Προς το περιεχόμενο

Τι τρέχει με τα Amilo 1667 ;

sp357

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ισως να ειναι και καλωδιο οθονης αφου εχεις εγγυηση αξιζει να το πας ειδικα αν ειναι οθονη θα πρεπει να περιμενεις περιπου μια εβδομαδα

• Απαντ. 827
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μια γραμμη τερμα δεξια την οθόνη; η οποια αλλαζει χρωμα κουνησεις λιγο την οθονη και τουλαχιστον σε εμενα εξαφανιζοταν τελειως οταν πατουσε την οθονη πανω δεξια.

Σε εμενα ενφανιστηκε το προβλημα 5 μηνες μετα και τον πηρα τον προηγουμενο Μαρτιο. Εχω εγγυηση 2 χρονια και δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να το στειλω στην εταιρια.

Ποσο καιρο θελει περιπου η ολη διαδικασια;

Από ότι έχει παρατηρηθεί, στους περισσότερους παίρνει γύρω στον μήνα. Απλώς βεβαιώσου ότι θα πάει σωστή περιγραφή της βλάβης, για να μην στον γυρίσουν με τα ίδια προβλήματα.

Δημοσ.

Τι μου θυμισες τώρα φίλε μου....

Παντως πέραν της πλάκας είναι σημαντικο αυτό που λέει ο skullman μιλάω εκ πικρής πείρας.

Δημοσ.

καλησπερα καιρο εχουμε να τα πουμε ε?

πολυ τρεξιμο....

θα παραγγειλω τον σκληρο τις hitachi http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.305715

και ειπα να αλαξω και μνημη και να βαλω 2χ1gb αλλα δεν ξερω αν περνει ddr2 στα 667mhz πχ:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554795 που ειναι και σε καλη τιμη.

για βοηθηστε λιγο, τα pin παντως ειναι 200

Δημοσ.

Μνημη δεν παιρνει σιγουρα DDR2 για σκληρο δεν ξερω.

Στο θεμα μου τωρα: 1 μηνα για service!!! Ωωωχχ μαλλον θα μεινω με την ενοχλητικη γραμμη. Αν αποφασισω να το κανω ομως σε ποιον θα απευθυνθω; Στην fujitsu; Στο καταστημα που το πηρα;

Δημοσ.

Για τον animalcopy:

Ο σκληρός ΟΚ, μνήμες βλέπει μόνο μέχρι 400Mhz.

Για τον Chrisxxx:

Αν είσαι Αθήνα, καλύτερα να το πας ο ίδιος στην FSC ώστε να τους δώσεις σωστή περιγραφή της βλάβης. Αν όχι, στείλε το μέσω του καταστήματος που το πήρες. Στοιχεία για την αντιπροσωπεία μπορεί να σου δώσει ο Johhny81, που τα χε λιώσει τα τηλέφωνα με την Οδύσσεια του.

Οτι άλλο χρειαστείς, εδώ είμαστε!

Δημοσ.

Δεν μενω αθηνα και το πηρα απο play247 μεσω internet οτι ειναι να κανω παντως θα το κανω μετα τα Χριστουγεννα.

Δεν ειναι και πολυ ασχημη αυτη η ενοχλητικη γραμμη τελικα :)

Δημοσ.

ειχα το ιδιο προβλημα με την καθετη γραμη τις οθονης που ερχοταν και εφευγε,

πειρα τηλεφωνο την εταιρια μου εδωσε το τηλ του service θεσ/νικης (ειμαι απο Αριδαια) και το εστειλα εκει, αντικατασταση οθονης μου ειπαν και επεστρεψε με απο 15 μερες περιπου, απο τοτε ολα οκ.

Δημοσ.

1000 συγνωμη για την καθυστερηση αλλα τρεχουμε και δεν φτανουμε, πολυ δουλεια λογο χριστουγεννων. (υπαλληλος expert).

η εταιρια ειναι η:

ECHO ΕΛΛΑΣ (Service Fujitsu-siemens)

κηφησιας 44 - Καλαμαρια

ισογειο

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

ΤΗΛ. 2310 922882

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
ρε παιδια tous mobility drivers εγκαταστειτε?

Εγώ τουλάχιστον ναι....

Μόνο πού:

1. Δες προηγούμενα Post μου για το πως να ρίξεις την συχνότητα της Χ700, γιατί αν δεν βάλεις τους drivers από την FSC δεν σου δουλεύει το Powerplay στην κάρτα γραφικών

2. Με τους τελευταίους mobility (7.12) μου crashare το σύστημα κάτα την διάρκεια παιχνιδιού (silent hunter 3 + GWX 2.0), τελικά άρχισα να δοκιμάζω παλιότερες εκδόσεις και τώρα είμαι με τους catalyst 7.9 και πολύ λιγότερα προβλήματα (δεν θυμάμαι τι είχα πάνω πριν το format gmt αλλά νομίζω ότι με τους 7.4 και άπειρες ώρες παιχνιδιού όλα πήγαιναν ρολόι....)

Αυτά....

Δημοσ.

Παιδιά, πείτε με άπιστο, αλλά το σκέφτομαι σοβαρά να αντικαταστήσω το ηρωικό laptopάκι.

Θα ήθελα την γνώμη σας για την τιμή στην οποία θεωρείτε οτι πρέπει να πουληθεί, χωρίς να γδύσω κανένα, αλλά ούτε και να μπώ μέσα.

Θυμίζω οτι το δικό μου έχει 2 χ 512ΜΒ 400Mhz αντί για 333Mhz και σκληρό 7200 rpm Hitachi 100GB αντί των 4200 rpm που είχε πάνω.

Προσωπική άποψη τα 450-500? καθότι το μηχάνημα είναι σε άριστη κατάσταση, αλλά ίσως να μαι εκτός πραγματικότητας.

Κάθε γνώμη δεκτή!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...