Deco Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μπα δεν έχει τιποτα στο ebay. Έχει σταματήσει να δουλεύει και η μπαταρία τελευταία. Και σηκώνει και ένα βάψιμο.
skullman Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Χε,χε....του 'χεις φερθεί λίγο βάρβαρα ή μου φαίνεται? Το δικό μου το χει πάρει ο αδερφός μου και δουλεύει ακόμα μια χαρά (μόνο και μόνο επειδή του το συντηρώ εγώ...).
Deco Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Ειναι και δυομιση χρονων, αναμενομενο ήταν να ξεβάψει κτλ. Το πληκτρολογιο είναι χαλασμένο εδώ και εναμιση χρονο και λέω μιας και θα κάνω αναβάθμιση να τα φτιάξω όλα. Αλλά μπαταρία δεν αγοράζω, δεν αξιζει τον κόπο. Πάντως είναι πυραυλος το μηχάνημα, παίζει και Call of Duty
skullman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν την ξέρω καθόλου φίλε μου! Ίσως για αυτό το ποσό να αξίζει να την δοκιμάσεις. Είναι σχεδόν μισή τιμή από την Corsair.
liquid_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα παιδια... Ειμαι καινουριος στο φορουμ και γραφτηκα γιατι εψαχνα μια λυση,διαβασα οσες περισσοτερες σελιδες μπορουσα απο το θεμα σας αλλα δεν καταφερα κατι,γιαυτο βοηθηστε με σας παρακαλω αν γνωριζετε. Εχω ενα Amilo A1667G εδω και 3 χρονια.... Ολα πηγαιναν καλως μεχρι που πριν λιγο καιρο με το που μπηκε στα windows(μαμησια) μαυρισε η οθονη. Απο τοτε αυτο το προβλημα δεν εχει λυθει,φανταστηκα οτι ηταν οι drivers της ati και πηγα να κανω update απο το επισημο site αλλα δεν μπορω να βαλω νεοτερη εκδοση απο την εργοστασιακη(6.14.10). Μου εβγαλε σε μια αναφορα σφαλματος οτι πρεπει να μειωσω την επιταχυνση των γραφικων αλλα οταν το κανω αυτο δεν μπορω να δω ταινιες με υποτιτλους και γενικα να χρησιμοποιησω οποιαδηποτε εφαρμογη απαιτει γραφικα!! Δοκιμασα και τους omegadrivers και ειδα μια μικρη βελτιωση γιατι καταφερα να κανω το φορητο να δουλευει σα να εχει μπαταρια μονο ακομα και οταν ειναι συνδεδεμενο στην πριζα. Ερωτηση 1: Υπαρχει λυση για το προβλημα των μαυρων οθονων?? Ερωτηση 2: Πως μπορω να κανω update τους drivers της ati (x700,128 MB RAM) ?? Ερωτηση 3: Πως μπορω να κανω update τα bios με νεοτερη εκδοση απο αυτη που ηδη υπαρχει στο site της f-s?? Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
skullman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Κατέβασε το Driver Cleaner απο εδώ Έτσι θα καθαρίσεις πλήρως τον driver της κάρτας γραφικών. Μετά κατέβασε τον τελευταίο driver από εδώ Λογικά θα σου δουλέψει. Αν όχι, μάλλον έχει hardware πρόβλημα η κάρτα γραφικών. Update το bios δεν συνιστάται με άλλη έκδοση εκτός από αυτήν που υπάρχει στο site της FSC, είτε μιλάμε για το bios του laptop, είτε για το bios της κάρτας γραφικών. Και τα 2 δουλεύουν απροβλημάτιστα. Σχετικά με τις μαύρες οθόνες, δεν είμαι σίγουρος οτι κατάλαβα. Αν μπορείς δώσε πιο αναλυτικές πληροφορίες για το πρόβλημα.
liquid_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Τους drivers απο το site της ati δεν με αφηνει να τους εγκαταστησω, μου λεει να επικοινωνησω με τον κατασκευαστη του φορητου μου!! ΜΑΥΡΕΣ ΟΘΟΝΕΣ: Οταν ανοιγω το pc,μπαινει στα windows και με το που παει να τρεξει κατι που απαιτει γραφικα(οχι πολυ ζορικη εφαρμοφη) μαυριζει η οθονη και αυτο ηταν!!!Δεν αποκρινεται καν ο υπολογιστης,νεκρωνει απλα!! Πρεπει να κρατησω πατημενο το off για 5 δευτερολεπτα και να κανω επανεκκινηση για να ξεκολησει!! Οταν λειτουργει με μπαταρια μονο δεν υπαρχει προβλημα γιατι ειναι ρηγμενα και τα γραφικα και ο επεξεργαστης. Καμια ιδεα??? Ευχαριστω για τη βοηθεια!
