Προς το περιεχόμενο

Τι τρέχει με τα Amilo 1667 ;

sp357

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 827
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε ευχαριστω paladin , απλα ηλπιζα μηπως υπηρχε αλλος τροπος αφου το εχω προσπαθησει αυτο βρισκοντας εμποδιο τον build φακελο του Kernel. Ο εν λογω φακελος δεν ειχε μεσα φακελο include η αρχειο config ( οπως λεει η βοηθεια εγκαταστασης του ndiswrapper ) και ετσι ειχα προβλημα . :(

Δημοσ.

Άλλος ένας ευτυχήςκάτοχος του 16672. Τον πήρα χθες το απόγευμα από το megamarket.gr. Πρώτες εντυπώσεις άριστες. Η αίσθηση του πληκτρολογίου είναι ακριβώς όπως μου αρέσει σε ένα φορητό. Μέχρι στιγμής δεν τον έχω δει να ανεβάζει πάνω από τα 320MHz(System Properties). Δυστυχώς πριν λίγο μπήκα στο site της FS και στην κατάσταση εγγύησης μου βγάζει ένα χρόνο bring-in ενώ στο site του megamarket έλεγε για 2 χρόνια. Θα πέσει μάλλον τηλέφωνο μετά. Θα δοκιμάσω μετά κατά τη διάρκεια της 2ρης φόρτισης να του βάλω linux και Mac OS. Θα ποστάρω ξανά για περαιτέρω εντυπώσεις.

Δημοσ.

Όσο αφορά την WiFI κάρτα σε linux, εγώ έχω βάλει Ubuntu 5.10 και για να δουλέψει έκανα install έναν driver της Acer μέσω ndiswrapper.

denexo : Αν καταφέρεις να βάλεις MacOS X θέλω να μου το πείς γιατί με ενδιαφέρει. Από όσο έψαξα όμως λένε όλοι πως υπάρχουν πολλά προβλήματα ακόμα αν βάλεις το MAcos σε Intel μηχάνημα εκτός από τα δικά τους. Εϊδωμεν...

Δημοσ.
Δυστυχώς πριν λίγο μπήκα στο site της FS και στην κατάσταση εγγύησης μου βγάζει ένα χρόνο bring-in ενώ στο site του megamarket έλεγε για 2 χρόνια. Θα πέσει μάλλον τηλέφωνο μετά.

Παιδες καλησπερα και απο εμενα,πραγματικα το ζητημα αυτο της εγγυησης με εχει προβληματισει ιδιαιτερα την στιγμη μαλιστα που ενδιαφερομαι και εγω αμεσα για την αγορα αυτου του συγκεκριμενου φορητου...Μολις πριν απο λιγο μιλησα με το τμημα πωλησεων της Siemens και μου ειπαν πως και για G1 αλλα και για G2 ισχυει εγγυηση ενος ετους, παραλληλα ομως μιλησα και με play247.gr οπου αναφερθηκαν για δυο ετη,γνωριζει καποιος τι συμβαινει τελικα με ολη αυτη την ιστορια περι εγγυησης.Η αντιπροσωπεια αναφερει 1 ετος,πολλα καταστηματα κανουν λογο για 2 ετη...

Δημοσ.

Εγώ πάντως, βάζοντας τον σειριακό του G2 μου στο site της FSC, μου έδωσε 2 χρόνια. Δεν ξέρω τι λένε οι δικοί μας

Δημοσ.
Ξέρει κάποιος εάν ο amilo 1667G2 δουλεύει καλύτερα με 32μπιτα windows ή με 64μπιτα?Και εάν εγκαταστήσω τα 64μπιτα θα έχω πρόβλημα με την εγκατάσταση των drivers ή όλα γίνονται κανονικά όπως στα κλασικά 32μπιτα windows;

Ston G1 ta 64bit doulevoun kanonikotata me tous default drivers pantws

Δημοσ.
Εγώ πάντως, βάζοντας τον σειριακό του G2 μου στο site της FSC, μου έδωσε 2 χρόνια. Δεν ξέρω τι λένε οι δικοί μας

Εγώ έβαλα τον σειριακό και λέει ότι έχω 1 χρόνο εγγύηση.

