Προς το περιεχόμενο

Τι τρέχει με τα Amilo 1667 ;

sp357

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 827
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπορω να εχω μονιμα τον επεξεργαστη στα 2,6 (1667 G1) ? Δοκιμασα το Notebook hardware Control, to Motherboard Monitor 5 ,μπηκα στο bios αλλα δεν καταφερα τιποτα! Το laptop 1 εβδομαδας μολις τωρα το πηρα απο το openmind,και εχει τα τελευται bios,drivers κτλ...

Δημοσ.

oi protes mou entyposeis einai poly kales apo to 1667 .alla entopisa kapoia pragmata pou me psiloxalane

katarxas me to everest vlepo mono thermokrasia sklirou .dn yparxei tropos na do kai tis ypoloipes thermokrasies ?

to tilekontrol mou fenete einai gia ta mpaza .den mporo na katalavo pote douleyei kai pote oxi . ektos an kano kati ego lathos

na rotiso kati .poios o logos kapoios ayti ti stigmi na valei 64bita windows ? ti diafora tha dei kai se poies efarmoges?

Δημοσ.
Μπορω να εχω μονιμα τον επεξεργαστη στα 2,6 (1667 G1) ? Δοκιμασα το Notebook hardware Control, to Motherboard Monitor 5 ,μπηκα στο bios αλλα δεν καταφερα τιποτα! Το laptop 1 εβδομαδας μολις τωρα το πηρα απο το openmind,και εχει τα τελευται bios,drivers κτλ...

Λογικά αν πάς στο Power Options και απο το Power Schemes επιλέξεις Always On τότε θα λειτουργεί με την μέγιστη ισχύ ο επεξεργατής σου. Αλλά γιατί θες κάτι τέτοιο? Εμένα μου φαίνεται λίγο ανώφελο γιατί οταν ζητήσουν τα προγράμματα περισσότερη επεξεργαστική ισχύ τότε αυτόματα θα δούλεψει στην μεγιστη επεξεργαστική ισχύ.Και οταν το δουλευεις με μπαταρία θα εξαντλείται πιο γρήγορα.

Δημοσ.
oi protes mou entyposeis einai poly kales apo to 1667 .alla entopisa kapoia pragmata pou me psiloxalane

katarxas me to everest vlepo mono thermokrasia sklirou .dn yparxei tropos na do kai tis ypoloipes thermokrasies ?

to tilekontrol mou fenete einai gia ta mpaza .den mporo na katalavo pote douleyei kai pote oxi . ektos an kano kati ego lathos

na rotiso kati .poios o logos kapoios ayti ti stigmi na valei 64bita windows ? ti diafora tha dei kai se poies efarmoges?

Η θερμοκρασία μόνο του σκληρού φαίνεται διότι δεν υπάρχει αισθητήρας για τις υπόλοιπες, άρα θα σου δείχνει 50° διαρκώς...

Το τηλεκοντρόλ πρέπεινα δείχνει τις υπέρυθρες αλλιώς δεν δουλεύει...

Τέλος, τα 64bitα έχω την εντύπωση ότι τα έβγαλε η M$ λόγω επερχόμενης καθυστέρησης των Vista, προσωπικά δεν βρίσκω άλλο λόγο!!!

Δημοσ.

nobleman exeis parei ergolabia blepo tis apadisis tou 1667.....hehe. :):)

se blepo arketa psagmeno peri tou amilo-laptop....:)

Filika...

P.S. pistebo oti den xriazete na baleis ta Win64, tha baleis ta vista molis erthoun....Katarxas oute efarmoges ,tooooses, iparxoun oste na sou xrisimefsoun ligo.Ase pou borei na blekseis kai me tous drivers...

Δημοσ.
nobleman exeis parei ergolabia blepo tis apadisis tou 1667.....hehe. :):)

se blepo arketa psagmeno peri tou amilo-laptop....:)

Filika...

Προσπαθώ να διαφωτίσω :-P όσους ενδιαφερόμενους γενικά με το θέμα laptop και να μοιραστώ τις εμπειρίες τους, πάντα φιλικά... :-)

Δημοσ.

Προσωπικά τα 64 bit windows απλά μου φαίνονται πιο σταθερά από τα XP. Κατά τα άλλα, είχα το απωθημένο να παίξω 64-bit farcry. Άλλος λόγος μάλλον δεν υπάρχει. Πάντως και drivers και απ' όλα βρήκα χωρίς πρόβλημα.

