Προς το περιεχόμενο

Τι τρέχει με τα Amilo 1667 ;

sp357

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 827
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Sorry που χάθηκα τόσες μέρες παιδιά, αλλά κατάφερα να σπάσω το μικρό δάχτυλο στο πόδι μου, οπότε αναρρωτική και ξεκούραση (ξέρετε τώρα, θάλασσα, μπανάκια, μπουζούκια, όλο το πακέτο!

Καλλιόπη, σου εύχομαι να το πάρεις πίσω σύντομα και εν πλήρη υγεία!

Johnny, εμείς θα τα πούμε και από κοντά! Ελπίζω να βγάλεις άκρη σύντομα!

Δημοσ.

Για όσους έχουν Ubuntu Linux στο forum υπάρχει αναλυτικός οδηγός ενεργοποίησης της wifig. Μου δούλεψε τέλεια. Για άλλα distros δεν ξέρω τι παίζει. Απλά θεώρησα καλό να το αναφέρω μπας και κάποιος προβληματίζεται.

Δημοσ.

Σε ευχαριστούμε Paladin, το σκεφτόμουνα να το δοκιμάσω λιγάκι!

Δε μου λέτε παιδιά, έχω το εξής προβληματάκι με το λαπτόπι μου. Ορισμένες φορές, ακούω από την έξοδο της κάρτας ήχου κάποιον θόρυβο, σαν μηχανικές παρεμβολές από μοτέρ (υποψιάζομαι το dvd). Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα, δεν το κάνει σε εγγραφή και χρησιμοποιώ κυρίως εξωτερική κάρτα ήχου όταν δουλεύω.

Απλά είχα την απορία αν το κάνει και σε κάποιον άλλο!

Δημοσ.
Σε ευχαριστούμε Paladin' date=' το σκεφτόμουνα να το δοκιμάσω λιγάκι!

Δε μου λέτε παιδιά, έχω το εξής προβληματάκι με το λαπτόπι μου. Ορισμένες φορές, ακούω από την έξοδο της κάρτας ήχου κάποιον θόρυβο, σαν μηχανικές παρεμβολές από μοτέρ (υποψιάζομαι το dvd). Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα, δεν το κάνει σε εγγραφή και χρησιμοποιώ κυρίως εξωτερική κάρτα ήχου όταν δουλεύω.

Απλά είχα την απορία αν το κάνει και σε κάποιον άλλο![/quote']

εγώ σε παιχνίδια και DVD δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο....εσύ πότε το ακούς? όταν βλέπεις ταινία, παίζεις μουσική από cd ή κάτι άλλο?

Δημοσ.

Ούτε εγώ έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο...

Σε games τουλάχιστον.

Κάτι τέτοιο αλλά σε πολύ μικρό βαθμό και στιγμιαία μπορεί να μου συμβεί όταν ακούω μουσική και κάνω copy αρχεία στο δίσκο από το dvd. Αλλά ίσως να μου γίνει 1 φορά την ώρα που "σπιννάρει" το dvd. Σε καμία περίπτωση όμως δε μου γίνεται συνεχόμενα.

Δημοσ.
Καλλιόπη, σου εύχομαι να το πάρεις πίσω σύντομα και εν πλήρη υγεία!

Σε ευχαριστώ skullman αλλά προς το παρόν δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο..

Τον πήρα μεν αλλά μαζί με το πρόβλημα..

Φυσικά δεν μου εξήγησε ο κατά γενικές γραμμές αγενής τεχνικός τι έπαθε τελικά το modem και αρκέστηκε απλά να μου πει ότι έχει παραγγείλει καινούργιο. Επιπλέον θεώρησε καλό να αφήσω εκεί τον υπολογιστή για καμιά 15αριά μέρες μέχρι να έρθει το ανταλλακτικό και να τον φτιάξουν..

Είμαι πεπεισμένη ότι δεν έχει ιδέα τι έχει το modem, απλά πιστεύει ότι με ένα καινούργιο θα δουλέψει και ξεμπερδεύει. Φυσικά πήγα και πήρα τον υπολογιστή μου και θα τον ξαναπάω δυστυχώς όταν έρθει το καινούργιο modem..

Άντε να δούμε τι θα γίνει με αυτή την ιστορία..

skullman περαστικά σου!

Δημοσ.

Κατ αρχάς να ευχηθώ και γω ταχεία ανάρρωση στον skullman για το δάχτυλο και στην Καλλιόπη για το modemάκι!

Κατα δεύτερο λόγο...έχει ασχοληθεί κανείς με αναβάθμιση κάρτας γραφικών για το 1667?

