Προς το περιεχόμενο

Τι τρέχει με τα Amilo 1667 ;

sp357

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 827
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

vageco prin deka meres pira ton idio apo multirama.

treis eixe tote, pirame tous dio ekeini ti mera me ena palikari

fainetai pires kai ton teleutaio..

genika mia xara to laptopaki

alla mikri autonomia telika..

Δημοσ.

Τελικά από hardshop το παρήγγειλα, με βόλευε περισσότερο το πρόγραμμα ατόκων της Πειραιώς, που υποστηρίζουν.

Για επεξεργαστή, δεν το ρώτησα, αλλά και η fujitsu και το hardshop και κάτι άλλα μαγαζιά αναφέρουν MT. Το play24/7 έχει ξανακάνει γκάφα όπως είπα και πιο πάνω με χαρακτηριστικά CPU. Δεν υπάρχει επαρκής λόγος να θεωρήσω ότι κάτι άλλαξε. Χώρια που, από πλευράς fujitsu, είναι αρκετά πιο δύσκολο να περάσεις σε ML από MT κρατώντας το ίδιο case, διότι λόγω του υψηλότερου TDP, θα χρειαστείς και τροποποίηση στο σύστημα ψύξης.

Σχετικά με τη μπαταρία, μόλις το έχω στα χέρια μου θα δώσω διάρκεια, αλλά προς το παρόν για τσέκαρε το throttling της CPU (cool&quiet και τα σχετικά).

...και τώρα ψηφοφορία:

64 bit windows dual boot με: DEBIAN GNU/linux (64 bit) ή SuSE 10.0 64 bit?

Δημοσ.

απαντηστε ρε παιδια για την αυτονομια! αυτο με καιει κι μενα ...σε λιγο που τελειωνει η εξεταστικη θα το παραγγειλω κι γω!

Οrestis_G το hardshop δινει 1 ετος εγγυηση?

..παντως σε καμια περιπτωση δεν θελω να πεφτει η αυτονομια κατω απο 2 ωρες...

Δημοσ.

Στα πιο πολλά sites με 1 έτος το βλέπω πλέον. Ούτως ή άλλως, θα το τσεκάρω με το serial στο site της FSC και θα παραγγείλω μία επέκταση εγγύησης στα 3 χρόνια (έχει το play24/7)

Δημοσ.

kalliopi ,,,nai eimastan mallon apo tous tixerous....egw pados dokimasa thn autonomia...epeza mp3 apo hd...kai mesa se 1h kai 15 min h bataria pige sto 5% ..Den dokimasa efarmoges office...To thema einai pos h bataria akoma den exei parei ta panw ths ..alla ok den me apasxolei to olo thema...den ton pira gia thn erimo...

Δημοσ.

apisteytoi aytoi apo to play247 .tous pira tilefono na do an einai typografiko lathos to ml kai ti akousa..... lene oti ontos exoun mono ml37 giati einai kaliteroi stin katanalosi apo tous mt37 .malista pira 2 fores kai milisa me 2 diaforetikous .ospou mpika kai sto site tis amd na tsekaro kai ego mipos kano lathos . kai meta tous ta epsala . mt37 25w me ml37 35w .malista mou eipan oti epapsan na vgenoun mt afou ta ml einai pio kali texnologia(imarton) kai oti einai paralogo ayto pou leo dioti den einai dinaton na teliosan ta mt kai na tous esteilan ml os kalitera .

episis panigirizan pou mporesan na kratisoun tin idia timi me ton safos kalitero epexergasti pou exoun tora .eee imarton .....eee oxi re magges .kai na epimenete kiolas????? o deyteros kratise mia epifilaxi alla o protos den akouge kouventa ,.

telika oles oi etairies pou poulane hi tech stoxeyun sto oti o allos den kathete na to psaxei kai poulane fikia gia metaxotes kordeles .fenete na exei egatalifthei to gnosto kolpo pou kanoun oloi na lene apla tin misi alitheia kai exoun arxisei tora na lene oloklira psemata .

kano lathos re guys?

Δημοσ.

Έλα, ρε...έγινε τέτοιο πράγμα; Πάντως, μη νομίζεις, δύο παιδιά το έχουν το play, δεν είναι και η μεγάλη εταιρία. Πάντως εγώ όταν πήγα από εκεί και τους είπα για τον MT-32 αλλάξανε την περιγραφή στο site. Δεν μου έδωσαν κακή εντύπωση γενικά. Εκτός αν φάγανε το κλασσικό κόλλημα να μπερδέψουν τα χαρακτηριστικά των 2 και μετά να έχουν την πεπεοίθηση ότι έχουν δίκιο, πράγμα βέβαια ανεπίτρεπτο για τη δουλειά που κάνουν, αλλά επίσης πολύ πιθανό (το ξέρω, το'χω πάθει και το κακό ήταν ότι είχα βάλει και στοίχημα :) ).

Δημοσ.

Ήταν που ήταν προβληματικά ως προς την αυτονομία, τώρα με τους Ml τα κάναν ακόμα χειρότερα...

Να δούμε το καλοκαίρι τι θερμοκρασίες θα χτυπάνε...

Δημοσ.
Από χτες είμαι και εγώ κάτοχος του A1667G2

Δεν μας είπες όμως τι επεξεργαστή έχει. Γιατί στο site τους γράφουν για MT-37.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...