Προς το περιεχόμενο

Τι τρέχει με τα Amilo 1667 ;

sp357

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μάλλον κάτι δεν έχει πάει καλά στην εγκατάσταση τότε... Θα έπρεπε με driver fglrx να μπαίνει στα X. Όταν βάλεις fglrx για driver, τι μήνυμα βγάζουν τα X πριν σε ξαναπετάξουν στην κονσόλα;

• Απαντ. 827
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λάθος configuration λέει. Και μου λέει αν θέλω να δω το configuration file. Aν θές, μπορείς να μου πείς ένα ένα τα βήματα? Όλες τις εντολές εννοώ. Δεν έχω πολλές γνώσεις από linux. Μηδαμινές θα έλεγα. Είδες το link που έκανα ποστ ποιο πάνω? Όλα αυτα τα βήματα έκανα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Στην εγκατάσταση του ATI driver λέω ότι δεν πήγε κάτι καλά..όχι του Ubuntu...Δοκίμασε την εγκατάσταση του driver πάλι, αλλά σε κάθε βήμα βάζε δίπλα και ένα 2> ./error

Θα σου φτιάχνει αρχείο με όνομα error με τα σφάλματα...Προσοχή γιατί σε κάθε εντολή που θα τρέχεις, το προηγούμενο θα γίνεται overwrite, οπότε ή κάνε το ένα copy, ή ονόμασέ τα error1, error2 κ.λπ.

Στείλε μου τα αρχεία με τα errors στο oglavas AT gmail DOT com να ρίξω μία ματιά.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν πιστεύω να είχες κατεβάσει τον installer της ATI για i386 αντί για x86_64;

Δημοσ.

Όχι ρε συ, κανονικά τα είχα όλα, απλά από ότι κατάλαβα υπάρχουν πολλά προβλήματα ασυμβατότητας με τα 64bit. με πολλές εταιρείες πχ flash player δε παίζει σε 64bit Ubuntu, ati driver το ίδιο. Οπότε αποφάσισα να βάλω 32bit και να ησυχάσω :)

Δημοσ.

αν και ακομα δεν εχω παραλαβει το δικο μου 1667 εχω μια ισως κουτη ερωτηση. οταν με το καλο ερθει θελω απο xp home που εχει να του βαλω professional. η fujitsu siemens στο σαιτ δινει drivers μονο για home και ενας δυο γραφουν για professional. λογικα δεν θα υπαρχει προβλημα αλλα θα ηθελα πληροφοριες αν καποιος εχει κανει το ιδιο.

παντως για το χρονο παραλαβης η κοροιδια πεφτει συννεφο επρεπε να φτασω στην αντιπροσωπεια για να μαθω τι παραγματικα συμβαινει καταναλωνοντας αρκετο χρονο στο τελος απο εκει που διαλεξα το καταστημα με την πιο οικονομικη τιμη θα πληρωσω τη διαφορα στα τηλεφωνα και με το παραπανω

Δημοσ.

Ακόμα να το πάρεις ε? Να τους κράξεις μετά. Στο θέμα μας τώρα, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους drivers για τα Xp Pro En, αυτά έχω βάλει με dual boot Linux. Τα βρίσκει και τα βάζει όλα. Κάνεις το Live Update που έχει η FS στο σαιτ και είσαι έτοιμος, μπήκαν όλα τα τελευταία.

Δημοσ.

ευχαριστο για τη πληροφορια επειδη η εκδοση που εχω ειναι με sp1 τι προτεινεις να βαλω πρωτα drivers kαι μετα to sp2 η το αναποδο? απο κραξιμο πεφτει μπολικο να φανταστεις τι γινεται μου ειπαν οτι παραλαμβαναν πεμπτη ξαναπερνω τη δευτερα μου λενε οτι περιμεναν σημερα .αμεσως παιρνω και στη αντιπροσωπεια και με πληροφορουν οτι ο συγκεκριμενος διανομεας θα περαλαβει πιθανον σε 15 μερες τρελαθηκα δουλεμα κανονικο

Δημοσ.

pira to F/S 3667 G. to kserei kaneis? einai idio me to 1667 G2 ektos tou oti exei 17 ara othoni alla 80 ari skliro. kata ta alla turion ML-37 1 giga ram, tilekontrol gia DVD. To exo mia ebdomada kai eimai poli efxaristimenos. Teliki timi pou to pira 1330 evro mazi me to fpa. Apla to leo gia kapoious filous pou viazontai gia G2 na koita joun kai gia to 3667. I 17' othoni tou einai poli kali kai oposdipote aksizei ta lefta tou. To brika mono sta multirama.

Δημοσ.

ελεος δε λες τιποτα χτες ολη μερα ημουν σε ενα τηλεφωνο και φωναζα. πιο πολυ με ενοχλησε το δουλεμα παρα το περιμενε. να λεγανε απο την αρχη ξερετε κυριε θα ερθει τοτε οχι απο τεταρτη να μου λενε δευτερα και απο δευτερα την αλλη εβδομαδα .βεβαια η αντιπρωσωπεια τους δικαιολογησε λεγοντας οτι δε φταινε για τη καθυστερηση για το δουλεμα ομως δε φταινε? ηξεραν απο την αρχη οτι δεν θα φερουν. τι περιμενουν οτι με τοσο καιρο που περιμενα ηδη δεν θα τηλεφωνουσα στην αντιπροσωπεια να μαθω τι συμβαινει? ψαχνω ηδη για εναλλακτικες πηγες αν και περιμενω νεο τηλεφωνο σημερα μπας και βρεθει καποια ακρη

Δημοσ.
ελεος δε λες τιποτα χτες ολη μερα ημουν σε ενα τηλεφωνο και φωναζα. πιο πολυ με ενοχλησε το δουλεμα παρα το περιμενε. να λεγανε απο την αρχη ξερετε κυριε θα ερθει τοτε οχι απο τεταρτη να μου λενε δευτερα και απο δευτερα την αλλη εβδομαδα .βεβαια η αντιπρωσωπεια τους δικαιολογησε λεγοντας οτι δε φταινε για τη καθυστερηση για το δουλεμα ομως δε φταινε? ηξεραν απο την αρχη οτι δεν θα φερουν. τι περιμενουν οτι με τοσο καιρο που περιμενα ηδη δεν θα τηλεφωνουσα στην αντιπροσωπεια να μαθω τι συμβαινει? ψαχνω ηδη για εναλλακτικες πηγες αν και περιμενω νεο τηλεφωνο σημερα μπας και βρεθει καποια ακρη

Δεν ξέρω αν έχεις πει για ποιο μαγαζί είναι αλλά νομίζω ότι θα άξιζε να το ξέραμε όλοι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...