bgeorgalas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 πολλύ καλη κίνηση ,η επέκταση μερικές φορες είναι πολλύ χρησιμη Τελικά όχι και τόσο fg9000.... και γιατί το λέω αυτό? Πολύ απλά γιατί όταν επικοινώνησα με το helpdesk για να τους πω οτι θα αλλάξω τον δίσκο με 1 στις 7200rpm μου είπαν ότι αν το κάνω μόνος μου χάνεται η εγγύηση....(από ότι φαίνεται η πολιτική τους εξαρτάτεται από τον ποιον πετυχαίνεις στο τηλέφωνο....). Φυσικά τελικά το έκανα και τώρα απλά παρακαλάω να μην βγει καμμία στραβή και χρειαστεί service γιατί από την μία θα πρέπει να ξαναβάλω πάνω τον παλιό και από την άλλη αν καταλάβουν ότι έχει γίνει η δουλειά θα με αφήσουν ξεκρέμαστο....
johnny81 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Εδω εχω μια παρατηρηση διαφορες εταιριες πωλησης (κεντρικοι διανομεις εννοω) πουλουσαν τα μηχανηματα και καλα με 2 χρονια το αγοραζες περναγες το serial και εκπληξη!!! και το κακο ειναι πως λογικα οσοι τη πατησανε δεν ζητησαν πχ υπογραμενα τα 2 χρονια αν και παλι αμα θελουν ουτε τις υπογραφες τηρουν ουτε τιποτα.
polfan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μιας και ασχολείστε με τα FS Amilo σας παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας για τα παρακάτω μηχανήματα: http://e-acorn.com/view_product.php?productid=6705&idcat=7&idsubcat=29&idsubsubcat=-1 http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=5187'>http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=5187 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=932337&tab=specs Να επιλέξω Intel Core 2 Duo T5500 1.66GHz Dual Core ή Τurion 64bit? Σημειωτέον ότι ΔΕΝ ασχολούμαι καθόλου με παιχνίδια και είμαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός που εργάζεται σε τεχνικό γραφείο με ό,τι αυτό συνεπάγεται για ένα Laptop. Το άνω όριο είναι τα 850? ! Επίσης στo 1ο site αναφέρειi FSB=667MHz ενώ στο 2o 533 !!! Τι από τα δύο ισχύει? http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=5187 http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=2773&catid=79 Ευχαριστώ εκ των προτέρων
bgeorgalas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Εδω εχω μια παρατηρηση διαφορες εταιριες πωλησης (κεντρικοι διανομεις εννοω) πουλουσαν τα μηχανηματα και καλα με 2 χρονια το αγοραζες περναγες το serial και εκπληξη!!! και το κακο ειναι πως λογικα οσοι τη πατησανε δεν ζητησαν πχ υπογραμενα τα 2 χρονια αν και παλι αμα θελουν ουτε τις υπογραφες τηρουν ουτε τιποτα. εδώ μάλλον μπλέκει το θέμα.....το τι σου λέει ο κάθε πωλητής του Α ή Β καταστήματος δεν νομίζω ότι είναι ευθύνη της FSC.....Αν ο πωλητής σου πει δηλ. ότι το μηχάνημα έχει εγγύηση 3 χρόνια και σου βγάλει ζημιά στα 2,5 μιλήσεις με FSC και σου πει ότι είναι 1 μετά άντε βρες τα με τον πωλητή αφού η FSC από την μεριά της είναι εντάξει (σωστές πληροφορίες για την διάρκεια εγγύησης σε manual και site).....και να το υπογράψει ο πωλητής πάλι δεν είναι ευθύνη της FSC (ο εκάστοτε πωλητής δεν είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της FSC και ότι και να υπογράψει δεν έχει νομική ισχύ) στην καλύτερη θα μπλέξεις με το κατάστημα...... εγώ έτσι το βλέπω τουλάχιστον..... και στην τελική βρε παιδιά δεν μπορεί μια οποιαδήποτε εταιρία να είναι υπέυθυνη για τον κάθε μ****α μεταπωλητή των προϊόντων της....καλό θα είναι πριν αγοράζουμε να ρίχνουμε και μια ματιά στο net και στις επίσημες ιστοσελίδες της εταιρίας και να μην βασιζόμαστε στους πωλητές που σήμερα δουλέυουν στο Α κατάστημα και αύριο στο Β......
