Προς το περιεχόμενο

NERO 7.0.1.4 προβλημα με AudioCD...


kavaliotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω ενα προβλημα οταν γραφω AudioCD (απο mp3 τραγουδια). Στην αρχη καθε τραγουδιου (συνηθως μετα απο 5-10 seconds) χαλαει το τραγουδι για λιγο, θαρρεις και γραφεται λαθος σε εκεινο το σημειο. Αυτο κραταει καπου 5 δευτερολεπτα και μετα σε ολο το υπολοιπο τραγουδι ολα ακουγονται κανονικα. Εσβησα το 7.0.1.4 και εγκατεστησα το 7.0.1.4b μπας και... Αλλα τιποτα. Το εχει συναντησει κανεις αυτο το προβλημα? Το δισκακι το δοκιμασα και στον υπολογιστη αλλα και στο αμαξι και ακουγεται το ιδιο, οποτε ετσι εχει γραφτει...

Δημοσ.

Θα μπορούσες να τσεκάρεις και μια παλιότερη έκδοση της σειράς 6.6.0.χ

 

Πάντως έχω ακούσει πολλά παράπονα με προβλήματα για το καινούργιο Νέρωνα...

Δημοσ.

Παιδια παντως το nero 7 ειναι αισχρο σαν προγραμμα εγγραφης μουσικων Cd. Χτες εκαψα τσαμπα δυο cd για λογο που τελικα δεν εμαθα προσπαθωντας να γραψω μια συλλογη απο τραγουδια την οποια τελικα εγραψα επιτυχως με... το windows media player μετ ην πρωτη κιολας! Κριμα γιατι τετοιο προγραμμα αντι να γινει καλυτερο ή εστω να μεινει στασιμο γυρισε πολλα χρονια πισω που τα cd καιγονταν για πλακα και εγινε κατα πολυ χειροτερο.

Χαιρε Nero 6 Reloaded!!! To μελλοθανατο Nero 7 Premium (ο Θεος να το κανει premium) σε χαιρετα...!

Δημοσ.

Δυστυχώς ή ευτυχώς μέχρι στιγμής η σταθερότερη έκδοση από σουίτες εγγραφής οπτικών δίσκων της Ahead είναι η 6.6.16.

Οι εκδόσεις 7.x.x ακόμα δεν είναι αρκετά ώριμες για να τις εμπιστευτούμε.

Αν αλλάξει κάτι δραματικά σε κάποια νέα έκδοση βλέπουμε.

 

 

/sc

Δημοσ.

Συμφωνω και επαυξανω και ηδη ψαχνω να ξεθαψω το 6.6.16 και στην αναγκη το κατεβαζω παλι.Δε μου ειχε καει cd οταν ημουν ντιπ ασχετος οταν ειχα παρει το πρωτο μου cd recorder και μου καηκε τωρα που εχω μια σχετικη εμπειρια στο θεμα.

Δημοσ.

Παρεμπιπτοντως βρηκα στο site του nero την τελευταια εκδοση του nero 6 reloaded η οποια λεει οτι ειναι η 6.6.0.18. Αυτη ειναι σταθερη? Τη χρησιμοποιει κανεις? Γιατι ειχα μια πιο παλια εγω.

Δημοσ.

Ναί η 6.6.0.18 είναι η πλέον σταθερή έκδοση από οποιαδήποτε έχει βγεί μέχρι σήμερα.Εγώ παράτησα την έκδοση 7.χχ καί γύρισα σ΄αυτήν.

 

edit:

Από τη σουίτα τού nero το μόνο πρόβλημα πού είχα πάντα ήταν με το nerovision express.H ποιότητα capture κατευθείαν σε διακάκι dvd,ήταν πάντα προβληματική.Άσε πού δεν κρατά με τίποτα τις τοπικές ρυθμίσεις κ.ά.

Δημοσ.

Τα πράγματα γίνονται ανησυχητικά όταν ξαφνικά βλέπεις το μέγεθος του προγράμματος να παίρνει διαστάσεις bloatware...από τα 35-40Mb μεταπηδήσαμε στα +150Mb. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα και δεν σκοπεύω κι όλας. Η δουλειά να γίνεται και τα φρου φρου κι αρώματα ας τα κρατήσουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...