skullman Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Είναι λίγο σπάνιο να την σβούριξε έτσι ξαφνικά μόνο το modem, εκτός και αν έπεσε κανένας κεραυνός στην γραμμή του τηλεφώνου με το λάπτοπ απάνω! Αν θυμάσαι πότε ακριβώς το παρουσίασε, δοκίμασε να κάνεις Επαναφορά Συστήματος. Αν όχι, λογικά με πλήρη απεγκατάσταση του driver από το Προσθαφαίρεση προγραμμάτων, απεγκατάσταση συσκευής από την Διαχείρηση Συσκευών, επανεκκίνηση και επανεγκατάσταση, θα το συνεφέρουν. Δοκίμασέ τα αυτά και εδώ είμαστε. Αν θες, μας λες σε ποιά πόλη είσαι, μήπως μπορεί κάποιος Insomniac να σε βοηθήσει αν το χρειαστείς.
tzez Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Καλλιόπη στην πρίζα που το συνδέεις βρες μια συγκεκριμένη και χωρίς να αλλάξεις κάτι βάλε πρώτα ένα τηλέφωνο να σιγουρευτείς οτι έχει σημα και μετά προσπάθησε... μην κάνεις πολλούς συνδυασμούς γιατί το μπέρδεμα μπορεί να είναι χειρότερο. Και κάτι ακόμα... αν χρησιμοποιείς το λαπτοπ για να στέλνεις φαξ δοκίμασε να στείλεις ένα γιατι λειτουργεί με δικές του ρυθμίσεις. Μάλλον έτσι θα καταλάβεις αν ψόφησε το μόντεμ. Δεν πιστεύω να έχεις αλλάξει firewall γιατί είναι μερικά που σε ρωτούν για να καλέσεις σε κάποιον αριθμό.. Αυτά
kalliopi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 skullman: Είναι λίγο σπάνιο να την σβούριξε έτσι ξαφνικά μόνο το modem, εκτός και αν έπεσε κανένας κεραυνός στην γραμμή του τηλεφώνου με το λάπτοπ απάνω! Αν θυμάσαι πότε ακριβώς το παρουσίασε, δοκίμασε να κάνεις Επαναφορά Συστήματος. Αν όχι, λογικά με πλήρη απεγκατάσταση του driver από το Προσθαφαίρεση προγραμμάτων, απεγκατάσταση συσκευής από την Διαχείρηση Συσκευών, επανεκκίνηση και επανεγκατάσταση, θα το συνεφέρουν. ti na sou po kai emena poli parakseno mou fainetai giati den egine kati periergo na peis ok auto ftaei. i protasi sou sosti alla distixos den ginetai tipota to eixa dei apo tin proti stigmi.. tzez xiliotsekarismena ola.. kalodia, mprizes klp stin idia mpriza me to idio kalodio allos ypologistis mpainei kanonika me vlepo na kateuthinomai pros alman amesa.. sas epriksa kai esas..
laptopmaniac Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Kalliopi κάνε το εξής και πές μου αποτέλεσμα. Πήγαινε Έναρξη--->Όλα τα προγράμματα---->Βοηθήματα------>Επικοινωνίες---->Hyperterminal. 1 ,Πάτα escape να φύγει το παράθυρο που ζητάει όνομα σύνδεσης και αν σε ρωτήσει αν θες η σύνδεση να γίνει η προεπιλεγμένη πάτα όχι. 2, Γράψε με τη σειρά που στα γράφω ότι ακριβώς γράφω : ath0 Enter ( το enter δεν το γράφεις απλά το πατάς για να δεχθεί την εντολή ) ath1 Enter ( το enter δεν το γράφεις απλά το πατάς για να δεχθεί την εντολή ) atzx3 Enter ( το enter δεν το γράφεις απλά το πατάς για να δεχθεί την εντολή ) atdt69xxxxxxxx ( ο αριθμός του κινητού σου ) Enter ( το enter δεν το γράφεις απλά το πατάς για να δεχθεί την εντολή ) Αν χτυπήσει το κιν. σου το modem σου είναι οκ. αν όχι τότε έχεις prob. πρόσεξε ότι ενώ εσύ θα πατάς τις παραπάνω εντολές στο παράθυρο δεν θα φαίνετε τίποτα παρα μόνο ένα οκ αφού πατήσεις κάθε φορά το enter. Δοκίμασε το και πές τι έγινε
kalliopi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 eisai poli eugenikos kai poli leptomeris file laptopmaniac!! se euxaristo para poli gia to endiaferon! pragmatika mou eftiakses tin diathesi! ( το enter δεν το γράφεις απλά το πατάς για να δεχθεί την εντολή ) entaksei vre laptopmaniac pliroforikos eimai, ksero ti kanei to enter!! apla dokimasa osa mporousa na skefto kai eipa na zitiso kamia simvouli prin diavo to katofli tou servis.. pantos auto me to kinito to eixa dokimasei kai den egine tipota. tha to ksanado omos kai tha sou po (pote den ksereis..) se euxaristo kai pali! kai mono pou xamogelao apo tin ora pou diavasa to post sou ftanei nomizo!