irahara Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Όλα τα ανωτέρω είναι λάθος γιατί: α) η 2ετής εγγύηση δίνεται από το νόμο και ας μην το επιθυμεί ο κατασκευαστής, στην περίπτωση μας μάλιστα πρόκειται για κοινοτική οδηγία (άρα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ) που ήδη ενσωματώθηκε στο εθνικό δίκαιο, συνεπώς ότι και να λέει ο πωλητής ή κατασκευαστής δεν ισχύει (δηλαδή είναι παράνομο), απλώς για να βρεις το δίκιο σου απαιτείται αγωγή στα δικαστήρια και β) αν ο πωλητής υπογράψει και σε διαβεβαιώσει ότι έχει διετή εγγύηση τότε ευθύνεται απέναντι σου ο ίδιος, πάλι όμως πηγαίνεις στα δικαστηρία. Συνήθως ένα τηλεφώνημα από δικηγόρο αρκεί.
basilis5 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 απο προσωπικη εμπειρια δεν αρκει. πρεπει δυστυχως να τους πας δικαστικα,εκει πονταρουν
bgeorgalas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Να σας ρωτήσω κάτι τους πιο πρακτικούς με δικηγόρους κτλ. (γιατί δεν έχω ιδέα) ας υποθέσουμε ότι το μηχανάκι μου βγάζει ζημιά στον 1,5 χρόνο και (για να περιπλέξουμε τα πράγματα είμαι και επαρχία μόνιμα) η FSC μου λέει ότι η εγγύηση είναι 1 χρόνος και αποφασίζω να πάω δικαστικά. Με δεδομένα τα παραπάνω: 1.Το δικαστήριο θα γίνει στην έδρα μου η Αθήνα? (για να ξέρω να βαλω μέσα και τα εισιτήρια μου και φυσικά όπου και να γίνει υποθέτω ότι θα πρέπει να υπολογίσω από 1 εως 4 μέρες άδεια για να παραστώ στο δικαστήριο (δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο αλλά φαντάζομαι πως ναι)) 2. Πόσο θα μου στοιχίσει ο δικηγόρος τα παράβολα κτλ.? (πάνω κάτω, μιλάμε για 100 ευρώ, για 500, για 1000?) και αν κερδίσω τα εξόδα τα καλύπτει η FSC? 3. Πότε (αν όλα πάνε καλά) θα εκδικαστεί η υπόθεση και θα λήξει το όλο ζήτημα? (γιατί αν πχ. πρέπει να περιμένω πάνω απο 6μηνο στο εντωμεταξύ θα έχω πάρει άλλο μηχανάκι για να κάνω την δουλειά μου) β) αν ο πωλητής υπογράψει και σε διαβεβαιώσει ότι έχει διετή εγγύηση τότε ευθύνεται απέναντι σου ο ίδιος, πάλι όμως πηγαίνεις στα δικαστηρία. Συνήθως ένα τηλεφώνημα από δικηγόρο αρκεί. αυτό ακριβώς λέω και εγώ....αν ο πωλητής υπογράψει η FSC δεν ευθύνεται πάς δικαστικά τον πωλητή και τον βάζειs να σου αγοράσει καινούργιο laptop.....
johnny81 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Ενταξει κυνηγας τον πωλητη αλλα και τι εγινε? το λαπτοπ θα φτιαχτει? Δεν ακουμπας καν την εταιρια ισα ισα εκει που κανεις ενα δικαστηριο κανεις και δευτερο.Το θεμα ειναι να ζοριστει η εταιρια να εφαρμοσει τη νομοθεσια οπως πρεπει. Μιλαω ως ατομο που στα καλα καθουμενα μια μερα τα παιξε το λαπτοπ του και εφαγε 2 επισκεψεις του 1 μηνος η καθε μια στα σερβις και αν δεν υπηρχε εγγυηση αστο καλυτερα..
