Προς το περιεχόμενο

Γρίφος!!!

Challenger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα λάπτοπ, που ο σκληρός του έχει γεμίσει Bad sectors. Σε ένα πιο παλιό λάπτοπ για το ίδιο πρόβλημα είχα χρησιμοποιήσει το hdd regenerator με επιτυχία! Όμως το πρόγραμμα αυτό σώζει τα αρχεία σε δισκέτα, την οποία χρησιμοποιείς για να τρέξεις το πρόγραμμα σε Dos mode. Όμως, το λάπτοπ που έχει τώρα το πρόβλημα δεν έχει Floppy drive. παίρνει όμως memory stick ή cd! :P

Όταν όμως αντιγράφω τα αρχεία απο τη δισκέτα που φτιάχνει το hdd Regenerator στο memory stick ή σε cd και τρέχω απο εκεί το πρόγραμμα, μου λέει ότι δεν υπάρχει δισκέτα στο A:

Είμαι σε αδιέξοδο. Πιο εύκολο μου φαίνεται να τον πετάξω τον δίσκο... Αλλά με έχει πιάσει το πείσμα, καθώς ξέρω ότι μπορεί να φτιαχτεί.

Ακούω ιδέες... Ευχαριστώ

Δημοσ.

allo recover Challenger kai allo fixation

auto symainei pws etsi ki alliws ta bad sectors 8a parameinoun

apla kapoia arxeia 8a ta swseis

me alla logia otan exeis bad sectors o diskos paei gia petama

den yparxei tropos na episekuastei auto to 8ema

einai ka8ara fysiko to problima ka8ws magnhtika stoixei tou diksou aloiwnontai!

Δημοσ.

Εναλλακτικα μπορεις να παρεις ενα usb Floppy (πανω απο 15? δε εχει) και να σου μεινει να το χρησιμοποιησεις και μετα αν τα δουλευεις... Επιλεγεις boot απο usb η floppy αν το δει κατευθειαν το laptop και θα κανεις την δουλεια σου

Δημοσ.
Υπάρχει εντολή στο dos, που μπορείς να εναλλάξεις κάποιο γράμμα ενός drive με κάποιο άλλο π.χ G: με A:

Ποιά είναι αυτή η εντολή???? Αυτό μπορεί να είναι η λύση στο πρόβλημά μου

allo recover Challenger kai allo fixation

auto symainei pws etsi ki alliws ta bad sectors 8a parameinoun

apla kapoia arxeia 8a ta swseis

me alla logia otan exeis bad sectors o diskos paei gia petama

den yparxei tropos na episekuastei auto to 8ema

einai ka8ara fysiko to problima ka8ws magnhtika stoixei tou diksou aloiwnontai!

Ξέρω ότι παραμένουν τα Bad sectors, αλλά έχω δει τι δουλειά μπορεί να κάνει το hddregenerator, και ξέρω πως είναι πολλές οι πιθανότητες να σώσει το δίσκο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...