Solarized Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 by the way,molis ekana tin dokimi na to anoiksw xwris tin karta grafikwn kai ontws i othoni deixnei leyko! episis paratirisa oti to anemistiraki pali douleyei se full rythmo amesws.
bgeorgalas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 solarize lypamai alla egw eimai ekswteriko (gi auto kai den apantisa nwritera) ekanes kammia proodo?
skullman Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δυστυχώς και γω βόσκω Κρήτη μεριά, αν πάντως κάνετε βολτίτσα αναψυχής από δω, ευχαρίστως να το δούμε παρέα το λαπτοπάκι! Το σίγουρο είναι οτι θα βρούμε τι φταίει και δεν δουλεύει!
sp357 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Διαβάζω με ενδιαφέρον το πιο διάσημο thread του insomnia. Μαλιστα είμαι αυτός που το άνοιξε 2 χρόνια πριν όταν έψαχνα να πάρω τον Amilo 1667. Τον πήρα και έμεινα απολύτως ευχαριστημένος. Με μοναδική εξαίρεση την αλλαγή οθόνης στο πρώτο δίμηνο της λειτουργίας του.Έπειτα, δεν ξανααντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα. Φτου φτου... Όμως σε 4 μήνες λήγει η εγγύηση και πολύ φοβάμαι (απ ό,τι διαβάζω και από εσάς ότι τα προβλήματα τώρα αρχίζουν). Ο laptop δεν έχει ούτε γρατζουνιά. Τον είχα πάντα με ψύκτρες και μπορώ να πω ότι η σκόνη δεν κατοικεί στον υπολογιστή μου. Γενικά, του έκανα καλή συντήρηση και γι αυτό προβληματίζομαι αν θα πρέπει να τον αποχωριστώ. Όμως life goes on και γλυκοκοιτάζω ένα laptop της Toshiba που δυστυχώς τρέχει με Vista (μικρό το κακό όμως). Τι μου προτείνετε? Τον πουλάω κοντά στα 500? ή τον κρατάω μέχρι τέλους? Η τιμή που του βάζω είναι καλή? Ευχαριστώ
Solarized Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 hehe makari na borousa na petaxtw mexri kriti na lyname to prob.ap oti fainetai to en logw mixanima tha mpei stin akri gia tin wra, idi agorasa case kai ekana ton skliro tou ekswteriko. o toshiba satellite A200-1M8 fainetai kalo kommati, kai me 4 xronia eggyhsh apo to plaisio. (pleon opws katalavainete i eggyisi einai to prwto pou prosexw:fear:) gnwrizete kati sxetika? oriste kai link: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=1021109&tab=specs gnwmes?thanx a lot prokatavolika,idi me exete voithisei arketa anyway:)
sp357 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Αυτόν τον Toshiba έχω βάλει στο μάτι και εγώ. Βέβαια με βάζει σε υποψίες αυτή η προσφορά του Πλαίσιου. Γιατί να είναι σε αυτή την τιμή και να δίνει 4 χρόνια εγγύηση? Μου λένε εδώ στο forum ότι ο επεξεργαστής του είναι κατάτι πιο αδύναμος από τον T7300 santa rosa. Αλλά δεν έχει μεγάλη διαφορά από τον T7100.
Solarized Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Tzifos.Simera rwthsa sto Plaisio kai eksantlithikan ta apothemata. Toulaxiston oson afora thn Thessaloniki. Opote pame gia alla..Dektes oi opoies simvoules kai upodeikseis. Yparxei kanenas pou na kserei gia ta LG? Oson afora ta 4 xronia egguhsh, ousiastika 2 xronia ths Toshiba kai 2 xronia ths epektashs egguhshs apo to Plaisio san "dwro" mesa sthn timh. File sp357 na se rwthsw kati? Eisai mhpws apo Thess?