Mavronasel Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 ακούστε παιδιά ένα κουφό πρόβλημα. Αγόρασα από το πλαίσιο ένα κουτάκι με 25 dvd - r TDK και δεν μπορώ να γράψω κανένα. Δοκίμασα με το nero καθώς και με το convertxtodvd αλλά τίποτα. μου πετάει ένα σφάλμα "άκυρος δίσκος" . το μηχάνημα δεν νομίζω ότι έχει πρόβλημα γιατί δοκίμασα ένα dvd - r sony και το έγραψε μια χαρά. το περίεργο της όλης υπόθεσης είναι ότι στο πλαίσιο που τα γύρισα τα dvd ο τεχνικός δοκίμασε ένα μπροστά μου και η εγγραφή έγινε κανονικά. τώρα περιμένω να έρθει μια φίλη μου που έχει κ αυτη το 1667g2 να δω εάν θα γινεί εγγραφή. μήπως έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα;
default_user Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 παίδες θα θελα κάποιο τηλέφωνο για το σερβις της fujitsu! Kάποτε είχα ακούσει οτι είναι στο κρυονέρι , αλλά παίζει και κάπου αλλού! Υπάρχει τελικά κάποιο πιο κοντινό προς κέντρο Αθήνας? Ευχαριστώ.Λήγει η εγγύηση μου σε καμια 20αρια μεέρες και έχω μια στάμπα στην οθόνη εδώ και μήνες..σαν να είναι μόνιμα πιεσμένη η οθόνη μου..απλά δεν ήθελα να μείνω χωρίς pc , και τώρα συνειδητοποίησα οτι τελειώνει η εγγύηση...πίκρα
basilis5 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 τηλεφωνα δεν θυμαμαι αλλα τα 2 εξουσιοδοτημενα σερβις στην ελλαδα για φουτζιτσου ειναι ΑΛΜΑΝ (μαλλον αυτο που λες) και PC SYSTEMS (μαρουσι) εχω εμπειρια και απο τα 2 ...ειναι....χαλια καλη δυναμη
johnBcrete Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 exei allaksei kapios tin mnimi sto 1667 tou? exw to g1 me 2 x512 333mhz k psaxnw 2 x1gb sta 400mhz .to manual anaferei oti ta dexetai.oi palies mnimes einai pc2700 kai oi 1gb pc 3200.Tha dw arketi diafora?
skullman Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Εγώ έχω βάλει 2 χ 512mb 400mhz από όταν το πήρα.Τις δέχεται κανονικά. Σίγουρα με 2 GB μνήμη αντί για 1 θα δείς διαφορά, ειδικά αν βάλεις Vista!
johnBcrete Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 nai ousiastika auto tha einai to epomeno vima! Basika,exete dei na ginetai kapoia kaliteri litourgia apo ta win xp pou eixe ?o amd athlon einai 64ris,tha douleuei kalitera me ta vista?apo efarmoges kai paixnidia?tha mporeis na xrisimopiiseis oses efarmoges k games pou etrexes sta XP?
tzez Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μπορεί κάποιος φίλος να μου πει τι διαφορά έχουν μεταξύ τους οι παρακάτω? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.305708 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.305557 Θέλω έναν γρήγορο σκληρό για το αμιλο μου 3667 (ίδιος με 1667 αλλά με 17άρα οθόνη). Ποιον θα προτείνατε και γιατί? Η εγκατάσταση θα είναι εύκολη? Λέω να χρησιμοποιήσω την λύση ACRONIS για clone disc θα είναι οκ? Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.