Προς το περιεχόμενο

Τι τρέχει με τα Amilo 1667 ;

sp357

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έψαχνα πρίν λίγες μέρες στο ebay.de και είχε 3,4 κομμάτια. Τα περισσότερα καινούρια βέβαια, αλλά είχε και μεταχειρισμένα. Αν δεν είναι 50% κάτω η τιμή του, εγώ προσωπικά δεν θα αγόραζα.Κι αυτό γιατί αν πάρουμε για παράδειγμα πως ο σκληρός είναι χώμα, κοστίζει γύρω στα 200€. Βάλε και την φθορά της μπαταρίας...και για σκέψου ο άλλος να το είχε πάει στη παραλία...γκομενιτσα..camping και Laptop... lol... για φαντάσου :)

• Απαντ. 827
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχω παραγγείλει εδώ και μια εβδομαδα το δικο μου Α1667G1 και με διαβεβαιωναν οτι σημερα θα το ειχα. βεβαια περιμενα διαβαζοντας τα εδω ποστ οτι αυτο δεν θα συμβει, οποτε θα ειμαι και εγω στο περιμενε. μου ειπαν για αρχες τις εβδομάδας που έρχεται. δεν περιμενα παντως τετοια ελλειψη.αντε παλι αλλη μια εβδομαδα υπομονη ελπιζω να μη παρει παραπανω

Δημοσ.

το εχει ενας φιλος μου και αφου ειδα οτι δουλευει μια χαρα πηρα το ιδιο. Η αυτονομια δεν ειναι το παν για μενα και ηθελα δυνατο επεξεργαστη. Δε λεω οτι ο το G2 υστερει σε επιδοσεις αλλα προτιμησα την ηδη για μενα γνωστη συνταγη.επισης παρατηρησα οτι τα g2 εχουν μεγαλύτερη ζητηση οποτε πιστευα οτι ενα G2 θα αργουσε ακομα περισσοτερο. στο τελευταιο παντως επεσα πολυ μεσα τρομαρα μου

Δημοσ.

Απο μνήμη εμένα φοράει Micron Technology DDR333 CAS2.5

Οπότε και γώ PC2700

Πάντως το CPU είναι όλα τα λεφτά για laptop αν δεν σε ενδιαφέρει η αυτονομία (75 λεπτά κρατάει περίπου)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το G1 του Paladin έχει τον 4000+ με TDP 62W, όχι 25

Δημοσ.
diladi an ayto krataei 75 lepta ta alla pou kaine pano apo 25w ti aytonomia exoun?

Μετά από 4μηνη χρήση και εβδομαδιαία εκφόρτιση/φόρτιση μου κρατάει γύρω στα 70-80'... δεν είναι αρκετό για αυτονομία αλλά το χρησιμοποιώ ως desktop-replacement, οπότε ήταν από την αρχή κριτήριο στις επιλογές μου...

Δημοσ.

Την αναμονη τη συνηθισα αλλα μου φαινεται οτι με δουλευουν απο ο καταστημα για το χρονο αφιξης.οχι τιποτα αλλο ειμαι σε φαση που ειναι απαραιτητο. αμα δεν ξερουν ποτε θα εχουν να το πουν μια και καλη οχι να πηγαινουμε απο μερα σε μερα.

Δημοσ.

johnny δεν είναι τυχαίο ότι κι εγώ που έχω παραγγείλει 2, περιμένω 1 εβδομάδα.

Τα έχουν κάνει μπάχαλο στην Ελλάδα όλα. Εμένα μου είπαν ότι ήρθε και ότι περιμένουν να το περάσουν στην αποθήκη, να βγάλουν κωδικό και μετά να το παραλάβω..του ποπού τα ενιάμερα δηλαδή, νομίζουν ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί.

Από ότι έψαξα, τα FS τα φέρνουν διάφορες εταιρείες στην Ελλάδα, το δικό μου έρχεται μέσω της infoQuest.

Κουράγιο μεγάλε...εγώ είμαι σε φάση ψυχικής διαταραχής με τους τύπους.

Και η φάση είναι ότι δε λένε εξ αρχής 15 μέρες για παραδειγμα, λένε σε καμιά εβδομάδα θα είναι εδώ...κι ο λόγος είναι να μη χάσουνε πελάτη...το γνωρίζω γιατί δούλευα κι εγώ ως πωλητής και ξέρω την γραμμή που έχουν τα καταστήματα.

Δημοσ.

Μολις με πηρανε τηλ να παω να το παρωωωωωωω

επιτελους λεμεεεεεεεεε.

Θα σας πω αυριο τι εγινε !!! :) Ξαφνικά αισθάνομαι πολυ ευτιχισμένος !!!!!! χεχε

Δημοσ.

Επειδή βλέπω πως αρκετοί ψάχνετε αυτό το laptop, αν ενδιαφέρεστε στείλτε μου ένα pm. Υπάρχει ένα τελευταίο κομμάτι με τιμή στα 1300€ (για τον A1667G2) σε κατάστημα γνωστού μου. Όποιος θέλει, pm για να μην κάνω διαφήμιση.

Δημοσ.

Μια που σας βρήκα πρόχειρους παιδιά, να σας κάνω μια ερώτηση? Σύμφωνα με το manual της Uniwill η οποία φτιάχνει το 1667, υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης Sata 2.5'' HDD, ανάλογα με το μοντέλο. Γνωρίζει κανείς κάτι? Υπάρχει η δυνατότητα σε κάποιο 1667 είτε G1 είτε G2? Μέχρι σήμερα δεν έχω πάρει κάποια τελική απάντηση! Το manual μπορείτε να το βρείτε στο παρακάτω link.

http://www.uniwill.com/UserDownload/P50CA/manual/manual.zip

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...