zevage Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά, πείτε με άπιστο, αλλά το σκέφτομαι σοβαρά να αντικαταστήσω το ηρωικό laptopάκι. Θα ήθελα την γνώμη σας για την τιμή στην οποία θεωρείτε οτι πρέπει να πουληθεί, χωρίς να γδύσω κανένα, αλλά ούτε και να μπώ μέσα. Θυμίζω οτι το δικό μου έχει 2 χ 512ΜΒ 400Mhz αντί για 333Mhz και σκληρό 7200 rpm Hitachi 100GB αντί των 4200 rpm που είχε πάνω. Προσωπική άποψη τα 450-500? καθότι το μηχάνημα είναι σε άριστη κατάσταση, αλλά ίσως να μαι εκτός πραγματικότητας. Κάθε γνώμη δεκτή! Μπορεις να γραψεις ακριβή χαρακτηριστικά και αν εχει εγγύηση?
bgeorgalas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Προσωπική άποψη τα 450-500? καθότι το μηχάνημα είναι σε άριστη κατάσταση, αλλά ίσως να μαι εκτός πραγματικότητας. Κάθε γνώμη δεκτή! από ότι βλέπω ένας-ένας το εγκαταλείπει.... και εγώ γλυκοκοιτάζω κάτι dell αλλά προς το παρών τα οικονομικά μου δεν μου το επιτρέπουν.... Προσωπική μου άποψη να μην το δώσεις για λιγότερο από 500 ευρώπουλα.... Μπορείς να δώσεις στο ebay την ΑΤΙ χ700 χαλαρά για 150 ευρώ.... Τον δίσκο για άλλα 50.... τις μνήμες για άλλα 50.... σύνολο 250 ευρά μόνο για κομμάτια μεταχειρισμένα (και αν όλα σου πάνε χάλια στις δημοπρασίες)....συνεπώς κάτι που δουλεύει στο σύνολο του τουλάχιστον τα διπλά....
zevage Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 από ότι βλέπω ένας-ένας το εγκαταλείπει.... και εγώ γλυκοκοιτάζω κάτι dell αλλά προς το παρών τα οικονομικά μου δεν μου το επιτρέπουν.... Προσωπική μου άποψη να μην το δώσεις για λιγότερο από 500 ευρώπουλα.... Μπορείς να δώσεις στο ebay την ΑΤΙ χ700 χαλαρά για 150 ευρώ.... Τον δίσκο για άλλα 50.... τις μνήμες για άλλα 50.... σύνολο 250 ευρά μόνο για κομμάτια μεταχειρισμένα (και αν όλα σου πάνε χάλια στις δημοπρασίες)....συνεπώς κάτι που δουλεύει στο σύνολο του τουλάχιστον τα διπλά.... Με 500 ευρω αγοραζει κανεις κατι πιο συγχρονο, δυνατοτερο, καινουργιο και με εγγυηση και προπαντως πιο αξιοπιστο (κοιταζουμε και κανενα review). Παντως κομματι-κομματι ισως να το δωσεις πανω απο 400 ευρω (ισως λεμε και αν εχεις υπομονή-ο δισκος ειναι που αξιζει σιγουρα). Ολοκληρο δυσκολα πανω απο 400 ευρω.
skullman Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Με 500 ευρω αγοραζει κανεις κατι πιο συγχρονο, δυνατοτερο, καινουργιο και με εγγυηση και προπαντως πιο αξιοπιστο (κοιταζουμε και κανενα review).Παντως κομματι-κομματι ισως να το δωσεις πανω απο 400 ευρω (ισως λεμε και αν εχεις υπομονή-ο δισκος ειναι που αξιζει σιγουρα). Ολοκληρο δυσκολα πανω απο 400 ευρω. Δεν μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου.... Πες μου, με ποιο λάπτοπ των 500? θα μπορέσεις να παίξεις κανονικά Call Of Duty 4? Ο 2.6 επεξεργαστής αν και μονοπύρηνος, εξυπηρετεί αφάνταστα σε εφαρμογές που δεν εκμεταλλεύονται τους 2 πυρήνες. Τα περισσότερα προγράμματα ήχου που δουλεύω είναι 1 τρανό παράδειγμα. Δεν το έχω δει ακόμα να χωλαίνει το λάπτοπ πουθενά και αποδίδει καλύτερα από τους περισσότερους αντίστοιχους διπύρηνους. Απλά τώρα με συμφέρει ακόμα να το δώσω σε καλή τιμή και να πάρω άλλο. Όσον αφορά την αξιοπιστία, το λάπτοπ είχε πράγματι πρόβλημα από την αγορά του. Από όταν αντικαταστάθηκε η κάρτα γραφικών του, κανονικά στην εγγύηση, το λάπτοπ έχει επιδείξει έναν υπερβάλλοντα ζήλο σε πάσης φύσεως απαιτητική εργασία! Ποτέ δεν έχει εμφανίσει από τότε άλλο πρόβλημα. Πάντως κάθε γνώμη δεκτή!
