nobleman Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Nobleman, ήθελα να σε ρωτήσω κάτι. Απ' ότι βλέπω στην υπογραφή σου, έχεις βάλει σκληρό στις 7200rpm. Είδες μεγάλη διαφορά στην απόδοση και στην θερμοκρασία? Σκέφτομαι να κάνω το ίδιο. Sorry για την καθυστέρηση, έχω δει διαφορά, ναι αλλά μην φανταστείτε ότι είναι κάτι που θα αλλάξει κοσμογονικά το laptop σας... και συν τοις άλλοις αλλάζει και άλλους παράγοντες, όπως είναι η θερμοκρασία... ένα κλικ προς τα πάνω το έχεις... πιστεύω ότι δούλευε πιο θετικά με τον δικό του το 4200άρη... είχα βάλει ενδιάμεσα και τον 5400 δεν είδα καθόλου διαφορά με τον 4200 και προχώρησα στον 7200, όπου εν σχέσει με τον πρώτο είδα διαφορά αλλά στα προγράμματα που εγώ χρησιμοποιώ... με λίγα λόγια αν δεν τον χρειάζεστε π.χ. για επεξεργασία video όπως εγώ, δεν βλέπω γιατί να δώσετε 150?, αν και πάλι είναι προσωπικό το θέμα... Ίσως εδώ να έβρισκες την απάντηση... ;-)
johnny81 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Το μηχανημα το παραγγειλα απο openmind. Αλλα δεν εχω κατι με αυτους γιατι μεχρι στιγμης μου φερονται αψογα (αν και εχω παραπονο στο οτι ενω περιμενω απο χτες νεα του δεν μου τηλεφωνησε ακομα) το προβλημα υπαρχει με το διανομεα απο εκει ξεκιναει το δουλεμα και στο openmind αλλα και σε μενα προσωπικα σε μετεπειτα επικοινωνια μου μαζι τους
skullman Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 με λίγα λόγια αν δεν τον χρειάζεστε π.χ. για επεξεργασία video όπως εγώ, δεν βλέπω γιατί να δώσετε 150?, αν και πάλι είναι προσωπικό το θέμα... Χμμ, επεξεργασία βίντεο εσύ, επεξεργασία ήχου εγώ.... Ανοίγουμε εταιρία Audio-Visual? Πάντως από τι φαίνεται θα χρειαστώ και γώ 1 πιο γρήγορο σκληρό, καθότι τώρα τελευταία χρησιμοποιώ το laptop για να μειξάρω κάτι Studio demos και φορτώνω πολλά plugins στα κανάλια σε real time. Απ' οτι βλέπω όμως πάλι 100άρη θα χρειστώ, οπότε αντί για 150€ θα χρειαστώ 210 κάτι ευρά. Χαλάλι, θα μου μείνει ο άλλος εξωτερικός. Σ' ευχαριστώ Nobleman!
mandipl Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Το μηχανημα το παραγγειλα απο openmind. Αλλα δεν εχω κατι με αυτους γιατι μεχρι στιγμης μου φερονται αψογα (αν και εχω παραπονο στο οτι ενω περιμενω απο χτες νεα του δεν μου τηλεφωνησε ακομα) το προβλημα υπαρχει με το διανομεα απο εκει ξεκιναει το δουλεμα και στο openmind αλλα και σε μενα προσωπικα σε μετεπειτα επικοινωνια μου μαζι τους yparxei sigekrimenos logos pou piges sto openmind .apoti vlepo dinei ena xrono eggiisi eno ta alla eshop dinoun 2 .den einai simantiko ayto ???
johnny81 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Πρωτον ειμαι στη κρητη οποτε ειναι πιο κοντα και δευτερον η εγγύηση ειναι 2 χρονια αν κοιταξεις στο site. επιπλεον η τιμη ειναι η χαμηλοτερη που βρηκα οχι οτι ειναι το πιο σημαντικο.
mandipl Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 aaa pires to 4000+ . ego elega gia to turion sorry .ma kala giati to ena dio xronia kai to allo 1 mono .apisteyto
nobleman Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Απ' οτι βλέπω όμως πάλι 100άρη θα χρειστώ' date=' οπότε αντί για 150€ θα χρειαστώ 210 κάτι ευρά. Χαλάλι, θα μου μείνει ο άλλος εξωτερικός. Σ' ευχαριστώ Nobleman![/quote'] Για δες αυτόν, πιο φτηνά θα σου έρθει...
