ankouts Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Το πηρα Έχω κάποιες ερωτήσεις: 1) Drivers για linux/ubuntu που βρίσκω? 2) Τα window βλέπουν τον επεξεργαστή 800 Μhz, καμιά ιδέα γι αυτο??? Αυτά πρός στιγμή
skullman Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Τοσο είναι χρονισμένος σε idle κατάσταση. Μόλις χρειαστεί να φορτσάρει η CPU ανεβαίνει στα 2,6 Ghz. Δεν είναι κάποιο πρόβλημα, don't worry!
johnny81 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 καλη διασκεδαση με το λαπτοπ ευχομαι. απο εδω ουτε φωνη ουτε ακροαση τουλαχιστον τωρα ξερω οτι καποια κυκλοφορησαν στην αγορα οποτε δεν υπαρχει δικαιολογια πλεον, απο τη στιγμη που εχουν περασει 17 μερες
skullman Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Υπομονή Γιάννη! Θα έρθει και το δικό σου! Βέβαια σκέψου οτι εμένα ήρθε με 3 καμένα pixels και περίμενα να έρθει άλλο! Προς τιμή του Openmind, όλη η διαδικασία πήρε 2 βδομάδες τότε!
ankouts Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Ευχαριστώ johnny, μου ήρθαν και τα 2 βασικά, και το δικό μου κι ενός φίλου, οπότε ναι, κυκλοφόρησαν. Τα δικό μου το πήρα από την infoquest. Ρώτα από περιέργεια κι εσύ ποιός είναι ο προμηθευτής του καταστήματος που το παράγγειλες.
johnny81 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 απο οτι καταλαβα ειναι o ιδιος προμηθευτης αν και γενικοτερα παιζει με πολλους.υπομονη να παρω τηλεφωνο δεν εχω γιατι θα ακουσουν διαφορα..... θα κανω υπομονη μεχρι τη παρασκευη και βλεπουμε
ankouts Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Ορέστη ? Help!!! Βάζω ubuntu και δε φορτώνει το γραφικό περιβάλλον. Τα παιδιά από το Linux Section μου είπανε ότι παίζει πρόβλημα με την ATI. Εσύ πως το έκανες βρε αρχηγέ μου?
telcomfreak Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 βρε παιδια εχω φαει τον τοπο που μπορω να βρω να αγορασω ενα 1667 G2 MT37 και οχι ML37 δεν εχει κανεις !!!!!!!!!
c0nFuSeR Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 1ο) γιατι το μοντεμ ενω το δουλεψα 2-3 φορες πλεον δεν το βρισκει? ουτε στο everest δε το βλεπω.. 2ο) τι κολλημα τρωει μετα απο κατασταση αναμονης κι ακουγετε χαλια? οι φωνες μοιαζουν με στρουμφακια :Ρ 3ο) Ρε συς πιο εινaι το μοντελο τις καρτας για ασυρματο δικτυο? Broadcom ειναι αλλα πιο μοντελο? με ενα φιλο μου που εχει FS amilo με Ιντελ καρτα (το amilo 1451 πρεπει να εχει me centrino) το netstumbler ειχε βρει 18 ΑΡ ενω στο δικο μου βρηκε 9 ΑΡ (στο ιδιο ακριβως σημειο). Στα advanced Properties της καρτας εχει πολλες ρυθμισεις κι αλλαξα μια που ελεγε για εξοικονομιση ενεργειας. εχετε βρει τπτ νεους drivers για την συγεκριμενη καρτα?
johnBcrete Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Xeri kanenas pou mporo na vrw ac car adapter gia leitourgi/fortisi mpatarias sto autokinito gia to 1667g1?
ankouts Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Xeri kanenas pou mporo na vrw ac car adapter gia leitourgi/fortisi mpatarias sto autokinito gia to 1667g1? Είχα ρωτήσει την OfficeTech και μου είχανε πεί ότι έχουν κι ότι κοστίζει 120?.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 RETURN OF THE JEDI!!! Συγγνώμη που χάθηκα...Λοιπόν, ΑΤΙ και linuxάκι... Κατεβάζεις από το site της ATI τον installer και τον τρέχεις. Θα κάνει compile ένα binary rpm, το οποίο και εγκαθιστάς. Κατόπιν, στο /etc/X11 κάνεις edit το xorg.conf και εκεί που για driver λέει ati ή radeon, εσύ γράφεις fglrx. Από εκεί και πέρα είσαι εντάξει. Φορτιστάκος αυτοκινήτου/αεροπλάνου, υπάρχει και της trust στο e-shop, γύρω στα 30-κάτι ευρώ
nobleman Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δεν ξέρω αν το έχετε ήδη κάνει αλλά αναβαθμίστε ότι έχετε παλαιότερο στο site της FSC, ξεκινώντας από το BIOS...
skullman Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Nobleman, ήθελα να σε ρωτήσω κάτι. Απ' ότι βλέπω στην υπογραφή σου, έχεις βάλει σκληρό στις 7200rpm. Είδες μεγάλη διαφορά στην απόδοση και στην θερμοκρασία? Σκέφτομαι να κάνω το ίδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.