bgeorgalas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 τελικά κατάφερα να βρω μια ενδιάμεση λύση μετά από αρκετό ψάξιμο.... ενεργοποιώντας το powerplay όπως στην προηγούμενη εικόνα, απενεργοποίησα το ati hotkey poller (http://www.thegamebooks.com/international_forum-hardware_topic-enabling--and-quotpowerplay-and-quot-on-all-ati-fsc-amilos-f6-t187.html) και στην συνέχεια έφτιαξα 2 δικά μου Hotkey για την ενεργοποίηση/απενεργοποιήση του powerplay.... το αποτέλεσμα είναι ότι όταν πατας το silent mode από τον laptop δεν αλλάζει τιποτα από συχνότητες στην κα\άρτα γραφικών αλλά ρίχνει τον επεξεργαστή στα 800Mhz, στην συνέχεια με τα Hotkey ενεργοποιείς το Powerplay της ΑΤΙ και ρίχνεις την κάρτα γραφικών στα 105MHZ.... αντιστοίχα απενργοποιώντας το powerplay την ξαναφέρνεις στα φυσιολογικά επίπεδα.... Τουλάχιστον με αυτό τον τρόπο δεν μου ανεβάζει την συχνότητα της Χ700 όταν μπαίνω σε silent mode....είναι βαβούρα το ξέρω αλλά από το τίποτα.... αν κανείς καταφέρει τπτ καλύτερο ας δωσει τα φώτα του...
nobleman Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Αυτόν τον Toshiba έχω βάλει στο μάτι και εγώ. Βέβαια με βάζει σε υποψίες αυτή η προσφορά του Πλαίσιου. Γιατί να είναι σε αυτή την τιμή και να δίνει 4 χρόνια εγγύηση? Μου λένε εδώ στο forum ότι ο επεξεργαστής του είναι κατάτι πιο αδύναμος από τον T7300 santa rosa. Αλλά δεν έχει μεγάλη διαφορά από τον T7100. Έστω και καθυστερημένα... τον αγόρασε ένας συνάδελφος και μου ήρθε για να του βάλω τα σχετικά αναγκαία προγράμματα... παιδιά απογοητεύτηκα... πιος αργός κι από replay... καμία σχέση με τα δύο μηχανήματα που έχω για δουλειά A1667G1 και σπίτι MacBook Pro 2,33.... Ίσως όμως να φταίνε και τα Vista που ήταν προεγκατεστημένα...
ankouts Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Τελικά μπορούμε να του βάλουμε άλλη κάρτα γραφικών ή όχι? Κάποιοι λένε ότι μόνο η 7600 Go ταιριάζει "γάντι", ισχύει όντως αυτό? Και από που μπορώ να την προμηθευτώ? Σε τι τιμή κλπ? Το μηχανάκι πάντως ακόμα παίζει αξιόπιστα, μετά από 20 μήνες λειτουργίας!
skullman Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Σύμφωνα με τον φίλο Deco που το έκανε, ναι μπορούμε. Η 7600 μπαίνει μια χαρά, έχει περίπου την ίδια θερμική συμπεριφορά με την Χ700 και μπορείς να την πάρεις έναντι 250? από το MXM Store.
Deco Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δουλεύει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα μέχρι σήμερα. Παίδες έχει αναβαθμίσει κανείς απο σας το firmware του dvd rw?
bgeorgalas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δουλεύει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα μέχρι σήμερα. Παίδες έχει αναβαθμίσει κανείς απο σας το firmware του dvd rw? Εγώ όχι....δεν ήξερα καν ότι κυκλοφόρησε καινούργιο firmware....τι καινούργιο προσφέρει? μια και σας ξαναβρήκα να σας ρωτήσω τι catalyst έχετε πάνω? Της μαμας εταιρίας ή καμμία πιο καινούργια έκδοση? Πάντως με το κολπάκι (ΑΤΙ στα 105Μhz) το αφήνω ανοιχτό όλη νύχτα να κατεβάζει και το πρωϊ είναι στους 38-42 βαθμούς (πριν επαίζα στους 48-52)....και γενικώτερα για surfarisma, word και οτιδήποτε άλλο εκτός από παιχνίδια (μόνο εκεί την επαναφέρω στα 350) σπάνια ανεβαίνει πάνω από 55 βαθμούς και το ανεμιστήρι δουλέυει πολύ λιγότερο από ότι πριν....
