kavaliotis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Λοιπον εχω ενα προβλημα οταν γραφω AudioCD (απο mp3 τραγουδια). Στην αρχη καθε τραγουδιου (συνηθως μετα απο 5-10 seconds) χαλαει το τραγουδι για λιγο, θαρρεις και γραφεται λαθος σε εκεινο το σημειο. Αυτο κραταει καπου 5 δευτερολεπτα και μετα σε ολο το υπολοιπο τραγουδι ολα ακουγονται κανονικα. Εσβησα το 7.0.1.4 και εγκατεστησα το 7.0.1.4b μπας και... Αλλα τιποτα. Το εχει συναντησει κανεις αυτο το προβλημα? Το δισκακι το δοκιμασα και στον υπολογιστη αλλα και στο αμαξι και ακουγεται το ιδιο, οποτε ετσι εχει γραφτει...
mentor Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Θα μπορούσες να τσεκάρεις και μια παλιότερη έκδοση της σειράς 6.6.0.χ Πάντως έχω ακούσει πολλά παράπονα με προβλήματα για το καινούργιο Νέρωνα...
kostelo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Παιδια παντως το nero 7 ειναι αισχρο σαν προγραμμα εγγραφης μουσικων Cd. Χτες εκαψα τσαμπα δυο cd για λογο που τελικα δεν εμαθα προσπαθωντας να γραψω μια συλλογη απο τραγουδια την οποια τελικα εγραψα επιτυχως με... το windows media player μετ ην πρωτη κιολας! Κριμα γιατι τετοιο προγραμμα αντι να γινει καλυτερο ή εστω να μεινει στασιμο γυρισε πολλα χρονια πισω που τα cd καιγονταν για πλακα και εγινε κατα πολυ χειροτερο. Χαιρε Nero 6 Reloaded!!! To μελλοθανατο Nero 7 Premium (ο Θεος να το κανει premium) σε χαιρετα...!
giorgos th. Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 ego pali exo to 6.3.1.17 kai eimai super.den to allazo kai na vgei kai nero 10..
madsc Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δυστυχώς ή ευτυχώς μέχρι στιγμής η σταθερότερη έκδοση από σουίτες εγγραφής οπτικών δίσκων της Ahead είναι η 6.6.16. Οι εκδόσεις 7.x.x ακόμα δεν είναι αρκετά ώριμες για να τις εμπιστευτούμε. Αν αλλάξει κάτι δραματικά σε κάποια νέα έκδοση βλέπουμε. /sc
kostelo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Συμφωνω και επαυξανω και ηδη ψαχνω να ξεθαψω το 6.6.16 και στην αναγκη το κατεβαζω παλι.Δε μου ειχε καει cd οταν ημουν ντιπ ασχετος οταν ειχα παρει το πρωτο μου cd recorder και μου καηκε τωρα που εχω μια σχετικη εμπειρια στο θεμα.
ANEMOS-V Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 kai go exo tin 6.6.0.8 kai exo to idio provlima me ta audio cd kai otan ta grapsei...exoun mesa thorivo les kai eine 200 eton.! sta dvd de exo provlima. pio version eine to kalytero re paidia kai gia audio cd?
kostelo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Παρεμπιπτοντως βρηκα στο site του nero την τελευταια εκδοση του nero 6 reloaded η οποια λεει οτι ειναι η 6.6.0.18. Αυτη ειναι σταθερη? Τη χρησιμοποιει κανεις? Γιατι ειχα μια πιο παλια εγω.
geovard Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Ναί η 6.6.0.18 είναι η πλέον σταθερή έκδοση από οποιαδήποτε έχει βγεί μέχρι σήμερα.Εγώ παράτησα την έκδοση 7.χχ καί γύρισα σ΄αυτήν. edit: Από τη σουίτα τού nero το μόνο πρόβλημα πού είχα πάντα ήταν με το nerovision express.H ποιότητα capture κατευθείαν σε διακάκι dvd,ήταν πάντα προβληματική.Άσε πού δεν κρατά με τίποτα τις τοπικές ρυθμίσεις κ.ά.
kavaliotis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Θα βαλω την 6.6.0.18 λοιπον και θα σας ενημερωσω!
blueviper Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Τα πράγματα γίνονται ανησυχητικά όταν ξαφνικά βλέπεις το μέγεθος του προγράμματος να παίρνει διαστάσεις bloatware...από τα 35-40Mb μεταπηδήσαμε στα +150Mb. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα και δεν σκοπεύω κι όλας. Η δουλειά να γίνεται και τα φρου φρου κι αρώματα ας τα κρατήσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.