Προς το περιεχόμενο

Τι τρέχει με τα Amilo 1667 ;

sp357

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Skullman σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Τις ενδείξεις για τις θερμοκρασίες τις πήρα με το speedfan, το μόνο που φαίνεται να δουλεύει (το NHC δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει).

Σχετικά με την κάρτα γραφικών χρησιμοποιώ τις τελευταίες μέρες το Atitool για υποχρονισμό αλλά μάλλον δεν βλέπω κάποια τρελά αποτελέσματα.

Όσον αφορά την εγγύηση στο service αρχικά μου είπαν ότι παραβιάζω την εγγύηση αλλά όταν άρχισα να τους εξηγώ περί αιτιώδη συνάφεια και σχέση αίτιου-αιτιατού παραδέχτηκαν ότι μόνο αν η ενδεχόμενη προκληθείσα ζημιά έχει άμεση σχέση με την επέμβαση στο εσωτερικό του case τότε και μόνο τότε παραβιάζω, ως προς την συγκεκριμένη περίπτωση, την εγγύηση.

Τέλος αν τώρα ανεβάζει π.χ 65 βαθμούς (με θερμοκρασία δωματίου τους 20) φαντάζεσαι τι θα τραβήξουμε το καλοκαίρι;

• Απαντ. 827
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Διάβασα τα τελευταία ποστ όσον αφορά τις θερμοκρασίες. Εκτος από μια βάση και την αφαίρεση του foil δεν νομιζω να υπάρχει κατι παραπάνω να γίνει. Αν υπάρχει ευχαρίστως να ακούσω νέες ιδεες. 65 με 70 ειναι καλες θερμοκρασιες κατά τη γνωμη μου. Οσο για τις εγγυησεις θα πω κακία αλλά οι τύποι ώρες ώρες δεν είναι ικανοί να βρούνε τη βλάβη, αν έχει αλλαχτεί κατι θα δουν? Βεβαια αμα δεν θέλουν να σε εξυπηρετήσουν θα κρεμαστούν από οτιδήποτε αλλά ας μη το προδικαζω το ζητημα.

Δημοσ.
Skullman σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Τις ενδείξεις για τις θερμοκρασίες τις πήρα με το speedfan, το μόνο που φαίνεται να δουλεύει (το NHC δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει).

Σχετικά με την κάρτα γραφικών χρησιμοποιώ τις τελευταίες μέρες το Atitool για υποχρονισμό αλλά μάλλον δεν βλέπω κάποια τρελά αποτελέσματα.

Όσον αφορά την εγγύηση στο service αρχικά μου είπαν ότι παραβιάζω την εγγύηση αλλά όταν άρχισα να τους εξηγώ περί αιτιώδη συνάφεια και σχέση αίτιου-αιτιατού παραδέχτηκαν ότι μόνο αν η ενδεχόμενη προκληθείσα ζημιά έχει άμεση σχέση με την επέμβαση στο εσωτερικό του case τότε και μόνο τότε παραβιάζω, ως προς την συγκεκριμένη περίπτωση, την εγγύηση.

Τέλος αν τώρα ανεβάζει π.χ 65 βαθμούς (με θερμοκρασία δωματίου τους 20) φαντάζεσαι τι θα τραβήξουμε το καλοκαίρι;

O λόγος που σε ρώτησα το πρόγραμμα, είναι οτι εμένα το Speedfan μου δείχνει κατά πολύ λιγότερο από το NHC το οποίο πιστεύω οτι είναι πιο κοντά στην αλήθεια!

Δυστυχώς για θερμοκρασία λίγα μπορείς να κάνεις. Αν και δεν νομίζω να έχεις μεγάλα προβλήματα το καλοκαίρι, καλό θα ήταν να βάλεις μια βάση με ανεμιστήρες και να βγάλεις το foil!

Πάντως με 65 βαθμούς σε full load είσαι μια χαρά για τους 20 του δωματίου. Αντίστοιχα το καλοκαίρι θα χτυπάει καμμιά 70-75 που δεν έχει πρόβλημα το 1667.

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς γνωρίζει αν υπαρχει κάποιοα μπαταρία για τον Α1667G μεγαλύτερης χωριτηκότητας και διάρκειας από αυτήν που ήδη έχει από το εργοστάσιο.

Επίσης ξέρει κανείς αν φοράμε την ίδια μπαταρία με τον Α1640 ή τον Α1425; διότι τότε http://www.batterycanada.com/V300.asp

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έχω ιδέα, αλλά υποθέτω οτι μπορούν να στο πούνε από το helpdesk της εταιρείας. Δεν νομίζω οτι θα είναι δύσκολο, αν είναι η ίδια μπαταρία, θα είναι χρεωμένη με τον ίδιο κωδικό προϊόντος και στα δύο λάπτοπς!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι...και εγώ είχα πάρει το 1667G2 πέρσυ το πάσχα νομίζοντας ότι έχω 2 χρόνια εγγυηση όπως με είχε πληροφορήσει το κατάστημα και το help desk της F-S....

Μαζί με εμένα το πήρε και ο ξάδελφος μου....το λοιπό σήμερα το πήγε για service και του είπαν ότι δεν έχει 2 χρόνια αλλά 1!!!!!!Βάζοντας το S/n του έβγαινε ότι δίνει 1 χρόνο εγγύηση και όχι 2....τώρα μιλάμε με τα κεντρικά της F-S να βγάλουμε άκρη.....Τα δικά σας έχουν 1 ή 2 χρίνια εγγύηση?το έχει ψάξει κανείς?

Δημοσ.
Παιδιά να ρωτήσω κάτι...και εγώ είχα πάρει το 1667G2 πέρσυ το πάσχα νομίζοντας ότι έχω 2 χρόνια εγγυηση όπως με είχε πληροφορήσει το κατάστημα και το help desk της F-S....