Crizzt Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Ο μονος τρόπος που είχα βρει εγώ για να κάνω update ήταν να βάλω τους Omega drivers
liquid_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Και εγω ρε γαμωτο μονο με τους omega δουλευω πλεον!!!
liquid_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπον.... Καναμε καποιες προοδους: Αφαιρεσα το καλυμα του ανεμιστηρα και το pc εχει αισθητα μειωσει τις θερμοκρασιες του..τουλαχιστον 20 βαθμους στον πυρηνα και 3-5 βαθμους στον σκληρο! Επισης εκανα format και εβαλα απο την αρχη τους omega drivers για την ati καθως και καινουριους drivers για τη μητρικη και την καρτα ηχου!! Εριξα λιγο το powerplay απο το omega configure για να αποφυγω black screens και ολα δειχνουν καλυτερα τωρα!! Αυριο θα το δοκιμασω σε Full load powerplay και θα ποσταρω αποτελεσματα... Καλο βραδυ σε ολους!
skullman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Πιθανότατα όλα σου τα προβλήματα να είναι από θερμοκρασίες. Αν δεν ξέρεις εσύ, βρες κάποιον που να τα πάει καλά με τα λύσε-δέσε των μηχανημάτων και κάνε τα εξής: Άλλαξε την πάστα του επεξεργαστή - Προτείνω να χρησιμοποιήσεις την Arctic Silver 5. Όταν ξανατοποθετήσεις την ψήκτρα, θέλει πολύ προσοχή να ξαναβάλεις τα heat pads της κάρτας γραφικών, αλλιώς δεν ψύχεται. Καθάρισε σχολαστικά τον ανεμιστήρα. Αν έχει μαζέψει σκόνη, μειώνεται πολύ η αποτελεσματικότητα του. Τέλος, σε ζόρικες εφαρμογές, ύψωνε λίγο το πίσω μέρος του laptop με 2 βιβλία, με τέτοιο τρόπο ώστε να σηκώνεται από πίσω μεν, αλλά να μην φράζει την είσοδο του αέρα από κάτω. Αυτό θα σου ρίξει την θερμοκρασία αρκετά. Τέλος, αν τα heat pads είναι φθαρμένα με τον καιρό, θέλουν αντικατάσταση. Αν βγάλεις την ψήκτρα, έλεγξέ τα.
liquid_ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτο ειναι το δυσκολο ρε γαμωτο!! Το μηχανημα το εχω ανοιξει μονο για να βγαλω μνημες,να καθαρισω τον ανεμιστηρα η να βγαλω το σχαρακι που εφραζε τον ανεμιστηρα!! Δεν νομιζω ομως να ειναι προβλημα θερμοκρασιας γιατι οταν συνδεω το λαπτοπ με την τηλεοραση μου με το που μπαινει στα windows μαυριζει η οθονη και δεν αποκρινεται καθολου....κολλαει δηλαδη. Παλιοτερα οταν το εκανα αυτο (συνδεση λαπτοπ με την τηλεοραση μου) ολα δουλευαν ρολοι!!! Δεν ξερω αν ειναι χαζη η ερωτηση μου αλλα...μηπως εχει "καει" ο επιταχυντης των γραφικων μου??? (Αν υλικα υπαρχει τετοιο πραγα)
skullman Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μόνο και μόνο για να αποκλείσεις την περίπτωση software προβλήματος, δεν πατάς κάνα formatάκι να δεις μήπως συνέλθει?Ίσως κάτι να του έχει στραβοκάτσει. Αν στο κάνει και μετά, μάλλον είναι hardware πρόβλημα.
liquid_ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Εκανα παλι φορματ και δυστυχως τα ιδια!!! Κριμα ρε γαμωτο!Μαλλον hardware προβλημα μου κανει και εμενα! Δεν πειραζει θα τον χρησιμοποιησω ως κατεβαστηρι με το powerplay αναμενο συνεχως ωστε να μην εχει κανενα προβλημα!!Παιχνιδια τελος για το amilo πλεον!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.