Προς το περιεχόμενο

Τι τρέχει με τα Amilo 1667 ;

sp357

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Προς το παρον οπλιζομαι με υπομονη ...

παντως η υπομονη μου αρχισε να τελειωνει.

Χαρώ τον εγώ τον οπλισμό! Ξαρμάτωτος πας μωρέ στα σέρβις?!?!:-D

Κουράγιο Γιάννη, καλομελέτα (με αυγά:mrgreen: ) και έρχεται!!!

• Απαντ. 827
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά η ώρα της αλήθειας...

8:45 τον άφησα..

11.45 τον πήρα!!

και δουλεύει μια χαρά ο γλυκός μου!!

mandipl αν εξαιρέσεις την εκνευριστική και άκρως αγενή κοπελιά στην εξυπηρέτηση πελατών, τα υπόλοιπα παλεύονται. Οι τεχνικοί εντάξει τύποι είναι σε γενικές γραμμές αλλά πρέπει να τους ζορίσεις λίγο..

και όπως σωστά επισήμανε ο johnny81 η διαδικασία προχώρησε γρήγορα (είπαμε με λίγο ζόρισμα πάντα..)

johnny81 υπομονή..

Δημοσ.

skullman, syggnwmi alla en prolaba akoma na to koitaksw....

kalliopi, xairomai pou to thema sou taktopoithike....! na pw, sou eipan ti eixe? telika eixe pethanei to modem? eipan giati?

Δημοσ.

Πολυ ωραια σε τρεις ωρες ετοιμος μια χαρα. ευχομαι να ειναι παντα ενταξει.

Εγω περιμενω τα ανταλλακτικα τουλαχιστον δε με ταλαιπωρησαν σημερα. Η με πηραν χαμπαρι η βελτιωνονται.

Φιλε skullman το βαρυ οπλισμο αστον για αργοτερα οποιος και αν μπορει να ειναι αυτος. Βεβαια η αληθεια ειναι αν δε ζορισεις και απειλησεις δε σου δινει σημασια κανεις. Ειδομεν.

Δημοσ.

Συγχαρητήρια Καλλιόπη!

Πολύ χάρηκα, καθότι και γω ήμουνα για κάνα μήνα χωρίς το μωράκι μου και είχα φρικάρει! Χαίρομαι που έληξαν όλα καλά και γρήγορα!

Johnny, αν φρικάρεις, έχω 1 κανονάκι των 80χιλ στο χωριό! Να το κατεβάσω με τον αγρότη για στρακαστρούκες?!?!:mrgreen:

(Προς κάθε στρατιωτικό, αστυνομικό ή λοιπό όργανο εθνικής & αστικής τάξης: Απλά αστειεύομαι :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

Δημοσ.

Skullman κατι τετοια λες και θα μας μαζευουνε (λεμε τωρα). Μπα δε χρειαζεται εξτρα πραγματα απλα θα τους το αφησω εκει και που ξερεις μπορει να εκραγει απο μονο του, τετοιο μηχανημα κανονι απο πολλες αποψεις.

Δημοσ.

Τζάμπα η χαρά παιδιά..

Μόνο μια ώρα δούλεψε και χάλασε πάλι!!

το γνωστό πρόβλημα πάντα..

τι σας έλεγα ότι ο τεχνικός δεν κατάλαβε ποιο ήταν το πρόβλημα και απλά άλλαξε το modem, ε αποδείχτηκε έτσι τελικά.

έχουνε παίξει τα νεύρα μου πλέον.

δευτέρα πρωί τον ξαναπάω στο service.

εσείς να βλέπεται ειδήσεις γιατί θα μας πάρουν τα κανάλια σίγουρα.

(έχω χάσει και την ψυχραιμία μου. καταλαβαίνετε..)

Εκτός τον άλλον μένω εκτός Θεσσαλονίκης τους τελευταίους μήνες και με την βλακεία του τεχνικού ταξίδεψα 5 φορές μέσα σε μια εβδομάδα Θεσσαλονίκη.

νομίζω θα φτάσω πλέον εύκολα στο έγκλημα..