Έχω το G2 και τον αγόρασα πριν 1 μήνα.

Όσο για τα 64bit, και στο δικό μου που τα έβαλα δουλέψαν κανονικά.

Πρίν μιλούσαμε για το A3667G και μου έγινε μια προσφορά:

να δώσω το δικό μου και να μου δώσουν το A3667G συν 150?... και δε ξέρω τι να κάνω :?

Δημοσ.

file to G2 poy exeis sto play247 exei 1310 ebro kapou ekei dld pithanologo oti to pires kai esi.Tora to 3667G sto play exei 1219 ebro.Omos den ksero gia poio cpu milas me poion epeksergasti,an milas gia afton me ton ML32 sta 1,8 me L2 512 kb exoume ta ekshs:

1o) dinis kapoion me kalitero cpu ML37 sta 2.0 me L2 1MB enadi ML32 1,8 me L2 512KB

2o)Exeis eidh agorasei kati akribotero kai sou lene na agoraseis kati ftinotero kai xirotero se cpu kai nadoseis kai alla 150 ebro\

3o)Kerdizeis se othoni kai analisi (sxetiko afto giati iparxei kai kapia analogia 15,4--->1280 17--->1440),an ton exeis sinexia spiti se rebma kai os deskop replacement tote orea einai mia 17ara

4o)Akoma xaneis se aftonomia giati i 17ara tha kaiei perissotero

Telos den ksero ti paizei me eggiisi sto 3667 sto play247 leei gia 1 xrono eno sto allo gia 2 alla esi eipes oti telika sou edosan 1...i apofasi diki sou..

Δημοσ.

Τελικά πήρα τηλέφωνο στο megamarket. Μου είπαν ότι αντιγράφουν ό,τι βλέπουν από το προσπέκτους που τους δίνει η FS. Άρα το πρόβλημα ξεκινάει από την FS. Πρέπει πάντως να το ψάξουμε. Γιατί αλλιώς αν ξεκινήσουμε μηνύσεις για παραπλανητικές διαφημίσεις κλπ κλπ ζήτω που καήκαμε/καήκανε.

@ankouts : έβαλα το Mac OS 10.4.5. Προς μεγάλη μου έκπληξη έπιασε την κάρτα δικτύου, ενεργοποιήσα τα CI και QE, αναγνώρισε μέχρι και την κάρτα ήχου αλλά δεν βγάζει καθαρό ήχο (θα το κοιτάξω μήπως βρω λύση μετά τις διακοπές του Πάσχα). Αλλά μου αφήνει μία αίσθηση ότι αργεί (ίσως οφείλεται στους drivers για το VIA τσιπάκι των IDE καναλιών)

Δημοσ.

Ενα πολυ καλο προγραμμα που εχουν προτεινει και σε προηγουμενο post του παρόντος thread, ειναι το Notebook Hardware Control . Δοκιμασε το , αξιζει !

Δημοσ.

Kalispera kai kalo pasxa! Edo kai 2 mines peripou (kai meta apo poly doulema apo pleuras e-shops) exo agorasei to amilo G2. Kata ti gnomi mou einai poly kalo gia ta lefta tou. I othoni tou einai e3airetiki, oso kai oi epidoseis tou sta paixnidia kai genika einai arketa grigoro gia laptop. Ostoso exei ki auto ta arnitika tou. Idi stin othoni mou exo vrei 1 kameno pixel (black), an kai paliotera eixa vrei ena bright pixel to opoio diorthothike me diafora programmata. Episis i poiotita tou pliktrologiou den einai kai i kaliteri dynati afou idi kapoia pliktra exoun 3eva4ei (kyriws logo paixnidiwn). Episis stin epifaneia dipla apo to pliktrologio exei mayrisei ligo (mallon logo idrota apo ta xeria) kai fenete oti den fevgi me tpt. To remote control mallon gia ta mpaza einai afou einai diskolo na to xrisimopoiseis apo kapia apostasi. Genika ime efxaristimenos apo auto an kai exei auta ta provlimata (asimanta isos gia merikous).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...