dhmpan Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 To vbios είναι bios της κάρτας γραφικών. ? που πάει αυτό?
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Οι κάρτες γραφικών (X700 εν προκειμένω), έχουν και αυτές bios. Σε ένα desktop, πετάνε και μηνυματάκι πριν φορτώσει το bios του συστήματος. Ε, όπως φλασάρεις το bios του συστήματος, το ίδιο γίνεται και με κάρτες γραφικών. Η τελευταία που είχα φλασάρει ήταν μία Matrox MGA Mystique.
Mavronasel Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 μπορεί να μου πει κάποιος πως βγαίνουν οι μπλέ οθονίτσες απο το task bar που έχουν το κόκκινο χ από κάτω τους; Έχω δοκιμάσει τα πάντα.Απενεργοποίηση μεδεξί κλικ, απενεργοποίηση απο τον πίνακα ελέγχου, απενεργοποίηση απο ολεε τησ συνδέσεις δικτύου αλλά τίποτα.μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα "Η απενεργοποίηση δεν μπορεί να γινεί αυτη τη στιγμή. Η σύνδεση μπορεί να χρησιμοποιεί πρωτόκολλο που να μην υποστηρίζει την τοποθέτηση και άμεση λειτουργία, ή μπορεί να εκκινήθηκε απο άλλο χρήστη του συστήματος". Υ.Γ. : τον FSC 1667G2 έχω.
nobleman Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 μπορεί να μου πει κάποιος πως βγαίνουν οι μπλέ οθονίτσες απο το task bar που έχουν το κόκκινο χ από κάτω τους; Έχω δοκιμάσει τα πάντα.Απενεργοποίηση μεδεξί κλικ' date=' απενεργοποίηση απο τον πίνακα ελέγχου, απενεργοποίηση απο ολεε τησ συνδέσεις δικτύου αλλά τίποτα.μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα "Η απενεργοποίηση δεν μπορεί να γινεί αυτη τη στιγμή. Η σύνδεση μπορεί να χρησιμοποιεί πρωτόκολλο που να μην υποστηρίζει την τοποθέτηση και άμεση λειτουργία, ή μπορεί να εκκινήθηκε απο άλλο χρήστη του συστήματος". Υ.Γ. : τον FSC 1667G2 έχω.[/quote'] Μήπως από τη διαχείρηση υλικού αν καταργούσες τους drivers? Με την επιφύλαξη ότι μπορεί αμέσως να τους «ξαναβρεί» το σύστημα σε περίπτωση επανεκκίνησης... Πάντως δεν επηρεάζουν σε τίποτα τη λειτουργία του laptop... απλά αν συνδεθείς με δίκτυο θα ενεργοποιηθούν...
Mavronasel Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Ευχαριστώ Nobleman την βρήκα την άκρη με τις οθονίτσες. Μπορεί να μου πεί κάποιος όμως τι βιολί βαράει το κουμπι με το ανεμιστηράκι στο πάνω μέρος στα quick launch buttons και πότε πρέπει να το πατάω;
blueviper Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Για να μην ανοίγω καινούριο thread, μια και οι ερωτήσεις περιλαμβάνουν και το Amilo A1667G, θέτω εδώ τις απορίες που αφορούν την αγορά ενός νέου laptop φίλου. Θα χρησιμοποιηθεί κυρίως ως desktop replacement και για γενική χρήση (και τα παιχνιδιάκια μέσα τουτέστιν). Τα δε όρια τιμής δε θα πρέπει να υπερβούν τα 1300?...