polidis Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Να σας ρωτήσω κάτι τους πιο πρακτικούς με δικηγόρους κτλ. (γιατί δεν έχω ιδέα) ας υποθέσουμε ότι το μηχανάκι μου βγάζει ζημιά στον 1,5 χρόνο και (για να περιπλέξουμε τα πράγματα είμαι και επαρχία μόνιμα) η FSC μου λέει ότι η εγγύηση είναι 1 χρόνος και αποφασίζω να πάω δικαστικά. Με δεδομένα τα παραπάνω: Na tous trexeis paneuropaiki engiisi einai 2 xronia ara min kolas den einai tipota. 1.Το δικαστήριο θα γίνει στην έδρα μου η Αθήνα? (για να ξέρω να βαλω μέσα και τα εισιτήρια μου και φυσικά όπου και να γίνει υποθέτω ότι θα πρέπει να υπολογίσω από 1 εως 4 μέρες άδεια για να παραστώ στο δικαστήριο (δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο αλλά φαντάζομαι πως ναι)) Lipon apo empiria pou ixa se xora tis EU(Germania) etixa se tetia periptosi me engiisi etc..etc.. alla den etixe pote na kano minisi h agogi edo ellada giati ta perisotera pou agorazo einai apo exo.To idio fandazomai isxiei kai edo.Sou apando lipon: To dikastirio tha gini stin edra sou.Den xriazete na metakinithis oute na paris adies.Tha parasti mono o dikigoros sou. 2. Πόσο θα μου στοιχίσει ο δικηγόρος τα παράβολα κτλ.? (πάνω κάτω, μιλάμε για 100 ευρώ, για 500, για 1000?) και αν κερδίσω τα εξόδα τα καλύπτει η FSC? Exartate apo ton dikigoro.Den tha pas se kanenan Kougia etc...etc...alla opou kai na pas an kerdiseis tin ypothesi sou ta plironi ola i eteria stin teliki. 3. Πότε (αν όλα πάνε καλά) θα εκδικαστεί η υπόθεση και θα λήξει το όλο ζήτημα? (γιατί αν πχ. πρέπει να περιμένω πάνω απο 6μηνο στο εντωμεταξύ θα έχω πάρει άλλο μηχανάκι για να κάνω την δουλειά μου) Sigoura tha perimeneis kana mina me 2mino alla oxi 6mines einai poli. Gia na sou parasxi i eteria alo mixanima gia na kaneis tin doulia sou tha to zitiseis apo to dikastirio mexri na gini to diko sou. Tha tous pis oti to xriazese logo doulias.
ApSiMan Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Paidia xilia sorry pou argisa na sas pw ta nea....apla tin ekana gia ekswteriko gia ligo kairo kai meta to ksexasa teleiws!!! Loipon afou tous pira 1 tilefwno sto tmima pwlisewn k tous eipa ti akrivws ginetai kai me ti orous eixa parei to laptop k oti to katastima einai diatithemeno na me ypostiriksei oso k na xreiastei gia na anagnwristoun ta 2 xronia eggyhshs, mia poly kali kyrioula (k. Nezh btw) anelave i idia na to allaksei se 2 xronia, xwris polla polla. Kai ontws tin methepomeni mera sto site tis FS to 1667G2 mou eixe 2 xronia eggyhsh sto systima...Toso aplo... Osoi den to exete kanei kante to amesws.Parte tmima pwlisewn pite oti otan agoraste to laptop sas eixan diavevaiwsei gia 2 xronia k oti twra exei 1 xrono sto systima k tha to allaksoun....
skullman Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μπορεί κάποιος φίλος να μου πει τι διαφορά έχουν μεταξύ τους οι παρακάτω?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.305708 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.305557 Θέλω έναν γρήγορο σκληρό για το αμιλο μου 3667 (ίδιος με 1667 αλλά με 17άρα οθόνη). Ποιον θα προτείνατε και γιατί? Η εγκατάσταση θα είναι εύκολη? Λέω να χρησιμοποιήσω την λύση ACRONIS για clone disc θα είναι οκ? Ευχαριστώ. Ο 1 από τους δύο έχει μικρότερο access time, οπότε υποθέτω οτι είναι πιο καινούργιος. Μην κολλάς πάντως, δεν νομίζω να έχουνε καμμία σοβαρή διαφορά! Η εγκατάσταση είναι πολύ εύκολη αν έχεις λίγη πείρα από desktop. 2 βίδες το καπάκι και 1 η βάση του σκληρού και τελείωσες. Με το Acronis θα κάνεις δουλειά, απλά έχε υπόψην σου οτι πρέπει να έχεις και τους 2 σκληρούς συγχρόνως συνδεδεμένους στο μηχάνημα για να κάνεις clone disk. Οπότε βολεύει να βάλεις τον 1 σε θήκη USB και να bootareis από το CD του Acronis! Ελπίζω να σε βοήθησα!