bgeorgalas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Όμως life goes on και γλυκοκοιτάζω ένα laptop της Toshiba που δυστυχώς τρέχει με Vista (μικρό το κακό όμως). Τι μου προτείνετε? Τον πουλάω κοντά στα 500? ή τον κρατάω μέχρι τέλους? Η τιμή που του βάζω είναι καλή? Ευχαριστώ Άπό ράδιο αρβύλα άκουσα ότι γύρω στον γενάρη η Intel θα αλλάξει εντελώς την τεχνολογία στους επεξεργαστες της αν ισχύει κάτι τέτοιο μπορεί να είναι η κάλή περίοδος (τότε πού πέφτουν οι τιμές στους παλιούς επεξεργαστές....) Επίσης από άλλο ράδιο αρβύλα (http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=341-4872) και εδώ: http://www.tomshardware.com/2007/08/13/flash_based_hard_drives_cometh/ όπως βλέπτε έρχονται και οι solid σκληροί δίσκοι στην αγορά (προς το παρών είναι πανάκριβοι) αλλά ποιος ξέρει αν σε κάνα χρόνο θα έχουν μπει μαζικά στην παραγωγή και θα έχουν πέσει οι τιμές? Για ρίξτε μια ματια και στον συγκριτικό πίνακα από το 2o link που σας παραθέτω.... Είδατε επιδόσεις? Με δεδομένα τα παραπάνω δεν ξέρω τι να σου πω....
Solarized Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 ... o kathenas to violi tou,:-P Tha ithela gnwmh gia 2 montela LG an einai dunaton, 1)http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908349 se ayton me provlimatizei ligo h karta grafikwn.. den paizw kai trela paixnidia kuriws tha trexw programmata opws Photoshop, Premiere, Flash ktl. Pisteuetai oti tha exw prob? 2)http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908350 autos einai ligo pio akrivos... Genika kseroume kati gia thn egguhsh pou parexei h LG?
basilis5 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 παρε τους τηλεφωνο αν ειναι να κανεις αγορα μεσω τηλ η αγορα μεσω ιντερνετ απο πλαισιο, μηπως εχει μεινει κανενα κομματι στοκ στην ελλαδα.εγω εχω 2 φορες το εν λογω μοντελο και το πηρα μια φορα με προσφορα μεσω ιντερνετ απο 1200-1089 και μετα απο 10 μερες με 1099 και 4 χρονια εγγυηση τιποτα να μην σε βαζει σε σκεψεις ειναι παρα πολυ καλο μηχανημα
basilis5 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Genika kseroume kati gia thn egguhsh pou parexei h LG? αυτο που γνωριζω ειναι πως ειναι 2 χρονια,κι ερχονται σπιτι σου το παιρνουν και στο γυριζουν οτι και να παθει μαλιστα εχει τυχει να αντικαταστησουν και λαπτοπ λογω οθονης καμμενουτ πιξελ. νομιζω ειναι η μοναδικη εταιρια που δινει 0 πιξελ για οθονη. σε γενικες γραμμες δεν εχω ακουσει παραπονα.μια φιλη μου εχει και το δουλευε 1 χρονο ασταματητα τωρα που ηταν αγγλια διχως προβλημα,πιο προσωπικη εμπειρια δεν εχω,σορυ
Solarized Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Epishs apo oso epsaksa den vrhka na uparxei epektash egguhshs gia ta LG. H Toshiba as poume analoga me to montelo panta, mporei na sou epekteinei ews 5 xronia. Gia thn LG epsaksa ..epsaksa... den vrhka kati...
sp357 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 @ Solarized: File Solarized den eimai apo Thessaloniki an kai erxomai arketa syxna logw douleias. @ bgeorgalas: To sygkritiko pou paratheteis einai poly endiaferon. Panta eimai kaxypoptos me aftes tis "prosfores". Idiaitera an tis kanei to Plaisio... Tha to psaksw ligo kalytera to thema. Allwste akoma o Amilo den deixnei adynamies. elpizw mono min bgalei provlimata molis oloklirwthei i eggyisi.