κυνηγάμε λοιπόν το καλύτερο με αυτούς τους περιορισμούς/συνθήκες. Έπειτα από σχετική έρευνα ψιλοκαταλήξαμε (αλλά είμαστε "ορθάνοιχτοι" για προτάσεις) σε A1667G και A3667G. Οι απορίες λοιπόν: * Αν και για το 1667 υπάρχει πολύ πράγμα σε επίπεδο γνωμοδότησης, για το 3667 δε βρήκα σπουδαίες πληροφορίες. Ίσα ίσα ένα review στα γερμανικά και 1-2 απόψεις γενικόλογες. Το έχει δουλέψει κανείς? Έχει ουσιαστικές διαφορές σε σχέση με το 1667G2 πέρα από το μέγεθος του σκληρού? Ισχύουν τα περί σχετικά αργού σκληρού δίσκου (Fujitsu φαντάζομαι) και μνήμης? Αν διαθέτουν τα ίδια πάνω κάτω χαρακτηριστικά, αλλά το 3667 είναι με 17'' οθόνη και φθηνότερο, τότε δε βλέπω κάποιον ελκυστικό λόγο να καταλήξω στο 1667...κάνω λάθος? * Η Χ700 πόσο τραβάει σε σχέση με τα παροντικά παιχνίδια? Από εμπειρία, όσοι την έχουν δει, κρατάει ακόμα η μπογιά της ή πηγαίνει με βαρούλκο? Φαντάζομαι πως στη 17'' θα τρώει ακόμα μεγαλύτερα ζόρια ή όχι? * Σε περίπτωση που καταλήξουμε τελικά στο 1667...να θεωρήσω αυτονόητο πως πλέον μιλάμε για G2 και μόνο? Προφανώς αφού θα έχουμε να κάνουμε με desktop replacement κυρίως, η αυτονομία δεν είναι η προτεραιότητα. Επιλέγουμε λοιπόν ML37 μια και είναι και φθηνότερος? * Είσαστε ικανοποιημένοι από την τεχνική υποστήριξη της αντιπροσωπίας συνολικά? Αν κάποιος πάντως σε αυτά τα επίπεδα τιμής, θεωρεί πως υπάρχει κάτι πραγματικά αξιολογότερο, ευχαρίστως να το προτείνει ακόμα και με pm για να μην χαλάσει κι η θεματική του thread. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε κατατοπιστική απάντηση... *
nobleman Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Ευχαριστώ Nobleman την βρήκα την άκρη με τις οθονίτσες.Μπορεί να μου πεί κάποιος όμως τι βιολί βαράει το κουμπι με το ανεμιστηράκι στο πάνω μέρος στα quick launch buttons και πότε πρέπει να το πατάω; Είναι για να δουλεύει σε χαμηλές «στροφές» δλδ στα 800... να μην κάνει φασαρία και γενικά να κρατάει το laptop σε χαμηλές συχνότητες...
blueviper Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Καμιά πρόταση, βοήθεια σε σχέση με τα ερωτήματα βρε παιδιά? Οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει, μια κι ο χρόνος πιέζει...το σύστημα πρέπει να αγοραστεί εντός της Μεγάλης Εβδομάδας. Έπεσε κι η πρόταση για τον Acer 5024...
cger Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Για να μην ανοίγω καινούριο topic αληθεύει ότι το παρακάτω laptop έχει 2 χρόνια εγγύηση?http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_24_74&products_id=1647
laptopmaniac Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Όχι, αν πάρεις στην FSC στην αντιπροσωπεία θα στο επιβεβαιώσουν. Τηλ. 210-6864111 είναι αυτό που βγαίνει απο το http://www.whitepages.gr και είναι το τηλ. κέντρο. Ζήτα κάποιον αρμόδιο να μιλήσετε. Το ξέρω γιατί είχαμε ρωτήσει πριν κανα μήνα για ένα φίλο. 2χρόνια εγγύηση έχει το 1667G1
arisxama Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Υπαρχει καποιος που να γνωριζει πως να κανω να λειτουργησει το WLAN του 1667G στα linux Suse 10.0 64bit ??
