Προς το περιεχόμενο

Τι τρέχει με τα Amilo 1667 ;

sp357

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες, τον δουλέψα ένα 10ωρο συνεχόμενα την παρασκευή και αλλό ένα 8ωρο χτες....από ότι μου φαίνεται όλα καλα....Ο καινούργιος μετασχηματιστής είναι πολύ πιο αθόρυβος απο τον προηγούμενο αλλά και πάλι κάτι ψιλό ακούγεται (καμμία σχέση με τον προηγούμενο όμως). Αυτά! johny81 μήπως εναλακτικά να βρείς έναν μετασχηματιστή μέσω ιντερνετ? (αν η κατασκευάστρια εταιρία είναι η Li shin νομίζω μήπως αν παραγγείλεις το μοντέλλο μέσω κίνας έρθει πιο φτηνά?). Αν δεν βαριέσαι δες εδώ: http://www.sirpel.it/English/index_e.html (είναι το site του service που έστειλα τον δικό μου) γιατί από ότι βλέπω υπάρχει η δυνατότητα να παραγγείλεις 'spare parts' αν δεν βγάλεις άκρη και μπορώ να σε βοηθήσω (στην ανάγκη αν δεν κάνουν αποστολές στο εξωτερικό τα παραγγέλνω εγώ και στα στέλω....).

τελευταία να προσθέσω τα θετικά της όλης ιστορίας:

1. Εξυπηρέτηση μέσα σε μια εβδόμαδα και αντικατάσταση με καινούργιο μετασχηματιστή

2. δυνατότητα ελέγχου της προόδου των εργασιών on line με τον κωδικό RSA

3. μεταφορικά (μόνο στην επιστροφή δυστηχώς) με courrier πληρωμένα από την fsc

Μόνο που αυτά ισχύουν στην Ιταλια.....

Ελά γεια σας, καλά ξεμπερδέματα και στην ανάγκη τα λέμε με pm

• Απαντ. 827
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Απ' οτι φαίνεται, εγώ είμαι γεννημένος γκαντέμης, καθώς το δικό μου κράσαρε σε παιχνίδια, πετούσε αδικαιολόγητες μπλέ οθόνες και άλλα χαριτωμένα! Είναι εδώ και κάνα μήνα για επισκευή, του αλλάξανε μητρική αλλά σερνότανε μετά και περιμένω τώρα εξελίξεις! Ελπίζω από βδομάδα να τελειώσει και αυτή η Οδύσσεια!

Μίλησα χθές με το σερβις και από ότι φαίνεται, θα το χω το μωράκι μου αύριο λογικά, αν δεν προκύψει κάτι άλλο!

Μόλις τον πάρω και τον φορμάρω, θα σας πω αποτελέσματα στο λιώσιμο που θα του κάνω!

Δημοσ.
Μίλησα χθές με το σερβις και από ότι φαίνεται' date=' θα το χω το μωράκι μου αύριο λογικά, αν δεν προκύψει κάτι άλλο!

Μόλις τον πάρω και τον φορμάρω, θα σας πω αποτελέσματα στο λιώσιμο που θα του κάνω![/quote']

άντε και καλώς να το δεχτείς!

Δημοσ.
άντε και καλώς να το δεχτείς!

Ήρθε!Ήρθε! Σήμερα το πρωί το πήρα, οπότε θα γυρίσω το μεσημέρι να το λιώσω λιγάκι στα τεστ, οπότε αύριο θα σας πώ τι γίνεται!:-D

Κατά τα άλλα, ο θόρυβος του μετασχηματιστή που τον έλεγξα, είναι ο ίδιος ακριβώς με του φίλου Γιάννη, στο σύνολό του με μικρή ένταση. Δεν νομίζω οτι έχει το πρόβλημα που είχες εσύ. Νομίζω οτι είναι ο κανονικός θόρυβος λειτουργίας, λόγω των πηνίων!

Δημοσ.