Δημοσ.

Πρώτα από όλα kalliopi καλο κουράγιο. Μέγα ρητό το ου μπλέξεις με service και δη άσχετους. Έλα ντε όμως που δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς για την αστοχία υλικού. Εν ολίγοις καλά ξεμπερδέματα.

Και κατά δεύτερον μία ερωτησούλα : έχω το 1667g2. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι όταν το φορητάκι είναι με την μπαταρία, με τίποτα ο επεξεργαστής δεν παει πανω από τα 800ΜΗz. Βρε τι του έβαλα τους 1.3.2 drivers από amd, τι έτρεξα το notebook hardware control, τίποτα. Του βάζω να τρέχει το super_pi αλλά αρνείται πεισματικά να ανεβεί πάνω από τα 800. Όταν είναι στο ρεύμα όλα κομπλέ. Συμβαίνει και σε άλλους το παραπάνω φαινόμενο;

Δημοσ.

Νομίζω οτι στα Power Options μπορείς να ορίσεις το πως θα συμπεριφέρεται το λάπτοπ στην μπαταρία. Μπορείς να το ορίσεις να δουλεύει πάντα σε κατάσταση οικονομίας της μπαταρίας (800Mhz) σε κατάσταση φούλ απόδοσης (2.6Ghz) ή να συμπεριφέρεται ανάλογα με τις απαιτήσεις των προγραμμάτων που τρέχεις. Ρίξε μια ματιά και αν δεν τα καταφέρεις, θα σε καθοδηγήσω με μεγαλύτερη ακρίβεια από το σπίτι!

Δημοσ.

Δυστυχως απο οτι καταλαβαινω η ταλαιπωρια συνεχιζεται και επιβεβαιωνεται η υποψια μου για το οτι το σερβις ειναι για τα πανηγυρια. Εγω περιμενω ανταλλακτικα και βλεπουμε.Σε δυο εβδομαδες θα ανεβω Αθηνα ,αν δεν εχει ληξει η υποθεση αυτη τη φορα θα κανω χοντρη φασαρια. Τι να ευχηθω δεν ξερω πια καθοτι η υπομονη δε βοηθαει.

Δημοσ.
Νομίζω οτι στα Power Options μπορείς να ορίσεις το πως θα συμπεριφέρεται το λάπτοπ στην μπαταρία. Μπορείς να το ορίσεις να δουλεύει πάντα σε κατάσταση οικονομίας της μπαταρίας (800Mhz) σε κατάσταση φούλ απόδοσης (2.6Ghz) ή να συμπεριφέρεται ανάλογα με τις απαιτήσεις των προγραμμάτων που τρέχεις. Ρίξε μια ματιά και αν δεν τα καταφέρεις, θα σε καθοδηγήσω με μεγαλύτερη ακρίβεια από το σπίτι!

Έχω ξαναψάξει εκεί αλλά δυστυχώς δεν βρήκα τίποτα.

Δημοσ.

skullman το τσεκαρα (για τον θορυβο) αλλά δεν νομιζω οτι κατι ακουγεται....

denexo ston G1 isxyei auto poy sou eipe o skullman...stin xeiroteri gia dokimase na to baleis sto always on enw eisai sto reuma kai meta na bgaleis ton metsximatisti....

kali dynami se osous exoun mpleksei me to service ths fsc...

Δημοσ.
skullman το τσεκαρα (για τον θορυβο) αλλά δεν νομιζω οτι κατι ακουγεται....

denexo ston G1 isxyei auto poy sou eipe o skullman...stin xeiroteri gia dokimase na to baleis sto always on enw eisai sto reuma kai meta na bgaleis ton metsximatisti....

kali dynami se osous exoun mpleksei me to service ths fsc...

Το always on απλά δεν κάνει αυτό που θέλω. Αλλά απορώ γιατί γίνεται αυτό. Ούτε με το notebook hardware control δεν παίζει. Άλλοι που να έχουν τον G2 να μας πουν τι γίνεται με τα δικά τους μηχανήματα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...