skullman Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Χωρίς να θέλω να προσβάλω τις γνώσεις σου, ειδικά από την στιγμή που είναι και ο εργασιακός σου τομέας, αλλά απλά για να εξαλείψω κάθε κουλή περίπτωση, τσέκαρε τα παρακάτω: 1) Σιγουρέψου οτι πας να συνδέσεις το καλώδιο στο μόντεμ και όχι στην κάρτα δικτύου (την έχει πατήσει φίλος σε στιγμή θολούρας!!!) 2) Ρίξε μια ματιά στα ποδαράκια επαφών από την μέσα μεριά του βύσματος του μόντεμ. Ισως κάποια στιγμή να έκατσε στραβά το βύσμα (εδώ το παθα με Vga βύσμα, το μόντεμ θα γλιτώσει?). 3) Ενεργοποίησε το modem speaker, να μας πεις αν ακούγεται το σήμα της γραμμής και οι ήχοι σύνδεσης του μόντεμ από τα ηχεία του λάπτοπ. 4)Τέλος, αν όλα τα παραπάνω αποτύχουν, ξέρω μια πολύ καλή μεθοδολογία επίλυσης βλαβών, με την χρήση σφυροκάλεμου!
kalliopi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 1) Σιγουρέψου οτι πας να συνδέσεις το καλώδιο στο μόντεμ και όχι στην κάρτα δικτύου (την έχει πατήσει φίλος σε στιγμή θολούρας!!!) checked! np prob 2) Ρίξε μια ματιά στα ποδαράκια επαφών από την μέσα μεριά του βύσματος του μόντεμ. Ισως κάποια στιγμή να έκατσε στραβά το βύσμα (εδώ το παθα με Vga βύσμα, το μόντεμ θα γλιτώσει?). checked! np prob 3) Ενεργοποίησε το modem speaker, να μας πεις αν ακούγεται το σήμα της γραμμής και οι ήχοι σύνδεσης του μόντεμ από τα ηχεία του λάπτοπ. akougetai mono o ixos stin arxi kai meta nekronei. den kanei kan klisi. distixos to modemaki ekopse tis diplomatikes sxeseis me ton ekso kosmo... 4)Τέλος, αν όλα τα παραπάνω αποτύχουν, ξέρω μια πολύ καλή μεθοδολογία επίλυσης βλαβών, με την χρήση σφυροκάλεμου! file skullman pistepse me kai ego se auti tin lisi exo kataliksi pleon... Χωρίς να θέλω να προσβάλω τις γνώσεις σου, ειδικά από την στιγμή που είναι και ο εργασιακός σου τομέας, min pernete strava kati pou eipa ston laptopmaniac me pragmatika poli kali diathesi kai apolito sevasmo stin poli sosti protasi tou! an den ektimousa tis simvoules sas den tha tis zitousa apo tin arxi. alloste pisteuo oti polla muala mazi einai kalitera apo ena!
kalliopi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 episis ksexasa na sou po laptopmaniac ekana akrivos oti mou eipes alla distixos den ginetai tipota. den kanei katholou klisi. einai vevaio oti exei provlima alla mou fainetai toso periergo itan to teleutaio pragma pou perimena na simvei..