tzez Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Φίλε Skullman είσαι κατατοπιστικότατος... μόνο που τα έκανα ακριβώς όπως τα λες χωρίς όμως να προλάβω να διαβάσω το post σου καθότι με το που έγραψα το post διαπίστωσα οτι υπήρχε εξάντληση σε αυτούς τους σκληρούς και έφυγα σφαίρα να τον παρω Εβαλα τον 7200 σε θήκη usb και με το acronis10 έκανα clone disc από τον 5400. Mετά έκανα αλλαγή σκληρών και όλα πήγαν ρολόι.Τον παλιό φυσικά τον έκανα external σε usb! Να είσαι καλά για τις υποδείξεις σου και την γενικότερη συνεισφορά σου σε αυτό το Topic
skullman Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια tzez, αλλά δεν μου αξίζουν τόσοι έπαινοι! Απλά το χω λιώσει το μηχανηματάκι, οπότε με τις γνώσεις που απόκτησα προσπαθώ να βοηθήσω λιγάκι όπου μπορώ! Δεν θα με δεις τόσο ενεργητικό αλλού, καθότι προτιμώ να εκφέρω γνώμη όταν γνωρίζω καλά κάτι....
johnBcrete Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 exei allaksei kapios tin mnimi sto 1667 tou? exw to g1 me 2 x512 333mhz k psaxnw 2 x1gb sta 400mhz .to manual anaferei oti ta dexetai.oi palies mnimes einai pc2700 kai oi 1gb pc 3200. Yparxei kapoia alli leptomereia oso afora tin simvatotita pou prepei na prosekso gia tis nees ram? Tha dw arketi diafora?exete dei na ginetai kapoia kaliteri litourgia apo ta win xp pou eixe ?o amd athlon einai 64ris,tha douleuei kalitera me ta vista?apo efarmoges kai paixnidia?tha mporeis na xrisimopiiseis oses efarmoges k games pou etrexes sta XP?
skullman Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Θα τις δεχτεί κανονικά, δεν νομίζω να συναντήσεις κανένα πρόβλημα. Φυσικά μιλάμε για SO-DIMM για λάπτοπ. Έτσι θα τις ζητήσεις. Για τα Vista αν και τα έβαλα (32 bit) δεν νομίζω οτι αξίζουνε ακόμα.Τα 64 bitα έχουνε ακόμα πολλές ασυμβατότητες και σε προγράμματα αλλά και σε drivers. Στα 32 bit βρήκε drivers για όλες τις συσκευές, αλλά φυσικά δεν δουλεύουν όλες οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που δουλεύανε στα XP. Προσωπική γνώμη, αν τα θες για κύριο λειτουργικό, περίμενε κάνα χρονάκι να κάνουν κάμποσες διορθώσεις και βάλτα μετά. Αν θες να τα βάλεις και να κρατήσεις τα XP, κάνε το, ώστε να πειραματιστείς μαζί τους πριν εδραιωθούν. Περισσότερες πληροφορίες για το τι δουλεύει και τι όχι σε software, θα βρεις εδώ. Είναι βέβαια 100+ σελίδες, αλλά αξίζει να το διαβάσεις πριν αποφασίσεις! Σε κάλυψα πατρίδα?
ankouts Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Παιδιά έχετε συνδέσει το μηχανάκι με LCD τηλεόραση μέσω καλωδίου DVI σε HDMI ?Τι διαφορά σε ποιότητα έχει εν αντιθέση με scart και σε τι ανάλυση παίζει? Με scart που εχω συνδέσει εγώ είδα οτι η ανάλυση είναι πολύ χαμηλή!
basilis5 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Paidia xilia sorry pou argisa na sas pw ta nea....apla tin ekana gia ekswteriko gia ligo kairo kai meta to ksexasa teleiws!!!Loipon afou tous pira 1 tilefwno sto tmima pwlisewn k tous eipa ti akrivws ginetai kai me ti orous eixa parei to laptop k oti to katastima einai diatithemeno na me ypostiriksei oso k na xreiastei gia na anagnwristoun ta 2 xronia eggyhshs, mia poly kali kyrioula (k. Nezh btw) anelave i idia na to allaksei se 2 xronia, xwris polla polla. Kai ontws tin methepomeni mera sto site tis FS to 1667G2 mou eixe 2 xronia eggyhsh sto systima...Toso aplo... Osoi den to exete kanei kante to amesws.Parte tmima pwlisewn pite oti otan agoraste to laptop sas eixan diavevaiwsei gia 2 xronia k oti twra exei 1 xrono sto systima k tha to allaksoun.... εμενα δεν μου αναγνωρισαν τιποτα και τους εχω καταθεσει αγωγη...