ankouts Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Για να μην ανοίγω καινούριο thread' date=' μια και οι ερωτήσεις περιλαμβάνουν και το Amilo A1667G, θέτω εδώ τις απορίες που αφορούν την αγορά ενός νέου laptop φίλου. Θα χρησιμοποιηθεί κυρίως ως desktop replacement και για γενική χρήση (και τα παιχνιδιάκια μέσα τουτέστιν). Τα δε όρια τιμής δε θα πρέπει να υπερβούν τα 1300?...κυνηγάμε λοιπόν το καλύτερο με αυτούς τους περιορισμούς/συνθήκες. Έπειτα από σχετική έρευνα ψιλοκαταλήξαμε (αλλά είμαστε "ορθάνοιχτοι" για προτάσεις) σε A1667G και A3667G. Οι απορίες λοιπόν: * Αν και για το 1667 υπάρχει πολύ πράγμα σε επίπεδο γνωμοδότησης, για το 3667 δε βρήκα σπουδαίες πληροφορίες. Ίσα ίσα ένα review στα γερμανικά και 1-2 απόψεις γενικόλογες. Το έχει δουλέψει κανείς? Έχει ουσιαστικές διαφορές σε σχέση με το 1667G2 πέρα από το μέγεθος του σκληρού? Ισχύουν τα περί σχετικά αργού σκληρού δίσκου (Fujitsu φαντάζομαι) και μνήμης? Αν διαθέτουν τα ίδια πάνω κάτω χαρακτηριστικά, αλλά το 3667 είναι με 17'' οθόνη και φθηνότερο, τότε δε βλέπω κάποιον ελκυστικό λόγο να καταλήξω στο 1667...κάνω λάθος? * Η Χ700 πόσο τραβάει σε σχέση με τα παροντικά παιχνίδια? Από εμπειρία, όσοι την έχουν δει, κρατάει ακόμα η μπογιά της ή πηγαίνει με βαρούλκο? Φαντάζομαι πως στη 17'' θα τρώει ακόμα μεγαλύτερα ζόρια ή όχι? * Σε περίπτωση που καταλήξουμε τελικά στο 1667...να θεωρήσω αυτονόητο πως πλέον μιλάμε για G2 και μόνο? Προφανώς αφού θα έχουμε να κάνουμε με desktop replacement κυρίως, η αυτονομία δεν είναι η προτεραιότητα. Επιλέγουμε λοιπόν ML37 μια και είναι και φθηνότερος? * Είσαστε ικανοποιημένοι από την τεχνική υποστήριξη της αντιπροσωπίας συνολικά? Αν κάποιος πάντως σε αυτά τα επίπεδα τιμής, θεωρεί πως υπάρχει κάτι πραγματικά αξιολογότερο, ευχαρίστως να το προτείνει ακόμα και με pm για να μην χαλάσει κι η θεματική του thread. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε κατατοπιστική απάντηση... *[/quote'] Καλησπέρα φίλε, (εγώ έχω το 1667G2) ,ξεκινάω να θέτω τις απόψεις μου απαντώντας κατα σειρά που ρωτάς: Θεωρώ πως είναι τα ίδια μηχανάκια, η διαφορά μόνο πρέπει να είναι στη κατανάλωση ενέργειας που θα είναι κάτι περισσότερο στο 3667. Αν δε σε ενδιαφέρει η φορητότητα τότε να πάρεις αυτό, δυστηχώς εγώ το είδα 3 μέρες αφότου αγόρασα το 1667G2. Νομίζω πως ο G1 πρέπει να είναι πιο γρήγορος. Κι εγώ για Desktop Replacement το πείρα αλλά διάλεξα το G2. Βασικές διαφορές είναι ότι ο G1 έχει περισσότερη κατανάλωση, περισσότερη θερμοκρασία, πιό γρήγορος. Μέχρι στιγμής δεν μου έχει χρειαστεί η αντιπροσωπεία και ελπίζω να μην γίνει ποτέ , οπότε δεν έχω κάποια άποψη από αυτό το θέμα. Ελπίζω να σου κάλυψα κάποιες απορίες.
blueviper Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Να 'σαι καλά φίλε ankouts για τις παρατηρήσεις και τη συμμετοχή. Πάντα είναι χρήσιμα τα εμπειρικά σχόλια. Τι να τους κάνεις τους πωλητές και την αντιπροσωπεία που θα σου αραδιάσουν χίλια δυο ψιλο-παραμύθια...
Mavronasel Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Ξέρει κάποιος εάν ο amilo 1667G2 δουλεύει καλύτερα με 32μπιτα windows ή με 64μπιτα?Και εάν εγκαταστήσω τα 64μπιτα θα έχω πρόβλημα με την εγκατάσταση των drivers ή όλα γίνονται κανονικά όπως στα κλασικά 32μπιτα windows;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.