Κάτι ακόμα παιδιά, βγήκε καινούργιος Driver για τον επεξεργαστή, από την AMD απευθείας και όχι από την FSC.

http://www.thegamebooks.com/new-amd-cpu-driver-t202.html?sid=ef91ced6c8dabdb9d879cd227ee24e39

Όπως μπορείτε να διαβάσετε, βελτιώνει αρκετά την λειτουργία του! Θα τον βάλω και εγώ το απόγευμα και βλέπουμε!

Το λίνκ για το κατέβασμα, βρίσκεται στην σελίδα που σας δίνω!

Αντε και καλή μας μέρα!:)

Δημοσ.

genika mporei kapoios na pei me leptomeries pos vazoume neous driver (px tis amd pou eipe o filos parapano)gia na min kanoume kamia vlakeia ? thelei na prosexoume tipota ? kai gia tous drivers tis ati ? pou tous vriskoume ? tosa xronia eixa nvidia kai itan pio aplo nomizo . kai gia oles aytes tis enimeroseis drivers pou vriskoume sto site tis fs ? pote xeroume oti i ekdosi pou dinei einai anoteri apo aytin pou exoume sto mixanima idi? isos geloies erotiseis alla apo fovo min kano kamia patata den allazo gia tin ora tipota

Δημοσ.
genika mporei kapoios na pei me leptomeries pos vazoume neous driver (px tis amd pou eipe o filos parapano)gia na min kanoume kamia vlakeia ? thelei na prosexoume tipota ? kai gia tous drivers tis ati ? pou tous vriskoume ? tosa xronia eixa nvidia kai itan pio aplo nomizo . kai gia oles aytes tis enimeroseis drivers pou vriskoume sto site tis fs ? pote xeroume oti i ekdosi pou dinei einai anoteri apo aytin pou exoume sto mixanima idi? isos geloies erotiseis alla apo fovo min kano kamia patata den allazo gia tin ora tipota

Στο φόρουμ που έδωσα παραπάνω, συζητιέται οποιαδήποτε νέα έκδοση και δοκιμάζεται εκτενέστατα.Οπότε μπορείς να το παρακολουθείς και να βλέπεις εκεί τι γίνεται, ή φυσικά εδώ!

Δημοσ.

και εγώ θα ήθελα κάποιες λεπτομέρειες παραπάνω αν κάποιος έχει τον χρόνο και την διάθεση να βοηθήσει (ειδικά με τους drivers της ΑΤΙ), φόρμαρα προχτες τον δισκο και ήθελα να βάλω τους καινούργιους drivers της ΑΤΙ, στο site της fsc: http://www.fujitsu-siemens.gr/support/downloads.html που πήγα για να καταβέσω drivers υπαρχουν:

ATI Mobility Radeon X700

ATI Mobility Radeon X700 - Hypermemory 512MB

ξέρει κανείς τι αλλάζει ανάμεσα σε αυτους τους 2 drivers? (η δεν πρόκειται για drivers αλλά για 'συμπληρωματικά' πακέτα?

Συγγνώμη με την άγνοια ρε παιδιά αλλά με τις version της ΑΤΙ πολύ απλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη!

τελευταίο και μετά σας αφήνω, όταν πας να κατεβάσεις drivers από το site της FSC σου ανοίγει μια σελίδα που σου λέει ότι είναι καλύτερα να ακολουθήσεις μια συγκεκριμένη σειρά κάτα την εγκατάσταση (μέχρι εδώ καλά) ξέρεις κανείς αν μετά αλλάξεις κάτι (πχ αν βάλω τον καινούργιο driver της ΑΜD) θα έχω προβλήματα? thanx!!!!

skullman to forum το έχω υπόψη μου αλλά εν έβγαλα άκρη!

Δημοσ.

Η έκδοση με το Hypermemory, ουσιαστικά χρησιμοποιεί μνήμη του συστήματος όταν χρειάζεται παραπάνω από τα 128Mb που έχει η κάρτα.

Δεν την έχω δοκιμάσει την έκδοση αυτή, αλλά μάλλον θα την βάλω και αυτήν το απόγευμα.