bgeorgalas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 καλησπέρες σε όλους, ¨οπως όλοι ξέρετε κυκλοφόρησαν οι καινούργιοι drivers της ΑΤΙ (catalyst 7.10) με την ευκαιρία της αναβάθμισης και δεδομένου ότι τελευταία έπεσα πάνω σε ένα πολύ χρήσιμο προγραμματάκι (GPU-Z) ξανέβαλα πάνω τους original drivers (από το site της FSC) και έκανα 1-2 δοκιμές....λοιπόν παίδες: με τους "παλιούs" drivers όταν πατάς το κουμπί για silent mode (η οθόνη κάνει 1 flash σαν να σβήνει και να ξανάναβει) η συχνότητα του επεξεργαστή της Χ700 πέφτει στα 209Μhz (εικόνα 1) από τα 350 που τρέχει κανονικά (εικόνα 2). Μετά από αυτό έβαλα πάνω τους 7,10 και έκανα το ίδιο Test αλλά η συχνότητα παραμένει στα ίδια επίπεδα με silent mode ή χωρίς (εικόνα 3)....ξέρει κανείς πως μπορεί να λυθεί το παραπάνω πρόβλημα? (όχι τπτ άλλο αλλα αν τον αφληνω ανοιχτό για κατέβασμα λυπάμαι να τον ζορίζω)... Τώρα τελευταία πήρε το μάτι μου άλλο ένα προγραμματάκι το ΑΤΙtool που σου επιτρέπεις να αλλάζεις την συχνότητα της κάρτας γραφικών....Το δοκίμασα και δουλέυει στην Χ700 (την έριξα στα 150) απλά θα ήθελα να αποφύγω το extra πρόγραμμα αν υπάρχει τρόπος μέσα από τους oriiginal drivers....(Παρεπιμπτωντος το Powerplay είναι ενεργοποιημε΄νο και όλες οι παραπάνω δοκιμές έγιναν με το laptop στην πριζα χωρίς μπαταρία)
bgeorgalas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 και καθώς έγραφα τα παραπάνω έφαγα 1 Flash και έκανα άλλη μια δοκιμή.... (το μηχάνημα στην πρίζα χωρίς μπαταρία επάνω) από το control panel των catalyst 7.10 άλλαξα αυτό που είναι σημειωμένο με κοκίννο βελός στην 1η φώτο και τα αποτελέσματα στην 2η φώτο....Την έριξε στα 105Mhz!!!! αν κάνεις με παραπάνω εμπειρία απο εμενα βρει τον τρόπο να συνδέσει τα παραπάνω με το κουμπάκι του laptop (κανένα Hotkey μήπως???) θα του ήμουν ευγνώμων! Ps. αν δηλαδή την ρίχνει στα 105Mhz....σημαίνει ότι: 1. Το μηχάνημα δεν καταπονείται όταν πχ. το χρησιμοποιείς για κατεβαστήρι και 2. (που είναι και το βασικότερο) η μπαταρία λογικά θα διαρκεί περισσότερο από ότι με τους drivers της μαμάς (που την έριχναν στα 200) σωστά? αν είναι έτσι σε συνδυασμό με τισ καλύτερες επιδόσεις των καινούργιων Drivers τα σαϊνια της FSC τι περιμένουν να το βάλουν στο site τους? PS2. Παιδιά συγγνώμη για το πρήξιμο αλλά πάει να με τρελάνει...: ανάκαυψα ότι δουλευει ανάποδα....δηλ. για κάποιον λόγο αν πατήσεις το silent mode από το laptop με το powerplay ενεργοποιημένο (όπως στην φώτο 1) ρίχνει την συχνότητα του επεξεργαστή αλλά βάζει την κάρτα γραφικών στο full....αντίστοιχα αν ΄βγάλω το silent mode μου ρίχνει την κάρτα γραφικών αλλά ο επεξεργαστής ξεκλειδώνει απο τα 800....καμμία ιδέα κανείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.