Προς το περιεχόμενο

Τι τρέχει με τα Amilo 1667 ;

sp357

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρεπιπτοντως γνωριζει κανεις αν η Χ700 ειναι ικανη να σηκωσει παιχνιδια συγκεκριμενα οπως το PRO EVOLUTION SOCCER 5 αλλα και γενικοτερα του στυλ Need For Speed δινοντας ικανοποιητικο αριθμο FPS και με details level οχι χαμηλοτερα του medium?

• Απαντ. 827
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

na rotiso kati ? anoixa simera to laptop kai itan ousiastika idi anoixto parolo pou den eixe ypsili thermokrasia . diladi to eixa 24 ores stin thiki kai etrexan (????) ta programata opos to eixa afisei alla i mpataria eixe pesei mono 2-3% diladi otan to anoixa itan sto 97% . ti einai ayto ? peirazei na ginete :? i prokalei kapoia zimia sto mixanima?

Δημοσ.

mandipl. Mallon to anoikses apo Standby mode h Hibernate mode. Otan to ebales stin thiki theorises oti to eixes kleisei.. den eixe kleisei omos apla mpike se katastasi adranopoiisis. Egrapse me liga logia oli tin mnimi RAM ston skliro disko kai <<ekleise>>. Den dimiourgei kanena problima afto. Ego polles fores epidi bariemai to anoikse-kleise to bazo se adranopoiisi kai anoigei se xrono dt. Ta programmata sigoura den etrexan arxisan na trexoun otan to ksanaanoikses. Mporeis na deis tis sxetikes rithmiseis apo ta power option tou laptop sto control panel.Pistevo oti afto egine.. An kapoios flios exei diaforetiki apopsi as tin pei na diorthosei kai emena!

Δημοσ.

an den prokalei zimia tote ok .

episis otan vazo mia tainia kapoies fores (tora teleytea diladi) den leitourgei to tilekontrol . thelei na kano kati allo exei kapoio diakopti (ektos apo to power pano sto tilekontrol ) i prepei na kano kapoia rithmisi ? pezei mono me to powercinema i kai me allou players?

Δημοσ.

gia tin proti erotisi sou den iparxei kati allo pou mporeis na kaneis. Mporei na teleionei i mpataria i na min kentrareis akribos sti thira :( . Oson afora tin defteri erotisi sou to exo dokimasei me to Power DVD kai doulevei mia xara eksallou einai tis idias etairias. Apla otan baleis dvd to ksekinas esi to programma (power dvd p.x) kai oxi apo to tilekontrol. Nomizo doulevei kai me alla dvd players apla me Power DVD to exo dokimasei kai ksero.

Δημοσ.

Χρόνια πολλά σε όλους!!!

Παιδιά ψάχνω να αγοράσω car adapter για το λαπτοπάκι αλλά δεν υπάρχει τπτ. Έχω μιλήσει με 10 μαγαζιά, μέσα σε αυτους και η ALMAN (σερβις Fujitsu).

Βρήκα έναν αντάπτορα στο e-shop.gr αλλά μάλλον δε θα κάνει.Εγώ που έχω τον G2 στα χαρακτηριστηκά που διαβάζω λέει Output: 20 V DC, 120W/6A, 90W/4,5A or 65W/3.25A. Κοιτάζω τον φορτιστή που έχω και λέει 4,5A που σημαίνει πως μάλλον ειναι και 90W, ενώ του e-shop είναι 6Α. Εδώ είναι ο αντάπτορας που λέω. Εάν έχει κάποιος δει κάπου να αγοράσω θα ήταν σούπερ, καθώς θα τον χρειαστώ το σάββατο.

Δημοσ.

Ankouts to plaisio exei ena akrivo giro sta 90 euro alla einai poli kalos skc nomizo legetai i marka; Anyway sto skroutz an pas sto mpataries kai fortistes exei poikilia.Ego epatha zimia epeidi xrisimopiisa ena car adapter ,ekapsa mitriki k perimeno na erthei...

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα....

να πω (αν και δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω αυτό το post εδώ) πήρα και εγώ τον Α1667G1 (κόμα δεν έχω κλείσει βδομάδα)....το μηχάνημα μια χαρά παρατήρησα όμως ότι ο μετασχηματιστής κάνει 'φασαρία'....ακούγεται κάτι σαν σφύριγμα όταν δουλεύει....κατά τα άλλα και το laptop φορτίζει και μια χαρά δουλεύει....μήπως πρέπει να ανησυχήσω?

Δημοσ.

Όχι ο ανεμιστήρας ο μετασχηματιστής! Ακούω ένα βουϊσμα απο την στιγμή που θα τον βάλω στην πρίζα (και ας μην έχω το notebook συνδεδεμένο)....(βλέπε κολώνες της ΔΕΗ με μετασχηματιστες τα βράδια με υγρασία, για όποιον έχει καμμία κοντά στο σπίτι....>))

Δημοσ.

Ρε παιδιά, το δικό μου εν κανεί ενα 'μικρό βούϊσμά'....χαλάει τον κόσμο....(ειδικά μόλις κλείσει ο φορητός και φορτίσει τελείως την μπαταρία)....Anyway μίλησα με multirama (από εκεί που αγοράστηκε) και με το helpdesk της fsc στην Ιταλία (είχα και την γκαντεμιά να φεύγω για εξωτερικό μετά την αγορά και δεν θα είμαι ελλάδα μέχρι το καλοκαίρι) και οι δύο δυνιστούν να κοιταχτεί το τροφοδοτικό (αν και ο service provider εδώ μου είπε ότι με καλύπτει η εγγύση οπότε να το αφήσω και αν καεί όλο το σύστημα μου το αλλάζουν....αλλά καίγεται η καρδιά μου να το ακούω έτσι που κάνει)....οπότε δευτέρα θα ταξιδέψει (ευτυχώς μόνο το τροφοδοτικό και όχι το laptop)....τώρα μόλις μου πουν νέα θα σας πω....ελπίζω μόνο να μην πάρει μήνες....

Μιας και είμαστε εδώ, λέω να κάνω και επέκταση εγγύησης για άλλον 1 χρόνο (έχει μόνο 1) με 99 ευρώπουλα....εσείς πως το βλέπετε?

Δημοσ.

εμενα ρε παιδια μου εβγαλε μια ασπρη γραμμη(σαν καμμενα pixels) στη ακρη της οθονης απο πανω μεχρι κατω :(

δεν το χτυπησα πουθενα αλλα ειναι θεμα επαφης αν πιεσω την οθονη σε ενα συγκεκριμενο σημειο η γραμμη φευγει. ποσο καιρο περνει για service? λετε να μου πουνε τπτ οτι δεν καλυπτει η εγγυηση?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...