τη γρίλλια του εξαερισμού στο κάτω μέρος του laptop? Με μια ματιά που έριξα ανοίγοντάς το για να αναβαθμίσω μνήμη δεν κατάφερα και πολλά. Παρεπιπτόντως οι ocz μνήμες του e-shop που είναι πιο φθηνές δουλεύουν απροβλημάτιστα όπως ανέφερε και άλλος φίλος νωρίτερα. Χτύπησα και ένα cooler zalman και το μηχάνημα πάει σφαίρα τρία χρόνια μετά την αγορά του και με φορτωμένες ψιλοβαριές εφαρμογές!! Πλάκα πλάκα το βλέπω άνετα για δυο χρονάκια ακόμα, best buy θα καταλήξει!!
PETERANOS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Σκέπτομαι εδώ και λίγο καιρό να αντικαταστήσω το αγαπημένο μου amilo 1667 με αυτό. Βέβαια τα 999€ δεν είναι λίγα και λέω πρώτα να κάνω κάποια αναβάθμιση μήπως το κρατήσω κανένα χρονάκι ακόμα. Αυτί τη στιγμή δουλεύει σχετικά καλά, έχω κάνει format και το σύστημα είναι καθαρό. Τα προβληματάκια που αντιμετωπίζω είναι στη θερμοκρασία, (δεν την έχω μετρήσει αλλά ζεσταίνονται λίγο τα χέρια μου!!!), θα δοκιμάσω να βγάλω το καπάκι του ανεμιστήρα, μήπως λυθεί αυτό το πρόβλημα. Επίσης έχω κάποιες καθυστερήσεις και κολλήματα, λογικά είναι λόγο μνήμης. Προχθές εγκατέστησα το fallout3 και παίζει κανονικά σε 1024χ768 χωρίς κολλήματα , να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να παίξει! Σκέπτομαι να βάλω δύο από αυτές: Αξίζει το κόπο και τα χρήματα, θα υπάρξει διαφορά? Εκτός θέματος: Πώς σας φαίνετε το Amilo Pi 3540-G01?
choutos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Τις ίδιες μνήμες έβαλα και εγώ πρόσφατα, από συμβατότητα όλα Ο.Κ, σε γενικές γραμμές το μηχάνημα δουλεύει πιο ομαλά. Βέβαια σε πραγματικό χρόνο μη φανταστείς τρελλές διαφορές, αλλά όταν έχω πολλά προγράμματα ανοιχτά κάτι ψιλοκολληματάκια που μου έκανε πριν την αναβάθμιση δεν τα ξαναείδα.
PETERANOS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Παίδες, έχει κανείς ιδέα για το πώς βγαίνει το πλαστικό που καλύπτει τη γρίλλια του εξαερισμού στο κάτω μέρος του laptop? Πανό από το πλαστικό έχει μια φέτα αλουμίνιο το οπoίο είναι φιξ εάν την ανοίξεις προσεκτικά (θα πρέπει να σπάσεις τα κουμπώματα της!)θα μπορέσεις να το βγάλεις.
PCharon Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Παίδες, έχει κανείς ιδέα για το πώς βγαίνει το πλαστικό που καλύπτει τη γρίλλια του εξαερισμού στο κάτω μέρος του laptop? Αν εννοείς το διαφανές που "κόβει" λίγο την είσοδο, δεν είμαι σίγουρος πως είναι τυχαία τοποθετημένο.
choutos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Αν δεν κάνω λάθος είναι πατέντα της Fujitsu για λιγότερο θόρυβο από το ανεμιστηράκι, αλλά και εδώ και αλλού έχω διαβάσει για πολύ κόσμο που αφαίρεσε το πλαστικό και είδε σαφή διαφορά στις θερμοκρασίες. Ταυτόχρονα βέβαια και πιο ενοχλητικό θόρθυβο από το ανεμιστήρι αλλά αυτό δεν με απασχολεί τόσο γι' αυτό έλεγα μήπως το έβγαζα. Άμα θέλει όμως σπασίματα μάλλον θα το αφήσω ως έχει.
