Προς το περιεχόμενο

Τι τρέχει με τα Amilo 1667 ;

sp357

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μετά χαράς... :-)

Then it's a date!

pantos oi times se multirama einai tromera ypsiles se sxesi me ta eshop .akoma kai sto plaisio mporei na sou paroun ena katostariko parapano stin plaka . mpros gremos kai piso rema

Μην ξεχνάς όμως οτι στην τιμή αυτή, συμπεριλαμβάνεται και η ασφάλιση κλοπής, ένα αν μη τι άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό για μια φορητή συσκευή κόστους άνω των 1000€.

• Απαντ. 827
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

einai sigouro oti simperilamvanete kai i asfaleia ? giati den eida na lei kati sto filadio tous .kali fasi an isxiei .alla xerei kaneis an plironoun sosta .? kai pos xeroun oti ego den tha po psemata oti mou to klepsan kai den to exafanisa ego? periergo mou akougete.exei kaneis empiria na exei xrisimopoiisei tetia asfaleia?

Δημοσ.

Από οτι ξέρω από 1 φίλο, χρειάζεται να κάνεις δήλωση κλοπής στην Αστυνομία, αντίγραφο της οποίας στέλνεις στην Ασφαλιστική, με οτι συνεπάγεται από τον νόμο για ψευδή κατάθεση.

Δημοσ.
einai sigouro oti simperilamvanete kai i asfaleia ? giati den eida na lei kati sto filadio tous .kali fasi an isxiei .alla xerei kaneis an plironoun sosta .? kai pos xeroun oti ego den tha po psemata oti mou to klepsan kai den to exafanisa ego? periergo mou akougete.exei kaneis empiria na exei xrisimopoiisei tetia asfaleia?

Συνηθως συμπεριλαμαβανεται και ασφαλεια κατα κλοπης,

Εστω οτι λες ψεματα

Καταρχας κανεις δηλωση στην αστηνομια

μετα στην ασφαλιστικη

εισπρατεις αποζημιωση

αν τελικα αποδειχθει οτι λες ψεματα

θα σου τραβηξει μηνηση η ασφαλιστικη και αντε τρεχα μετα

και μην αγχωνεσαι

δεν ειναι τοσο ηλιθιοι που να μην ξερουν ποιος τους δουλευει και ποιος οχι

Δημοσ.

Όπως προείπαν οι φίλοι είναι θέμα αποδείξεων... είναι άνθρωποι με εμπειρίες τρομερές και ίσως να φαίνεται εύκολο να τους κοροϊδέψεις αλλά δεν είναι έτσι... και μην ξεχνάτε: το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται!!!

PS Πάντως το δικό μου άμα του σφυρίξω κελαϊδάει... :-D

Δημοσ.

Για να ζωντανέψω λίγο το θέμα, αντιμετωπίζω το εξής πρόβληματάκι.

Χθες έκανα επιτέλους φορματάκι, για να το σετάρω όπως θέλω. Παρατήρησα όμως το εξής. Το καρβουνάκι θέλει περίπου 1 1/2 λεπτό και βάλε για να μπεί στα XP. Στο ίδιο λάπτοπ φίλου, ο αντίστοιχος χρόνος είναι 55" sec. Μπας και έχετε καμμιά φαεινή ιδέα τι μπορεί να μου φταίει?

Δημοσ.
Για να ζωντανέψω λίγο το θέμα' date=' αντιμετωπίζω το εξής πρόβληματάκι.

Χθες έκανα επιτέλους φορματάκι, για να το σετάρω όπως θέλω. Παρατήρησα όμως το εξής. Το καρβουνάκι θέλει περίπου 1 1/2 λεπτό και βάλε για να μπεί στα XP. Στο ίδιο λάπτοπ φίλου, ο αντίστοιχος χρόνος είναι 55" sec. Μπας και έχετε καμμιά φαεινή ιδέα τι μπορεί να μου φταίει?[/quote']

Εσένα να σου φταίει;;; τίποτα... μια χαρά σε βλέπω... :-P

Του laptop;;; Χμμμμμ... τίποτα adwares, spywares etc που να υποθέσω γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις αλλά και προγράμματα που φορτώνονται στο registry και μπουτάρουν μαζί με τα windows...

Πρέπει λοιπόν να ανοίξεις στο «Εκτέλεση» το msconfig και στην στήλη «Εκκίνηση» να δεις ποια τρέχουν όταν ανοίγεις τα XP και να κάνεις τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις... αν για κάποια εφαρμογή δεν γνωρίζεις, ρώτα να σου πούμε...

Δημοσ.
Χθες έκανα επιτέλους φορματάκι, για να το σετάρω όπως θέλω.

Δυστυχώς φίλε Nobleman, όπως βλέπεις η εγκατάσταση είναι φρέσκια. Άρα ούτε ιός παίζει ούτε κάτι παρόμοιο. Σχετικά με τις διεργασίες που εκτελούνται, εγώ τις πετσόκοψα και σε μένα και στον φίλο μου. Οπότε δεν είναι οτι φορτώνω κάτι βαρύ. Πάνω κάτω τα ίδια προγράμματα χρησιμοποιούμε. Μόνη διαφορά, αυτός έχει Ελληνικά και γω Αγγλικά ΧΡ και εγώ έχω και το Netframework 2 απάνω. Παρόλα αυτά, o desktop με τα ίδια προγράμματα με το δικό μου, δουλεύει κανονικά. Επίσης να επισημάνω και τις διαφορές στο hardware. Έβαλα 400Mhz μνήμες και από αγοράς σκληρό στις 5400rpm. Λες να μου την κάνει ο σκληρός αν και της ίδιας εταιρίας?

Δημοσ.

vlepo oti exei ensomatomeno card reader . mporei kapoios an mporei na tou valeis sd card kai na deis ta periexomena tis kai na ta antigrapseis sto skliro klp klp ? isxiei to idio gia kartes sony duo pro ? apo aytes pou mpenoun sta sony erickson kinita?

Δημοσ.

Το βρήκα παιδιά! Ξαναενεργοποίησα κάποιες διεργασίες και μπαίνω τώρα και με το δίκτυο ανοιχτό, στα 53 δευτερόλεπτα! Ας το καλό και τρόμαξα!

Δημοσ.
vlepo oti exei ensomatomeno card reader . mporei kapoios an mporei na tou valeis sd card kai na deis ta periexomena tis kai na ta antigrapseis sto skliro klp klp ? isxiei to idio gia kartes sony duo pro ? apo aytes pou mpenoun sta sony erickson kinita?

Για sd δεν θυμάμαι αν παίρνει, αλλά για sony duo παίρνει τις απλές και με ανταπτοράκι και τις pro duo.

Δημοσ.
otan les antaptoraki to agorazo extra?

Αν θυμάμαι σωστά, το δικό μου το πήρα είτε μαζί με το κινητό, είτε ( και αυτό είναι το πιο πιθανό ) με την έξτρα κάρτα μνήμης. Πάντως με το λάπτοπ αν ρωτάς, δεν ήτανε μαζί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...