nobleman Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Το μηχανημα το παραγγειλα απο openmind. Αλλα δεν εχω κατι με αυτους γιατι μεχρι στιγμης μου φερονται αψογα (αν και εχω παραπονο στο οτι ενω περιμενω απο χτες νεα του δεν μου τηλεφωνησε ακομα) το προβλημα υπαρχει με το διανομεα απο εκει ξεκιναει το δουλεμα και στο openmind αλλα και σε μενα προσωπικα σε μετεπειτα επικοινωνια μου μαζι τους Από κει τον πήρα κι εγώ... είναι καλοί και επαγγελματίες... να τους ενοχλείς όμως γιατί καμιά φορά ξεχνιούνται λόγω φόρτου εργασίας... ;-)
skullman Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Για δες αυτόν[/url'], πιο φτηνά θα σου έρθει... Καλή η τιμούλα αλλά με τα μεταφορικά θα πάει πάνω κάτω στην τιμή που σου είπα. Οπότε μάλλον θα προτιμήσω κάνα Hitachi από εδώ να μην τρέχω για εγγύηση αν τύχει τίποτα. Έχω την εντύπωση οτι πάνε και καλύτερα. Αν ξέρει κανείς τι παίζει με τις ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων, με ενδιαφέρει να ακούσω γνώμες. Σ' ευχαριστώ πάντως που ασχολήθηκες με την πάρτη μου!
nobleman Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Καλή η τιμούλα αλλά με τα μεταφορικά θα πάει πάνω κάτω στην τιμή που σου είπα. Οπότε μάλλον θα προτιμήσω κάνα Hitachi από εδώ να μην τρέχω για εγγύηση αν τύχει τίποτα. Έχω την εντύπωση οτι πάνε και καλύτερα. Αν ξέρει κανείς τι παίζει με τις ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων' date=' με ενδιαφέρει να ακούσω γνώμες. Σ' ευχαριστώ πάντως που ασχολήθηκες με την πάρτη μου![/quote'] E, πατριώτης είσαι, να μην σε προσέξω; Αυτός που έχω είναι Hitachi 80άρης και είναι και αυτός από το openmind... πολύ καλός...
skullman Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 E' date=' πατριώτης είσαι, να μην σε προσέξω;Αυτός που έχω είναι Hitachi 80άρης και είναι και αυτός από το openmind... πολύ καλός...[/quote'] Μάλλον για αυτόν πάω: http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.305557 Αν και δεν θα βιαστώ ιδιαιτέρα. Για την ώρα την κάνω την δουλίτσα μου, πιστεύω οτι θα πέσουνε και άλλο σύντομα. Όσο για το πατριωτάκι, μια που λατρεύω τις εκδρομές με μηχανή στην Κρήτη, κερνάς καφεδάκι κατά τον Απρίλη που θα φτιάξει ο καιρός? Ούτως η άλλως, Ηράκλειο θα σκάσω μύτη!
johnny81 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 τελικα δεν εβγαλα ακρη οποτε αναγκαστηκα να παρατησω το openmind και να ψαξω για αλλη πηγη με παροτρυνση της αντιπροσωπειας. θα μου κοστισει ακριβοτερα αλλα δεν μπορουσα να περιμενω αλλο χωρις συγκεκριμενο χρονικο οριζοντα. βρηκα ενα καταστημα στην πολη μου το οποιο μου εξασφαλισε ενα κομματι και θα περιμενω να δω αν αυτη τη φορα ερθει. ελπιζω η φασαρια να τελειωσει εδω και απο δω και περα να γραφω μονο μηνυματα αποριων και εντυπωσεων για το συγκεκριμενο.
ankouts Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Και καλά έκανες φίλε Johnny. ΑΠό ότι φαίνεται τα ελληνικά eshops ακόμα δεν έχουν φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο. Κι εγώ πάντως από τοπικό κατάστημα το αγόρασα, δε προτίμησα eshop...αν και πολύ θα το ήθελα. Αλλά από εμπειρία δικιά μου..κι από ότι βλέπω κι άλλους...κάνουν πολλά λάθη-παραλήψεις.
nobleman Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Όσο για το πατριωτάκι' date=' μια που λατρεύω τις εκδρομές με μηχανή στην Κρήτη, κερνάς καφεδάκι κατά τον Απρίλη που θα φτιάξει ο καιρός? Ούτως η άλλως, Ηράκλειο θα σκάσω μύτη![/quote'] Μετά χαράς...
mandipl Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 pantos oi times se multirama einai tromera ypsiles se sxesi me ta eshop .akoma kai sto plaisio mporei na sou paroun ena katostariko parapano stin plaka . mpros gremos kai piso rema
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.