laptopforum Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Εγώ όχι....δεν ήξερα καν ότι κυκλοφόρησε καινούργιο firmware....τι καινούργιο προσφέρει? μια και σας ξαναβρήκα να σας ρωτήσω τι catalyst έχετε πάνω? Της μαμας εταιρίας ή καμμία πιο καινούργια έκδοση? Πάντως με το κολπάκι (ΑΤΙ στα 105Μhz) το αφήνω ανοιχτό όλη νύχτα να κατεβάζει και το πρωϊ είναι στους 38-42 βαθμούς (πριν επαίζα στους 48-52)....και γενικώτερα για surfarisma, word και οτιδήποτε άλλο εκτός από παιχνίδια (μόνο εκεί την επαναφέρω στα 350) σπάνια ανεβαίνει πάνω από 55 βαθμούς και το ανεμιστήρι δουλέυει πολύ λιγότερο από ότι πριν.... τελικα μουφαινεται οτι με αυτο το κολπακι το λαπτοπ δουλευει κανονικα ,πραγμα που επρεπε να γινει απο το εργοστασιο
Deco Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Μάστορες έχει βάλει κανείς Leopard στο μηχάνημα?
mandipl Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 σκεφτομαι να κανω αναβαθμιση στο λαπτοπ και να δωσω το 1667 μου . υπαρχει κανεις που να ενδιαφερετε ? pm me
c0nFuSeR Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Εγω το αγορασα τον παρα-προηγουμενο φεβρουαριο και σκεφτομε να τον στειλω να μου διορθωσουν καποια προβληματα οπως μια λεπτη γραμμη στην οθονη που μου την εχει βγαλει εδω και 1μισι χρονο και τα ηχεια μου βγαζουν ενα παραξενο ηχο που και που, σαν να ειναι καμμενα. Το προβλημα ειναι οτι ψιλοχρειαζομαι το λαπτοπ και δε θελω να μου το φερουν μετα απο 10 χρονια.. Επισης το ειχα αγορασει απο το E-direct που εκλεισε τωρα. λετε να παιχτει τπτ με την εγγυηση? Εχει κανεις εμπειρια με το service?
P270 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 ποσα χρονια το εχεις και ποση εγγυηση σου εχουν δωση
c0nFuSeR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 προπερσι Φεβροουαριο το πηρα. 2 χρονια εγγυηση ειχα..
P270 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 τοτε αν δεν κανω λαθος εχεις ακομα εγγυηση αν θελεις μπορεις να ρωτησεις και τηλεφωνικα για την εγγυηση που εχει το μηχανημα σου
P270 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 τοτε αν δεν κανω λαθος εχεις ακομα εγγυηση αν θελεις μπορεις να ρωτησεις και τηλεφωνικα για την εγγυηση που εχει το μηχανημα σου η γραμμη που σου βγαζει ειναι η οθονη η καλωδιο οθονης
Chrisxxx Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Εγω το αγορασα τον παρα-προηγουμενο φεβρουαριο και σκεφτομε να τον στειλω να μου διορθωσουν καποια προβληματα οπως μια λεπτη γραμμη στην οθονη που μου την εχει βγαλει εδω και 1μισι χρονο και τα ηχεια μου βγαζουν ενα παραξενο ηχο που και που, σαν να ειναι καμμενα.Το προβλημα ειναι οτι ψιλοχρειαζομαι το λαπτοπ και δε θελω να μου το φερουν μετα απο 10 χρονια.. Επισης το ειχα αγορασει απο το E-direct που εκλεισε τωρα. λετε να παιχτει τπτ με την εγγυηση? Εχει κανεις εμπειρια με το service? Μια γραμμη τερμα δεξια την οθόνη; η οποια αλλαζει χρωμα κουνησεις λιγο την οθονη και τουλαχιστον σε εμενα εξαφανιζοταν τελειως οταν πατουσε την οθονη πανω δεξια. Σε εμενα ενφανιστηκε το προβλημα 5 μηνες μετα και τον πηρα τον προηγουμενο Μαρτιο. Εχω εγγυηση 2 χρονια και δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να το στειλω στην εταιρια. Ποσο καιρο θελει περιπου η ολη διαδικασια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.