skullman Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Επειδή σαν γνήσιος Κρητικός είμαι ξεροκέφαλος όσο δεν πάει, δεν παραιτούμαι ακόμα! Μήπως έχει κάποιο διαγνωστικό πρόγραμμα ο driver του μόντεμ? (Δεν το χω το λάπτοπ κοντά μου!) Προφανώς δεν δουλεύει η γεννήτρια ήχου του μόντεμ, αλλά άντε να βρείς γιατί! Αν δεν βγάλεις άκρη με αυτά, αναγκαστικά σε βλέπω να το κάνεις μια βόλτα από το service! Αν καταλήξεις εκεί, σου εύχομαι γρήγορη επιστροφή! Πάντως αν στο μεταξύ το χρειάζεσαι και το λάπτοπ και το μόντεμ, μπορείς πάντα να βάλεις 1 USB Modem για να κάνεις την δουλειά σου, ώσπου να σε εξυπηρετεί καλύτερα η περίοδος για να το στείλεις για φτιάξιμο!
laptopmaniac Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Λοιπόν αφού τα έκανες αυτά και τπτ....τι να πώ... Κάτι τελευταίο... Βρες το μοντέλο του modem σου, νομίζω είναι της Motorolla και κατέβασε drivers απο το site της και όχι απο της fs. Στο 1630 που έχω μόλις έβαλα xp pro, δεν έβρισκε κάρτα ήχου και την βρήκε μόνο αφού έβαλα drivers απο realtek και όχι απο F-S. κουράγιο... Δοκίμασε εν τέλει να κρατήσεις ένα ghost και μετά κάνε ένα recovery ώστε να σιγουρέψεις ότι δεν είναι software το πρόβλημα. Φιλικά πάντα, Laptopmaniac
johnny81 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Σημερα τελικα το εδωσα για σερβις αλλα δεν περιμενω και πολλα πραγματα. εκτος απο τον κυματισμο πεταξε και μια καθετη μπλε γραμμη. Απορω πως κρατηθηκα και δεν τον εσκασα σε κανα τοιχο. Τρομερο το σερβις(ειρωνικα μιλωντας βεβαια) οταν και καλα τον φτιαξανε με πηρανε τηλεφωνο θριαμβολογώντας οτι το φτιαξαμε και τα λοιπα. αλλα που τα ιδια εκανε οποτε ειτε μιλαμε για αδαεις η για ατομα που με δουλευουν αυξανοντας την φωτεινοτητα της οθονης μπας και το φαω οτι επισκευαστηκε.Το ωραιο οποτε επειχηρουσα να επικοινωνησω μεχρι τη τηλεφωνητρια του τμηματος εξυπηρετησης ολα καλα μετα απο εκει στο σερβις αντιμετωπιζα αγενεια απροθυμια και με λιγα λογια τι μας ενοχλειτε κυριε?(το γενικοτερο νοημα). Ολοι ειναι μες τη ευγενια πριν τα σκασεις αλλα μετα που τα σκασεις ολοι κανουν τους κινεζους στο θεμα υποστηριξη. Αν δεν βγαλω ακρη παλι πως μπορω να υπερασπιστω τα δικαιωματα μου με το χαμενο χρονο και χρημα? Εκτος βεβαια ηδη απο τη δυσφημιση που προκαλει το θεμα απο μονο του.πχ αρκετοι φιλοι μου μετα τα δικα μου αγορασαν αλλων εταιριων χωρις καν να κοιταξουν για τα συγκεκριμενα.
kalliopi Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 johnny81 kalo kouragio.. kai ego piga ton diko mou simera gia service.. gia allo provlima vevaia alla opos kai na exei provlima einai.. tin paraskeui pou tha exo neotera tha sas po entiposeis ante na doume...