Σας έχει τύχει να δείτε ή να διαβάσετε σε κάποιο forum οτι κάποιος το έκανε;

Σίγουρα γίνεται..Το θέμα είναι όμως ποιός πουλάει κάρτες γραφικών για laptop;

Δε νομίζω κάποιο κατάστημα να πουλάει εδώ Ελλάδα...

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.

Kalliopi δυστυχως πηρες μια ιδεα του τι αντιμετωπιζω. Ολοι εκει την ιδια νοοτροπια εχουν μου φαινεται. Οι τυποι ειναι απαραδεκτοι. Και σε μενα μη νομιζεις αμφιβαλλω αν ειδαν το προβλημα απλα θα αλλαξουν κατι μπας και διορθωθει.Ελπιζω τουλαχιστον να γινει αυτο γιατι ειναι κριμα να δινεις ενα σεβαστο ποσο και να μην κανεις τη δουλεια σου. Ειδικα εγω μεχρι στιγμης 4 μηνων λαπτοπ 2 μηνες το χω εγω και σε λιγο αλλους δυο το σερβις. Καλη υπομονη ευχομαι και να επιστρεψει σε πληρη λειτουργικοτητα.

Δημοσ.
Κατ αρχάς να ευχηθώ και γω ταχεία ανάρρωση στον skullman για το δάχτυλο και στην Καλλιόπη για το modemάκι!

Κατα δεύτερο λόγο...έχει ασχοληθεί κανείς με αναβάθμιση κάρτας γραφικών για το 1667?

Σας έχει τύχει να δείτε ή να διαβάσετε σε κάποιο forum οτι κάποιος το έκανε;

Σίγουρα γίνεται..Το θέμα είναι όμως ποιός πουλάει κάρτες γραφικών για laptop;

Δε νομίζω κάποιο κατάστημα να πουλάει εδώ Ελλάδα...

Paladin δες το παρακάτω site (και τους πίνακες που έχει)

http://www.mxm-upgrade.com/

ελλάδα δεν έχω ιδέα ποιος μπορεί να φέρνει τέτοιες κάρτες

επίσης για τον Α1667 δες και αυτό το ξενόγλωσσο....:

http://www.thegamebooks.com/fujitsu-siemens%3A-amilo-1667g-t24-24.html

ελπίζω να βοήθησα!

Δημοσ.

Λοιπόν, κάρτες αλλάζουνε στο 1667, αλλά κανείς δεν είναι σίγουρος αν δέχεται type III ΜΧΜ αν και υπάρχει ο χώρος. Λόγω θερμότητας και κατανάλωσης είναι το πρόβλημα δηλαδή.

Καλλιόπη, πιστεύω οτι με την αλλαγή του modem θα ναι όλα καλά. Μάλλον το πρόβλημα είναι στην γεννήτρια ήχου, που αλλάζει μαζί με το modem. Οπότε ελπίζω μόλις έρθει, να τελειώσει η Οδύσσεια σου!

bgeorgalas -

Μου παρουσιάζει τον θόρυβο και σε αναπαραγωγή DVD που το προσέχω κυρίως, αλλά και σε άσχετα σημεία, που δεν περιστρέφεται λογικά η συσκευή. Το ακούω μόνο όταν το συνδέσω στα ηχεία μου, σε χαμηλή ένταση και συχνότητα. Φυσικά έχω ελέγξει όλο το σύστημα μήπως και έφταιγε κάτι άλλο, αλλά είναι από το λάπτοπ αποκλειστικά. Λογικά πρόκειται για παρεμβολές από κάποια πλακέτα, αλλά αφού δεν μου δημιουργεί πρόβλημα, δεν με απασχολεί!

Τέλος, να ευχαριστήσω όλους όσους μου ευχηθήκανε περαστικά! Κουτσαίνω ακόμα, αλλά ελπίζω σε καμμιά βδομαδούλα ακόμα να συνέλθω πλήρως!

Δημοσ.

Σήμερα μου τηλεφωνήσανε ότι ήρθε το ανταλλακτικό.

Αύριο πρωί - πρωί τον πάω για αντικατάσταση.

Μέχρι το απόγευμα ή το αργότερο Παρασκευή πρωί (αφού τα είπαμε ένα χέρι πρώτα εννοείται..) θα τον πάρω πίσω. Άνευ προβλημάτων επλίζω.

Άντε να δούμε..

johnny81 καλή υπομονή..

Δημοσ.

Ευχομαι καλη τυχη και να επιστρεψει χωρις προβληματα. Παντως σχετικα γρηγορα προχωραει η διαδικασια σε σχεση με αλλες. Προς το παρον οπλιζομαι με υπομονη και σε λιγο θα δοκιμασω να επικοινωνησω (αν τα καταφερω βεβαια) απο εκει και περα για νεοτερα θα σας ενημερωσω. παντως η υπομονη μου αρχισε να τελειωνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...