Μαζί με εμένα το πήρε και ο ξάδελφος μου....το λοιπό σήμερα το πήγε για service και του είπαν ότι δεν έχει 2 χρόνια αλλά 1!!!!!!Βάζοντας το S/n του έβγαινε ότι δίνει 1 χρόνο εγγύηση και όχι 2....τώρα μιλάμε με τα κεντρικά της F-S να βγάλουμε άκρη.....Τα δικά σας έχουν 1 ή 2 χρίνια εγγύηση?το έχει ψάξει κανείς?

Ego pou pira to diko mou FS pa 1510 apo exoteriko giati mou dosane 2 xronia?

Δημοσ.

Ξέρω ότι υπάρχει πανευρωπαϊκή οδηγία για 2 χρόνια εγγύηση σε όλα τα μηχανήματα αλλά η F-S στην Ελλάδα δεν το παραδέχεται.....θα μιλήσω και αύριο με τα κεντρικά της F-S μήπως βγάλω άκρη...

Δημοσ.
Ξέρω ότι υπάρχει πανευρωπαϊκή οδηγία για 2 χρόνια εγγύηση σε όλα τα μηχανήματα αλλά η F-S στην Ελλάδα δεν το παραδέχεται.....θα μιλήσω και αύριο με τα κεντρικά της F-S μήπως βγάλω άκρη...

μονο δικαστικα,δεν θα σου παραχωρησουν τπτ

ασε που στο τηλεφωνο σε εμπαιζουν κανονικα

θα σου πουν οτι ο υπευθυνος ειναι επαγγελματικο ταξιδι

και αν πεις ποιος τον αντικαθιστα ,θα σου πουν ο ταδε,ο οποιος λειπει και αυτος...γενικα θα σε ειρωνευτουν και θα σου πουν ψεματα..

Δημοσ.

δηλαδή μόνο δικαστικά αν κινηθώ θα βγάλω άκρη.....μου φαίνεται θα φύγει και κάνα email άμεσα στα κεντρικά της F-S....

έχει τσεκάρει κανείς αν όντως είναι 2 χρόνια εγγύηση το 1667G2?

Δημοσ.

Εγώ παιδιά με το 1667G1 δεν είχα κανένα πρόβλημα! 2 χρόνια εγγύησης χωρίς να χρειαστεί ποτέ να το διεκδικήσω!

Δημοσ.

Εγώ πάλι έβαλα τον πωλητή ("ΓΕΡΜΑΝΟΣ") να μου υπογράψει ότι η εγγύηση είναι διετής κάτι το οποίο ευχαρίστως και έκανε. Επιπλέον η εγγύηση είναι πράγματι διετής και καλό θα ήτανε να βάλεις κανέναν δικηγόρο να τους τηλεφωνήσει και αν δεν συμορφωθούνε τότε αναγκαστικά δικαστικά (με την προϋπόθεση ότι αυτά που θα προκαταβάλεις για την επιδιόρθωση αξίζει να τα διεκδικήσεις). Σε κάθε περίπτωση τα δικαστήρια αποφαίνονται πάντα θετικά αφού πράγματι πρόκειται για εφαρμογή κοινοτικής οδηγίας που ήδη ενσωματώθηκε στο ελληνικό δίκαιο (επιδικάζοντας και ένα μέρος των δικαστικών εξόδων εις βάρος του ηττημένου).

Δημοσ.

ξανά τα ίδια.....

εμένα με το G1 βάζοντας το s/n στο internet μου έβγαζε ότι η εγγύηση είναι 1 χρόνος (ότι ήξερα και πριν τον αγοράσω δηλαδή) τελικά το πήρα απόφαση και έκανα επέκταση εγγύησης αλλο 1 χρόνο (πληρώνοντας 90 ευρά παραπάνω) και τώρα αν βάλω το s/n μου βγάζει 2 (1 της μαμάς του και 1 πληρωμένο).

Πάντως αν κάποιος πάει στο site της FSC και δει τις γενικές πληροφορίες εγγύησης για τον G1 πχ. η διάρκεια αλλάζει ανάλογα με την χώρα αγοράς (1 χρόνος ελλάδα, 2 χρόνια γερμανία για παράδειγμα) όπως αλλάζει και ο τύπος της εγγύησης (bring in, collect and return κτλ).

Anyway δεν με χαλάνε τα 2 χρόνια εγγύηση δωρεάν (μακάρι να ήταν και 4!) αλλά από την στιγμή που πριν αγοράσεις τον συγκεκριμένο ξέρεις ότι η εγγύηση του είναι 1 χρόνος για hardware και 6 μήνες η μπαταρία (αυτό γράφει σε site, manual και αυτό μου είπε ο πωλητής) μετά δεν καταλαβαίνω γιατί φαγώνεστε.....

Μερικά μαγαζiά πάντως (βλέπε 1 κατά Κρήτη μεριά) τους δίνανε με 2 χρόνια εγγύηση σε λίγο πιο ακριβή τιμή (το λογικό συμπέρασμα είναι ότι ενσωμάτωναν την επέκταση εγγύησης στην τελική τιμή.....)

Επισκέπτης
Δημοσ.
ξανά τα ίδια.....

εμένα με το G1 βάζοντας το s/n στο internet μου έβγαζε ότι η εγγύηση είναι 1 χρόνος (ότι ήξερα και πριν τον αγοράσω δηλαδή) τελικά το πήρα απόφαση και έκανα επέκταση εγγύησης αλλο 1 χρόνο (πληρώνοντας 90 ευρά παραπάνω) ....

πολλύ καλη κίνηση ,η επέκταση μερικές φορες είναι πολλύ χρησιμη:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...