johnBcrete Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Na sas pw re paidia To 1667g1 pairnei mnimi me 184 pin ?i me 200 pin? Tha tairiaksei lete?Perimeno 2X1 GB so dimm 200 Pin! Sto pdf manual den anaferei gia ta Pin! Skullman! dwsmouta fwta sou!!!
skullman Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δεν με λυπάστε καθόλου!!! Εορτάζων άνθρωπος! Και ξενύχτης από την χθεσινοβράδυνη δουλειά, κομμάτια από την πρωινή σήμερα! Αλλά για να δείτε τι καλό παιδί που είμαι, έκατσα, έβγαλα την μνήμη, την τράβηξα φωτογραφία, μέτρησα τα 200 pin-άκια της, και σας την επισυνάπτω ώστε να μην υπάρξει καμμία αμφιβολία! Υ.Γ. Για να μην σας πιάσουν ενοχές, ήθελα να κάνω και 1 ξεσκόνισμα από καιρό!
skullman Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Παιδιά έχετε συνδέσει το μηχανάκι με LCD τηλεόραση μέσω καλωδίου DVI σε HDMI ?Τι διαφορά σε ποιότητα έχει εν αντιθέση με scart και σε τι ανάλυση παίζει? Με scart που εχω συνδέσει εγώ είδα οτι η ανάλυση είναι πολύ χαμηλή! Ρίξε μια ματιά εδώ μήπως βρείς κάτι χρήσιμο. Όπως τα είπαμε και μέσω MSN, ούτε γώ κατάφερα με το desktop μου να συνδεθώ με HDMI με την τηλεόραση. Ευτυχώς είχε vga είσοδο η τηλεόραση, οπότε συνδέθηκα απροβλημάτιστα εκεί. Με SCART είναι λογικό να έχεις χαμηλή εικόνα, καθότι "παίζει" σε πολύ λιγότερες γραμμές από την VGA σύδεση. Με την VGA σηκώνεις κανονικά την μέγιστη ανάλυση της οθόνης σου (σε εμένα 1366 χ 768 ). Με τον ankouts τα χουμε ήδη πεί εμείς, απλώς τα γράφω για την περίπτωση που ενδιαφέρει και κάποιον άλλο.
ankouts Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Φίλε μου το έκανα και δούλεψε!!! Λειτούργησε η απλή παλιά μέθοδος... με ένα restart ισιώνουν όλα.. και εξηγούμαι: Ανοίγω το μηχανάκι, το συνδέω με την τηλεόραση μέσω καλωδίου DVI σε HDMI.. και δε γίνεται τίποτα. Εφαρμόζω την παλιά καλή μέθοδο. Κλείνω το μηχανάκι και το ξανά ανοίγω... πρίν κάν μπεί στα windows, συνδέθηκε και το βλέπω κανονικά στην TV με πολύ καλή ποιότητα εικόνας. Είδα και ένα επεισόδιο Lost και είμαι πολύ χαρούμενος!!! Το μόνο που μένει είναι το εξής: να βρεθεί ένας player που να διαβάζει .srt αρχεία και να υποστηρίζει HD, έτσι ώστε να έχουμε και HD ποιότητα στις LCD τηλεοράσεις μας. Όποιος γνωρίζει ας μας δώσει τα φώτα του!
skullman Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Φίλε μου το έκανα και δούλεψε!!! Πολύ χαίρομαι! Σχεδόν μου βάζεις ιδέες για να αρχίσω να πειραματίζομαι πάλι με την δικιά μου TV! Το μόνο που μένει είναι το εξής:να βρεθεί ένας player που να διαβάζει .srt αρχεία και να υποστηρίζει HD, έτσι ώστε να έχουμε και HD ποιότητα στις LCD τηλεοράσεις μας. Όποιος γνωρίζει ας μας δώσει τα φώτα του! Κάτι βρήκα! Σου παραθέτω 1 link από κάποιον που βλέπει HD Video με macbook και VLC Player! Και από αλλού που το έψαξα, φαίνεται οτι υποστηρίζει κανονικά το HD. Όχι και άσχημα για free player, έτσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.