PETERANOS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Αν δεν κάνω λάθος είναι πατέντα της Fujitsu για λιγότερο θόρυβο από το ανεμιστηράκι, αλλά και εδώ και αλλού έχω διαβάσει για πολύ κόσμο που αφαίρεσε το πλαστικό και είδε σαφή διαφορά στις θερμοκρασίες. Ταυτόχρονα βέβαια και πιο ενοχλητικό θόρθυβο από το ανεμιστήρι αλλά αυτό δεν με απασχολεί τόσο γι' αυτό έλεγα μήπως το έβγαζα. Άμα θέλει όμως σπασίματα μάλλον θα το αφήσω ως έχει. Σωστά όπως τα γράφεις είναι! Εγώ το έβγαλα σήμερα και όλα είναι ΟΚ!
skullman Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Σχετικά με τον θόρυβο, μην νομίζεις ότι θα αυξηθεί τρελά.Η διαφορά είναι μικρή, και μην ξεχνάς ότι θα δουλεύει λιγότερες φορές και για λιγότερη ώρα ο ανεμιστήρας σε πολλές στροφές. Σχετικά με τα σπασίματα, δεν εννοούσε ο φίλος να σπάσεις κάνα κούμπωμα σημαντικό. Απλά τα μικρά κομματάκια πλαστικό που συγκρατούν το αλουμίνιο. Άνοιξε το καπάκι και δες τα μόνος σου και κρίνεις μετά αν θα το αφαιρέσεις. Είναι πάντως μια εύκολη διαδικασία και τα οφέλη πολλά.
PCharon Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Εκείνο που έχω να πω είναι πως αν φοβάστε για τη θερμοκρασία τελείως άδικα ανησυχείτε δεδομένου πως η θερμοκρασιακή αντοχή του mobile CPU υπερβαίνει τους 90C. Κατέχω εδώ και 2,5 χρόνια τον A1667G2 (με Turion64@2GHz) και τον έχω στρεσσάρει όσο πάει σε στυλ να δουλεύει η CPU επί 6 ημέρες συνεχόμενα στο 100% (έτρεχα κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα) και σε παιχνίδια να δουλεύει συνεχώς για πάνω από 10 ώρες (και αυτά τα έχω κάνει επανειλλημένως και όχι για μια φορά). Το notebook είναι ακόμα "alive" κι εδώ δίπλα μου... Πραγματικά δε βρίσκω λόγο να αφαιρέσω το διαφανές πλαστικούλι από κάτω!
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Στους 90 βαθμούς μου φαίνεται λιγάκι δυσκολο να δουλευει η CPU , νομίζω οτι το λαπτοπ κλεινει οταν η θερμωκρασια ξεπερνα τους 88
PCharon Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Στους 90 βαθμούς μου φαίνεται λιγάκι δυσκολο να δουλευει η CPU , νομίζω οτι το λαπτοπ κλεινει οταν η θερμωκρασια ξεπερνα τους 88 Συγκεκριμένα για τον Turion64 που αναφέρω το όριο λειτουργίας είναι οι 95C (δεν έχω το σύνδεσμο εύκαιρο). Φυσικά, ακόμα και να κλείσεις τελείως τη θυρίδα που φαίνεται από κάτω δεν πρόκειται να ξεπεράσει τους 75-80, αφού ρουφάει αέρα και από άλλα ανοίγματα (τρυπούλες στο πληκτρολόγιο). Βέβαια, υπάρχει διαφορά αν ταυτόχρονα δουλεύεις και την κάρτα γραφικών επειδή μοιράζονται την ίδια ψήκτρα, πάντως έχω παίξει παιχνίδια σε αυτόν με την κάρτα υπερχρονισμένη επί ώρες χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Βγήκε καλό μηχάνημα ο συγκεκριμένος, ευτυχώς.
liquid_ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπερα παιδια! Αυτη η καρτα γραφικων μπορει να μπει στο amiloA1667G??? http://ati.amd.com/products/mobilityradeonhd3600/specs.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.