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δεν μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου.... Πες μου, με ποιο λάπτοπ των 500? θα μπορέσεις να παίξεις κανονικά Call Of Duty 4? Ο 2.6 επεξεργαστής αν και μονοπύρηνος, εξυπηρετεί αφάνταστα σε εφαρμογές που δεν εκμεταλλεύονται τους 2 πυρήνες. Τα περισσότερα προγράμματα ήχου που δουλεύω είναι 1 τρανό παράδειγμα. Δεν το έχω δει ακόμα να χωλαίνει το λάπτοπ πουθενά και αποδίδει καλύτερα από τους περισσότερους αντίστοιχους διπύρηνους. Απλά τώρα με συμφέρει ακόμα να το δώσω σε καλή τιμή και να πάρω άλλο. Όσον αφορά την αξιοπιστία, το λάπτοπ είχε πράγματι πρόβλημα από την αγορά του. Από όταν αντικαταστάθηκε η κάρτα γραφικών του, κανονικά στην εγγύηση, το λάπτοπ έχει επιδείξει έναν υπερβάλλοντα ζήλο σε πάσης φύσεως απαιτητική εργασία! Ποτέ δεν έχει εμφανίσει από τότε άλλο πρόβλημα. Πάντως κάθε γνώμη δεκτή! θα συμφωνισω μαζι σου,διοτι ειναι γεγονος οτι πληρωσεις παιρνεις δεν υπαρχει και φτηνο και καλο
c0nFuSeR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Πηγα να ανοιξω το λαπτοπ και βλεπω στην οθονη να βγαζει καποια περιεργα χρωματα/σχηματα κτλ δε μπαινει καν windows. Λογικα η καρτα γραφικων τα επαιξε γιατι το κανει και σε linux(το λεω για καποιυσ που θα σκεφτουν drivers..). Περνω τηλ σημερα στη Θεσ/νικη στο service της Fujitsu και μου λενε οτι η εγγυηση ηταν για ενα χρόνο! Οταν το αγορασα ελεγε για 2 χρονια! τωρα τι κανω? αμα ισχυε για 2 χρονια η εγγυηση λιγει σε 17 μερες.. Αρα πειτε μου κατι γρηγορα γιατυι δεν εχω και πολυ χρονο! Υ.Γ το ειχα αγορασει απο e-direct οπου εκλεισε πλεon!!Αποδειξη αγορας κτλ εχω.
skullman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Πηγα να ανοιξω το λαπτοπ και βλεπω στην οθονη να βγαζει καποια περιεργα χρωματα/σχηματα κτλ δε μπαινει καν windows. Λογικα η καρτα γραφικων τα επαιξε γιατι το κανει και σε linux(το λεω για καποιυσ που θα σκεφτουν drivers..). Περνω τηλ σημερα στη Θεσ/νικη στο service της Fujitsu και μου λενε οτι η εγγυηση ηταν για ενα χρόνο! Οταν το αγορασα ελεγε για 2 χρονια! τωρα τι κανω? αμα ισχυε για 2 χρονια η εγγυηση λιγει σε 17 μερες.. Αρα πειτε μου κατι γρηγορα γιατυι δεν εχω και πολυ χρονο! Υ.Γ το ειχα αγορασει απο e-direct οπου εκλεισε πλεon!!Αποδειξη αγορας κτλ εχω. Δες στις αγγελίες ένα υπόμνημα το οποίο αναφέρει οτι έχεις 2 χρόνια για κάθε συσκευή που εισάγεται στην Ελλάδα. Τύπωσε το (γράφει και τον αριθμό Φ.Ε.Κ.) και απαίτησε να αναγνωριστεί το δικαίωμα σου για την εγγύηση. Επιπλέον, ενημερωτικά σου λέω οτι κάποιες παρτίδες μπηκαν στην Ελλάδα με 1 χρόνο εγγύηση. Αν έχεις το χαρτί της εγγυήσεως, πρέπει να γράφει 2 χρόνια όμως, οπότε αν τους το δείξεις καθαρίζεις και πάλι. Τέλος, αν δεν βγάλεις άκρη, πάρε τηλέφωνο στην FSC στην Αθήνα, ζήτα τον Δ/ντη Πωλήσεων και πες του την περίπτωσή σου και οτι σου αναγνωρίζουνε 1 χρόνο μόνο εγγύηση, ενώ όταν πήρες το λάπτοπ ήξερες για 2. Λογικά δεν θα χεις πρόβλημα να βγάλεις άκρη. Ενημέρωσέ μας για την εξέλιξη και εδώ είμαστε! Το λίνκ για τον νόμο: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=234955
ApSiMan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Και όχι μόνο αυτό, το συγκεκριμένο laptop έδινε 2 χρόνια από παλιά! Πάρε τηλ και θα βγάλεις άκρη (σου έστειλα και pm με κάποιο εσωτερικό τηλ να ξεμπερδέψεις εύκολα). Αρκετοί με FS 1667G2 το περάσαμε αυτό!!!
c0nFuSeR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια. καλεσα προ ολιγου και δεν απαντουσαν (οπως ηταν λογικο τετοια ωρα) λογικα απο Δευτερα αν και θα δοκιμασω αυριο το πρωι!
Deco Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 HELP Κανένας που έχει βάλει το bios 1.07c? Με ποιο flash tool μπορεί να γίνει η διαδικασία? Μπορείτε να το κατεβάσετε απο εδώ: http://forums.mydigitallife.info/showpost.php?p=8809&postcount=6947 To modified βγαίνει σε .107. Πως το κάνουμε flash αυτό?
denexo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 HELP Κανένας που έχει βάλει το bios 1.07c? Με ποιο flash tool μπορεί να γίνει η διαδικασία? Μπορείτε να το κατεβάσετε απο εδώ: http://forums.mydigitallife.info/showpost.php?p=8809&postcount=6947 To modified βγαίνει σε .107. Πως το κάνουμε flash αυτό? Και τι ακριβώς προσφέρει αυτό το modded bios ;
Solarized Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά, υπάρχει κανείς που να πουλάει μεταχειρισμένη ΑΤΙ χ700 για το Amilo 1667??
_kafros_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 θέλω να αλλάξω μνήμη ram..να βάλω 2χ1gb 400mhz.. βρήκα κάτι kingston..πιστεύετε θα έχω πρόβλημα συμβατότητας ή κάτι τέτοιο?ή να τις πάρω άφοβα?
skullman Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Μάλλον πως όχι! Είναι απίθανο να σου βγουν ασύμβατες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.