Προς το περιεχόμενο

Τι τρέχει με τα Amilo 1667 ;

sp357

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλά πόση ζέστη έχετε κάτω? :) εμένα με το πλαστικό επάνω και μετά από 6ώρο σε παιχνίδια είναι στους 44°C.....Anyway, αν είναι να μπλέξω με την εγγύηση μάλλον θα το αφήσω πάνω προς το παρών και βλέπουμε....Thanx skullman!

• Απαντ. 827
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άστα! Ξεπερνώ τους 30C στο δωμάτιο καθώς δεν έχω κλιματισμό (ακόμα!).

Ακόμα και έτσι όμως, είναι εμφανής η διαφορά στην θερμοκρασία!

Δημοσ.

Καλημέρες!

Ερώτηση κρίσεως: σερφάροντας στο site της FSC είδα ότι στα download για τον Α1667G υπάρχει και το ακόλουθο:

Firmware - AMILO A3667 - AMILO A1667G

Τitle: VBIOS - WinFlash

Date: 04.04.2006

Size: 0,32 MB

Version: BR17600 rel9.10.1.0 CL222426

Manufacturer: ATI

Status: Released for AMILO A1667G

Language: Supports all languages

Operating systems: Windows XP Home

Use in the following products: AMILO A1667G

AMILO A3667

Ξέρει κανείς περί τίνος ακριβώς πρόκειται? με άλλα λόγια ξέρει κανείς τι ακριβώς προβλήματα έχουν διορθώσει σε αυτό το BIOS για την κάρτα γραφικών? Και τελευταίο από όλα υπάρχει κανείς που το έχει δοκιμάσει? (ολά καλα με την FSC αλλά να έδινε περισσότερες πληροφορίες....)

Δημοσ.

Κάτι βρήκα, σχετικά με τις αλλαγές. Θυμάμαι τότε που είχα προβλήματα με την κάρτα γραφικών το είχα βάλει και είδα μια βελτίωση στην σταθερότητα, χωρίς να λυθούν όμως τα προβλήματα που είχα.

1.1.0]

- removing the 'force' option

[1.0.9]

-add support for EMT 64 bit machines

[1.0.8]

-fix display of total/free system memory on 1Gig+ machines

-update calculation of total video memory

[1.0.7]

-fix issue with backlight blanking on certain LVDS designs.

[1.0.6]

-support write-protected sector on 128k serial flash ROMs

-improved localization support

-IA64 support

[1.0.5]

-disable dynamic clock gating during flash

-force gfx link to L0 during flash

-change loading for flash library

[1.0.4]

-corrected RV200 ROM detection

-add support for RV530/RV515

-add VMSIZE flag for Dell branch

[1.0.3]

-re-enable P/N for Dell branch

-add support for Windows XP64

-corrected issues found during QA

[1.0.2]

-enable advanced page

-complete localization

-add SSID/SVID moidication support

[1.0.1]

-add support for Intel HT CPU

-add additional info on main interface(VBIOS P/N, lenght, CRC)

-display marketing name for active videocard

-partial localization

-remove P/N for Dell branch

[1.0.0]

-initial release

In CCC and in DXDIAG it is now shown that you use Hypermemory (512MB Ram). But as you can see in the changelog, it was only a calculation error.

Αυτά τα λίγα και ελπίζω να βοήθησα!

Δημοσ.

Σε ορισμενα συστηματα οπως το δικο μου (αγορα 19 μαρτίου) δεν δεχεται update γιατι το εχει ηδη μεσα θα φανει απο τη δοκιμη.

Δημοσ.
καλά πόση ζέστη έχετε κάτω? :) εμένα με το πλαστικό επάνω και μετά από 6ώρο σε παιχνίδια είναι στους 44°C.....Anyway, αν είναι να μπλέξω με την εγγύηση μάλλον θα το αφήσω πάνω προς το παρών και βλέπουμε....Thanx skullman!

Τελικά, τώρα που έπεσε λίγο η θερμοκρασία, βλέπω 40-42C σταθερά και μόνο σε πολύ επίπονες για τον σκληρό διεργασίες κατάφερα να δώ μέχρι 45C. Τελικά λοιπόν η διαφορά κοντοφτάνει τους 10 βαθμούς! Για να μην αναφέρω καν το γεγονός οτι το ανεμιστηράκι δουλεύει μόνο σε κάνα παιχνίδι και σε encoding!

Δημοσ.