Για τους αισθητήρες, ενδέχεται το bios της Uniwill (που είναι και η κατασκευάστριά του) να έχει ενεργά κάποια περισσότερα πραγματάκια από το customized της FSC, αλλά έχω αποφύγει να το δοκιμάσω προς το παρόν (το μοντέλο είναι το P50CA).

Δημοσ.

Me ta 64bit doulevw 3 mines xwris kanena provlima, ola doulevoun apsoga... i thermokrasia sto katw deksia meros einai ligo ipsili alla mono se heavy duty efarmoges.

To mono pou me provlimatise toso kairo einai 1 fora i wireless karta se ena spiti... dipla dipla me ena IBM tis plakas kai to IBM epiane to access point 90% kai to diko mou 0%... kata ta alla kanena provlima se dinato diktio kai to exw dokimasei se polla meri

Δημοσ.

Μηπως εμαθε κανεις αν μπορουμε να βαλουμε Sata στο αγαπημενο μας Laptop?? Η να αναβαθμισουμε την καρτα γραφικων ?

Εχω δει στο site της VIA για την μητρικη μας (VIA K8T890 + VIA VT8237R) οτι εχει διαφορα τα οποια δεν τα βλεπω οπως την Vinyl με 5.1 .

Δημοσ.

2 mikra provlimatakia

kanonika to laptop einai rithmismeno se analisi 1200x800 nomizo . alla an to valo se 1024 i eikona einai xalia . giati etsi ? episis se 1200 i anoteri sixnotita einai 60 hz . giati den paei parapano ?

xtes ekana mia antigrafi dvd ston skliro mou me to dvd skhrink alla den anevikan oi sixnotites pano apo 800mhz .pote mporo na do to laptopaki mou na anevazei strofes ? mono sta paixnidia ?

Δημοσ.

1) Η μητρική σύμφωνα με τη Uniwill (http://www.uniwill.com), υποστηρίζι και ATA και SATA. Δεν έχω ανοίξει ακόμα το φορητό για να μάθω αν σηκώνει και SATA δίσκο σίγουρα.

2) Μήπως τα στοιχεία που είδες στη VIA είναι για desktop μητρικές;

3) Η οθόνη φαίνεται χάλια στα 1024, επειδή τα pixels στις TFT είναι hardware, κοινώς αποτελούνται από τρανζιστοράκια, οπότε όταν παίζεις σε μη native ανάλυση, είναι λίγο δύσκολο να κάτσει σωστά η αναλογία pixels ανάλυσης / πραγματικά pixels οθόνης.

4) Η οθόνη είναι κατασκευασμένη για λειτουργία σε 60Hz. Ο ρυθμός ανανέωσης στις TFT είναι αρκετά μικρότερος από των CRT.

5) Τα windows δεν κάνουν σωστή παρατήρηση των συχνοτήτων του επεξεργαστή. Αν θες, κατέβασε utility από:

http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_13349,00.html

Δημοσ.

Ένα εκ των:

AMD Clock Version 2.0.0

AMD Dashboard Demo Software, Rev 2.0.0

AMD Power Monitor Version 1.0.1

Δημοσ.

Ορεστη , απο εδω το ειδα ,

http://www.via.com.tw/en/products/chipsets/k8-series/k8t890/index.jsp#features

ριξε κι εσυ μια ματια αν προλαβαινεις να μου πεις την γνωμη σου. Παντως οταν ανοιξα να αλλαξω τον σκληρο δεν ειδα πουθενα συνδεση Sata τουλαχιστον στο κελι του σκληρου.

Επισης κατι που προσεξα στο παραπανω site και ενδεχομένως να μας ενδιαφερει αργοτερα, ειναι οτι το chipset αυτο της Via, λεει οτι υποστηριζει και 939 socket !! Πως ειναι δυνατον?

Γενικα, εχει αρκετες "κρυφες" δυνατοτητες το laptop .... ;)

Α και κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω , ειχα δοκιμασει να παιξω το fear και δεν φορτωνε μεχρι που tickara την επιλογη που ειχε no audio η κατι τετοιο. Υπαρχει κανεις που εχει αντιμετωπισει το ιδιο πρoβλημα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...