Προς το περιεχόμενο

Περίεργο πρόβλημα!Μάλλον ειναι η mobo!?

jumaru99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν από τη στιγμή που έστησα τον Η/Υ της υπογραφής μου δεν έχω καταφέρει να παίξω το Colin mc rae 2005 και γενικά κανένα της Codemaster(έπαιξα το demo του toca 3 με το πρόβλημα έτρεχε σε ταχύτητα διπλάσια,τριπλάσια και βάλε,ακόμα και το χρονομετρο).Με όλα τα άλλα δεν έχω κανένα πρόβλημα απολύτως πρόβλημα!

Ακόμα δυο τρεις φορές κρέμασε κατά την εκκίνηση το pc στο σημείοπου δίνει το μοντέλο του επεξεργαστή και πρέπει να δείξει τη Ram.Σε αυτή την περίπτωση αν κλείσω το τροφοδοτικό από το διακόπτη και μόνο θα bootάρει κανονικά.Αρχικά φαντάστηκα για τις ram,έτρεξα το memtest, τα δοκίμασα χώρια,όλα εντάξει.Αργότερα είπα για την 7800,την έβαλα σε loop με το

3dmark2005 αλλά δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα.

Μήπως εσείς έχετε καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει;

Επειδή δεν είναι ότι πιο εύκολο να ξυλώνω τη μητρική και να τρέχω στο service για ίσως μια λανθασμένη πρόβλεψη,τι λέτε;

Δημοσ.

Φίλε Dark_son20 ο driver της AMD είναι εγκατεστημένος για το fix δεν είμαι σίγουρος έχω ελληνικά win και αυτό που μου δίνεις είναι το αγγλικό.

Τώρα για το ρεύμα τι να σου πω.Ποτέ δεν είχα πρόβλημα ποτέ.Αλλά πως μπορώ να το τσεκάρω(το ρεύμα);

Δημοσ.

prosekse na einai o updated driver

an exeis to cool and quiet katevase ton antistixo alios afto pou dino...

tora epidi distixos exeis ellinika windows...iparxoun kapia manual vimata pou mporeis na kaneis....

http://support.microsoft.com/Default.aspx?id=896256

>1. Click Start, click Run, type regedit, and then click OK. 
2. Right-click HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager, point to New, and then click Key. 
3. Type Throttle for the new key name. 
4. Right-click Throttle, point to New, and then click DWORD Value. 
5. Type PerfEnablePackageIdle for the value name. 
6. Right-click PerfEnablePackageIdle, and then click Modify. 
7. In the Value data box, type 1.

sto vima 7 an valeis 0 to apenergopieis ;)

Add the /usepmtimer switch to your boot.ini file manually

Right Click My Computer

Properties

Advanced Tab

Startup and Recovery -> Settings

To edit the startup options manually, click edit -> Edit

afto tha sou aniksei ena TXT aftis peripou tis morfis

>
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /bootlogo /usepmtimer

prosthese xirokinita sto telos to /usepmtimer

episeis katevase latest drivers gia tin karta grafikon sou etsi oste na exoun sosti ipostiriksi gia Dual core

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...