το 1667 δεν εχει pcmcia. η υποδοχη που βλεπεις οταν βγαλεις το κοντρολ ειναι θυρα επεκτασης αλλα αλλου τυπου express slot η οποια ειναι μεταγενεστερη .αλλα μεχρι στιγμης δεν γνωριζω αν υπαρχουν συσκευες αυτου του τυπου. αν γνωριζει κατι καποιος αλλος ας ενημερωσει

Δημοσ.
kala pote tha vgoun expess card accesouar????? mipos telika einai megalo meionektima ayto ?? oyte i vodafone exei kartes internet express pou rotisa oute tipota

Υπάρχουν ήδη, απλά μας έχουνε λίγο ριγμένους στην Ελλάδα. Κάποιες ενδεικτικές συσκευές για του λόγου το αληθές θα βρείτε εδώ.

Πάντως σίγουρα δεν υπάρχει η ποικιλία συσκευών που υπάρχουνε σε PCMCIA. Μην ξεχνάμε όμως, οτι το λάπτοπ αυτό φτιάχτηκε για να έχει μια σχετκή αντοχή στον χρόνο!

Δημοσ.

Λοιπον παιδια θελω τα φωτα σας.εδω και ενα μηνα αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το Α1667g1 που εχω. εμφανιζει στην οθονη ενα ειδος κυματισμου(οριζοντιες λωριδες να κινουνται προς τα κατω) ειδικα σε χαμηλη φωτεινοτητα το προβλημα ειναι εμφανες. το εστειλα στο σερβις (αυτο παλι ειναι αλλη ιστορια για το πως συμπεριφερονται και πως αντιμετωπιζουν το πελατη θα αναφερθω σε αλλο ποστ. θα πω μονο πως δεν ειναι και ο καλυτερος).

μου το επεστρεψαν εχοντας αλλαξει οθονη και καρτα γραφικων μετα απο περιπου 1 μηνα, αλλα παλι τα ιδια.οποτε η με δουλευουν η φταιει κατι αλλο.αν καποιος γνωριζει κατι θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη του.

Δημοσ.
εμφανιζει στην οθονη ενα ειδος κυματισμου(οριζοντιες λωριδες να κινουνται προς τα κατω) ειδικα σε χαμηλη φωτεινοτητα το προβλημα ειναι εμφανες.

Να πω απλώς οτι οι κυματισμοί φαίνονται σε σκούρο μόνο φόντο, ενώ όταν το συγκρίναμε με το δικό μου, εμένα δεν παρουσίαζε τίποτα τέτοιο. Ας κοιτάξουνε και το δικό τους 2-3 μπάς και είναι γενικότερο το πρόβλημα, αλλιώς βλέπω τον Γιάννη να το ξαναστέλνει στο σέρβις!

Δημοσ.

Καλησπέρα... κι εγώ το έχω παρατηρήσει αυτό. Έχω το 3667 αλλα ειναι ολοιδιο σε τεχνικά χαρακτηριστικά με το 1667 και γι αυτό το αναφέρω.

Αντιμετωπίζω ενα άλλο περίεργο πρόβλημα αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος. Ακόμη και μετά από clean install win xp pro και αμέσως μετά εγκτάσταση παιχνιδιού(ών) δεν με αφήνει να παίξω online. Μόνο για online δεν με αφήνει (γράφει οτι στην εφαρμογή παρουσιάστηκε ένα απροσδόκητο σφάλμα και θα τερματιστεί) και χωρίς να έχω εγκαταστήσει τίποτα άλλο (firewall,antivirus κ.τλ.) που θα μπορούσε να προξενήσει πρόβλημα. Να σημειωθεί οτι τα ίδια παιχνίδια Medal of Honor, Call of Duty 2) με την ίδια εγκατάσταση τα έπαιζα άνετα με το παλιό μου Amilo 1630. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?

Δημοσ.

Και εμένα δεν με άφηνε να μπώ σε multiplayer, ενώ με το ίδιο cd έμπαινα κανονικά από desktop, σε 2 παιχνίδια που είχα δοκιμάσει. Εμένα όμως είχε και άλλα προβλήματα. Αστάθεια λειτουργικού, αδικαιολόγητες μπλέ οθόνες και κρασάρισμα σε παιχνίδια συνεχώς. Το στειλα στο σέρβις και όταν το πήρα πίσω, όλα αυτά τα προβλήματα είχαν διορθωθεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...