Σχετικά με την σειρά εγκατάστασης, καλό είναι την πρώτη φορά που τους βάζεις μαζεμένους, να την ακολουθήσεις. Απο κεί και πέρα, όταν βάζεις μια καινούργια έκδοση, απλά απεγκαθιστάς την προηγούμενη και περνάς την καινούργια. Μην ανησυχείς, δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα!

Δημοσ.

Για να βάλεις νέους drivers, απλά απεγκαθιστάς τον προηγούμενο και μετά από restart περνάς τον καινούργιο.

Drivers για ATI βρίσκεις είτε απευθείας στο site της FSC, είτε στο Site της ATI για κάρτες Mobility.

Η έκδοση φαίνεται είτε στο Device Manager Ιδιότητες της συσκευής, πρόγραμμα οδήγησης, είτε στο πρόγραμμα οδήγησης αν το ανοίξεις, είτε ακόμα και στο Προσθαφαίρεση προγραμμάτων.Ο πιο σίγουρος τρόπος πάντως είναι ο πρώτος.

Επίσης υπάρχει τρόπος να βάλεις drivers για desktop κάρτες σε λαπτοπ, αλλά δεν τον έχω χρησιμοποιήσει για να σας πώ αποτελέσματα!

Δημοσ.

ayti tin karta hyper 512 mporoume na tin valoume kai na doulepsei xoris na einai 512 i karta ? exo tin x700 128 pou foraei to 1667g2

episis mipos mporei kapoios na dosei ena link me tous teleyteous drivers tis ati gia tin x700 ?

ayto to update pou vlepo apo to site tis fs exei mou fenete ligo palious drivers .persinous . den exoun vgei aloi? leei na kanei kaneis aupate apo ekei?

Δημοσ.
ayti tin karta hyper 512 mporoume na tin valoume kai na doulepsei xoris na einai 512 i karta ? exo tin x700 128 pou foraei to 1667g2

mandipl από ότι έχω καταλάβει (αυτή η ασιγουριά μου θα με φάει) η κάρτα έχει 128Mb μνήμη (δική της) και επιπλέον ανάλογα με τις απαιτήσεις χρησιμοποιεί και μνήμη από το σύστημα. Αν κατάλαβα καλά με τους drivers ''...hyper 512...'' η μνήμη που μπορεί να 'δανειστεί' από το σύστημα μπορεί να φτάσει μέχρι τα 512mb ενώ με τους πρηγούμενους drivers έφτανε μέχρι τα 256mb (τουλάχιστον εμένα στα specs νομίζω οτι μου λέει 256, αν και θα το ξανακοιτάξω το απόγευμα αμα σπίτι και θα σας πω για σίγουρα)....

Δημοσ.
mandipl από ότι έχω καταλάβει (αυτή η ασιγουριά μου θα με φάει) η κάρτα έχει 128Mb μνήμη (δική της) και επιπλέον ανάλογα με τις απαιτήσεις χρησιμοποιεί και μνήμη από το σύστημα. Αν κατάλαβα καλά με τους drivers ''...hyper 512...'' η μνήμη που μπορεί να 'δανειστεί' από το σύστημα μπορεί να φτάσει μέχρι τα 512mb ενώ με τους πρηγούμενους drivers έφτανε μέχρι τα 256mb (τουλάχιστον εμένα στα specs νομίζω οτι μου λέει 256, αν και θα το ξανακοιτάξω το απόγευμα αμα σπίτι και θα σας πω για σίγουρα)....

Καλά το πας, αν και δεν είμαι σίγουρος αν οι απλοί drivers χρησιμοποιούν από την μνημη του συστήματος τα 256 που λες.

Δημοσ.

Μονο που το μηχανημα το εχει προσφορα ο Γερμανος και τελικα τωρα τελιωσε...

Δημοσ.
Καλά το πας, αν και δεν είμαι σίγουρος αν οι απλοί drivers χρησιμοποιούν από την μνημη του συστήματος τα 256 που λες.

καλημέρες! το τσέκαρα χτες το απόγευμα....εγώ όταν μπω με δεξι κλικ στις επιλογές της οθόνης (για προχωρημένους κτλ, κτλ) μου δείχνει μνήμη 256....(τώρα δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει 128+128 ή 128+256)....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...