Προς το περιεχόμενο

Τι τρέχει με τα Amilo 1667 ;

sp357

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 827
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δυστυχώς παιδιά δεν είναι γκάφα!

¨οντως τον ML φοράνε τα νέα 1667G2 πήρα τηλ. Siemens και μίλησα με κάποιον υπεύθυνο απο εκεί και αυτό μου είπε.

Κρίμα ένα απο τα καλύτερα φορητά αντί να γίνει καλύτερο έγινε χειρότερο...

Δημοσ.
Δυστυχώς παιδιά δεν είναι γκάφα!

¨οντως τον ML φοράνε τα νέα 1667G2 πήρα τηλ. Siemens και μίλησα με κάποιον υπεύθυνο απο εκεί και αυτό μου είπε.

Κρίμα ένα απο τα καλύτερα φορητά αντί να γίνει καλύτερο έγινε χειρότερο...

:shock: :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Δημοσ.

Μακριά από Fujitsu-Siemens έχουν πάρα πολλά προβλήματα.

Έχουν φοβερα χαρακτηριστικά για τις τιμές που προσφέρονται αλλά έτσι την πάτησα και εγώ. Έχουν πρόβληματα αρχιτεκτονικής με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν πολλά προβλήματα με την ψυξης τους τον ήχο τα lag.

Προτού αγοράσετε κάντε μια βολτα στο forum που έχει η ιδια η FSC και τι αναφέρουν οι χρήστες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Δημοσ.
Μακριά από Fujitsu-Siemens έχουν πάρα πολλά προβλήματα.

Έχουν φοβερα χαρακτηριστικά για τις τιμές που προσφέρονται αλλά έτσι την πάτησα και εγώ. Έχουν πρόβληματα αρχιτεκτονικής με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν πολλά προβλήματα με την ψυξης τους τον ήχο τα lag.

Προτού αγοράσετε κάντε μια βολτα στο forum που έχει η ιδια η FSC και τι αναφέρουν οι χρήστες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Σου έχω απαντήσει και σε άλλα posts, μπήκα και στο forum τους και δεν είδα όλα αυτά που λες!!!

Φυσικά «χτύπα ξύλο» δεν έχω δει τίποτα 4 μήνες τώρα στο δικό μου...

Δημοσ.
re noble man mia pou vlepo oti exeis ton 4000+ mporeis na mas peis ti aytonomia exeis?

60-70'... μαύρο χάλι δηλαδή για φορητό και αυτονομία... περίμενα κανα δίωρο αλλά με τέτοιο επεξεργαστή - που παρεπιπτόντως δεν νομίζω ότι υπάρχει 2ος στην αγορά - έπρεπε να το καταλάβω... άλλωστε η μπαταρία είναι 6 cell, ίσως με 9 να φτιάξει η κατάσταση...

Δημοσ.
posa watt travaei ? oi turion ml einai pio kaloi apo aytonomia?

Από το επίσημο forum της AMD:

The Turion MT has a TDP of 25W, the Turion ML has a TDP of 35W and the mobile athlon64 has a TDP of 62W. These numbers indicate the average power draw by the cpu. Manufacturers design the cooling system based on the TDP of a cpu. They are a good (rough) indicator on the power consumption and heat output of a cpu. Lower the number, the cpu tends to run cooler and give better battery life.

Other than power consumption there is not much difference between the Turion64 and mobile Athlon64's. Performance is similar and the Turions top out at 2.4GHz whereas the mobile A64's top out at 2.6GHz.

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα το 1667 μου και δυστυχώς το play έχει δίκιο. Είναι ο ML

Δημοσ.

Orestis_G για πόσταρε εντυπώσεις. Ζεσταίνεται το μηχανάκι. Άντε και όταν στρώσει η μπαταρία πες μας αυτονομία.

Υ.Γ. Καλορίζικος :)

Δημοσ.

Θα το κοιτάξω και θα σας πω εντυπώσεις, αν και είναι ο πρώτος μου φορητούλης και δεν έχω μέτρο σύγκρισης.

Κατά τα άλλα, το hardshop έκανε λάθος και στην εγγύηση, τσέκαρα το serial στην FSC και είναι 2 χρόνια bring in. Οπότε πάμε για 2->3 χρόνια επέκταση και όχι για 1->3. Καλό αυτό.

Δημοσ.

παιδες το μηχανημα ειναι φανταστικο. 1200 ευρω κανει δεν κανει 2000. ας ειμαστε λιγακι προσγειωμενοι. 4 μηνες το εχω πεταει μην τρελαθουμε. ενα μπιπ ενα κατι και αμεσως τρελα και οτι δεν ειναι καλο και τα λοιπα. 80 με 90 λεπτα περιπου αυτονομια. ε ειναι γρηγορο εχει κορυφαια χαρακτηριστικα ειναι και φτηνο αλλα ολο τρωγεστε

τελος για εναν πιο πανω που ειπε μακρια δεν μας ειπε γιατι το λεει. αυτος τι εχει? φιλικα παντα .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...