johnny81 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Ευχαριστω για τη συμπαρασταση kalliopi. Δεν βγηκε ακρη με το μοντεμ απο οτι καταλαβαινω. Εγω μεχρι να εχω νεα θα περασει μια εβδομαδα(το γιατι ειναι αλλη ιστορια).Ακομα τους πιεζω να δω τι εγινε την προηγουμενη φορα,αλλα ενω στην εξυπηρετηση πελατων ολα ωραια και καλα, επι 3 μερες αφηνω τα στοιχεια μου μπας και με ενημερωσει κανεις απο το σερβις.(εχω την υποψια οτι με δουλευουν γιατι αραγε??).Απο το καταστημα που το αγορασα δεν μου δινουν το νουμερο που καλουν απευθειας για σερβις με την αιτιολογια οτι σε μενα δεν προκειται να μιλησουν. Λιγο οξυμωρο να μην μπορει να μιλησει με τεχνικο αυτος που γνωριζει καλυτερα το προβλημα αλλα μονο καποιος που κερδος δεν θα εχει απο την ιστορια οποτε γιατι να πολυενδιαφερθει?(εννοω τον εδω τεχνικο). Μπλεγμενη ιστορια. Ευχομαι γρηγορη επιστροφη και πανω απο ολα να γυρισει ετοιμος.
kalliopi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 maura xalia kai esu diladi.. wraia!! pantos auto pou den se afinoun na miliseis me tous texnikous periergo.. otan zitisa na me sindesoun me to texniko tmima to kanane amesos. tous eipa apla "sindeste me sas parakalo me to texniko tmima", oute kan ti provlima exo den rotise. auto kai athina kai thessaloniki opou kai ton piga telika. epipleon oloi mou eipane oti xreiazontai 2-3 meres gia na entopistei kai kala me vevaiotita to provlima. a kai aurio pou tha paro na do ti ginetai tha miliso me ton texniko. ti na po.. johnny81 den ksero ti tilefona epikoinonias exeis alla isos sou fanoun xrisima gia na vreis mia akri kai na ftaseis stous texnikous pou zitas 1. to til tis FSC sto menidi 2106265502 2. 2310805395 einai stin thessaloniki (mia etairia alman pou exei analavei to sigkekrimeno montelo) ypomoni..
johnny81 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Ευχαριστω για τα τηλεφωνα το πρωτο χρησιμοποιω βασικα της siemens. Ζητουσα το τεχνικο τμημα και ειδικοτερα τον τεχνικο που το ανελαβε την πρωτη φορα για να δω τι υποτιθεται διεγνωσε και τι αλλαξε.Αφηνα τα στοιχεια στο τμημα εξυπηρετησης ωστε να επικοινωνησει ο εν λογω μαζι μου αλλα ποτε αυτο δε γινοταν. Ξαναδοκιμαζω σημερα ζηταω τη κυρια με την οποια συνομιλουσα τις προηγουμενες μερες και την ενημερωνω οτι κανεις δεν μου τηλεφωνησε οπως η ιδια μου ειχε πει οτι θα γινοταν. Ειχε διαφορα στοιχεια μπροστα της και με ενημερωνει για το ποιος το ανελαβε και με συνδεει με το σερβις (επιτελους!!!) πετωντας ενα σχολιο πως για τη περιπτωση μου εχει δημιουργηθει θεμα (αν θελω το πιστευω βεβαια) φανταζομαι για το οτι δεν με ενημερωνε κανεις και τη ζαλιζα καθε μερα.Τελικα μιλωντας με τον τεχνικο καταλαβα οτι ο εδω τεχνικος στην αναφορα ειχε γραψει διαφορες .... εκτος απο τη πραγματικη βλαβη (βεβαια αν παω να τον ρωτησω θα μου λεει οτι τα εγραψε σωστα και ακρη δε βγαινει) εφαγα ενα τεταρτο να του τα ξαναεξηγω εχοντας το λαπτοπ αναμμενο τι παρουσιαζει.Για το κυματισμο δεν ξερω αν τον ειδε ελπιζω αλλαζοντας την οθονη να γινει κατι.Επισης μου ειπε οτι η οθονη δεν ειχε αλλαχτει αλλα μονο η καρτα γραφικων και αυτη προληπτικα, ενω απο εδω μου ειπαν οτι ειχαν αλλαχτει και τα δυο. τουλαχιστον το ελεξαν νωρις και τωρα υπομονη και θα δειξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.