Προς το περιεχόμενο

Τι τρέχει με τα Amilo 1667 ;

sp357

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mporei na mou eksigisei kaneis ti ginetai me tous FSC? O 1667 G2 giati eksafanistike apo tin agora? Ton eixa parageilei apo e-direct edw kai 3 ebdomades kai mou lene oti pithanon na min erthei ksana afto to montelo.

Simera eida se diafimistiko oti ta Multirama bgazoun ton 1667 G1 me AMD Turion 4000+ (alla ena xrono eggyhsh) diakosia euro katw apo tin timi pou to edinan mia ebdomada prin.

Se ena allo thread edw sto insomnia ta paidia syzhtane gia ena problhma ston hxo pou kanoun sto boot gia 1-2 sec. Akoma den exoun parei apanthsh apo thn antiproswpia.

Mipws prepei na perimenoume na doume ti ginetai prin agorasoume? Kati den paei kala!

• Απαντ. 827
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μίλησα ξανά με Siemens στην Αθήνα, μου είπαν για τον ήχο ότι ακόμη δεν ήρθε απάντηση από Γερμανία. Επίσης, μου πρότειναν να πάω να μου αλλάξουν μητρική, "μήπως και λυθεί το πρόβλημα" αλλά όπως καταλαβαίνετε, με τα μήπως δεν κάνω 1000 χιλιόμετρα για να κατέβω

Δημοσ.

Ara kala fantazomai oti kati den paei kala edw pera. Yparxei kanenas allos laptop me paromoia xarakthristika me tous 1667 G1 h' G2? Dhladh na exei Turion 64 MT 37 h' 4000+, 2x512 mnhmh, 128MB karta grafikwn me kalo pyrhna, HD sta 5400rpm h' pio panw kai timi konta sta 1300-1400?

Mh mou pei kaeis gia ACER den tha parw. Gia ASUS kati paizei.

Δημοσ.
αυτο το προβλημα με τον ηχο τι ειναι?

Μερικές φορές, θα έλεγα μία στις δέκα, όταν ανοίγει ο υπολογιστής και βρίσκεται στην οθόνη με το λογότυπο της Fujitsu Siemens, το speaker κάνει ένα παρατεταμένο θόρυβο, για 2-3 δευτερόλεπτα ίσως, και μετά ξεκινά κανονικά, χωρίς πρόβλημα ή επανεκκίνηση.

Το έχουμε συναντήσει πολλά άτομα και αφορά όλη τη σειρά Α1667, ανεξάρτητα αν είναι Turion ή Athlon.

Η αντιπροσωπεία περιμένει απάντηση από Γερμανία.

Δημοσ.

Αν απλώς είναι αυτό δεν είναι τραγικό. Πώς ξέρουμε όμως ότι δεν υποκρύπτει κάποιο ενδότερο σφάλμα; Εκτός αν εσύ συμβιβάζεσαι με την αγορά ενός καινούργιου προϊόντος που παρουσιάζει τέτοια περίεργα συμπτώματα. Εγώ πάντως που έδωσα περίπου 1600 ευρώ, δε συμβιβάζομαι.

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα το χτυπήσω μάλλον...Τα online μαγαζάκια λένε για περίπου 5 μερούλες αναμονή (κοίταξα 2-3).

Όσο για το πρόβλημα με το speaker, εμένα το μυαλό πάει σε κάποιο πρόβλημα με το BIOS (αργεί να κάνει αρχικοποίηση στο speaker). Δεν νομίζω ότι είναι κάτι σημαντικό

Δημοσ.

οχι ρε γμτ επλιζω να μη παιχτει τπτ γιατι μετα απο μεγαλη ερευνα αγορας κατεληξα σε αυτο κι θα το παραγγειλω σε καμια 10αρια μερες. αντε να δουμεε τι θα γινει :P

Δημοσ.

Symfwnw me Galanta oti einai eknevristiko na agorazeis kati neo en gnwsi sou oti kati den leitourgei kala. Kai an afto to problhma ginei entonotero sth synexeia? An akyrwthei to speaker? Entaksei, to G2 dinei 2 xronia eggyhsh alla einai paketo na to phgaineis toso nwris gia service. Pantws to G2 eiai to kalytero mhxanima se afta ta lefta. Kai egw afto perimenw!

Δημοσ.

Πάντως, δεδομένου ότι ουσιαστικά θα έλθει καινούργια παρτίδα και η Γερμανία ξέρει το πρόβλημα, λογικά κάτι θα έχει γίνει...λογικά...

Δυστυχώς η ελληνική αγορά δεν έχει και πολλές εναλλακτικές. Καλή περίπτωση θα ήταν και να "παίξει" κανείς με το MSI 635 barebone (στο οποίο η Oktabit βασίζει το Vero της), αλλά η Oktabit δεν το δίνει "γυμνό".

Δημοσ.
Όσο για το πρόβλημα με το speaker, εμένα το μυαλό πάει σε κάποιο πρόβλημα με το BIOS (αργεί να κάνει αρχικοποίηση στο speaker). Δεν νομίζω ότι είναι κάτι σημαντικό

Ας μην κάνουμε βιαστικές απλοποιημένες εικασίες. Το ότι "φωνάζει" το speaker δε σημαίνει απαραίτητα ότι το πρόβλημα το έχει το speaker. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι οι μητρικές συνήθως μας προειδοποιούν για οποιασδήποτε φύσης πρόβλημα χρησιμοποιώντας το speaker. Αν ήταν τόσο απλό, θα είχαν δώσει ήδη απάντηση, δε θα είχαν περάσει 40 μέρες έτσι...

Δημοσ.

Με κάθε επιφύλαξη το είπα, διότι η φύση του προβλήματος δεν παραπέμπει σε POST code. Δεν κόβω και το χέρι μου... :)

Δημοσ.

Δεν ειναι και τοσο τραγικο αλλα απο την αλλη δεν λεει να δινεις 1600 ευρα και να εχεις τετοιο bug..

Πολυ ντορος παντως με τα FS. Μια αυτο με το ηχειο, μια με το lag που τρωνε.. Καλα και εσεις κολατε στο ηχειο, το προβλημα με το lag που ειναι και ποιο ουσιοδες δεν σας χαλαει-φοβιζει??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...