Challenger Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Έχω ένα λάπτοπ, που ο σκληρός του έχει γεμίσει Bad sectors. Σε ένα πιο παλιό λάπτοπ για το ίδιο πρόβλημα είχα χρησιμοποιήσει το hdd regenerator με επιτυχία! Όμως το πρόγραμμα αυτό σώζει τα αρχεία σε δισκέτα, την οποία χρησιμοποιείς για να τρέξεις το πρόγραμμα σε Dos mode. Όμως, το λάπτοπ που έχει τώρα το πρόβλημα δεν έχει Floppy drive. παίρνει όμως memory stick ή cd! Όταν όμως αντιγράφω τα αρχεία απο τη δισκέτα που φτιάχνει το hdd Regenerator στο memory stick ή σε cd και τρέχω απο εκεί το πρόγραμμα, μου λέει ότι δεν υπάρχει δισκέτα στο A: Είμαι σε αδιέξοδο. Πιο εύκολο μου φαίνεται να τον πετάξω τον δίσκο... Αλλά με έχει πιάσει το πείσμα, καθώς ξέρω ότι μπορεί να φτιαχτεί. Ακούω ιδέες... Ευχαριστώ
digitalsoul Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 ti einai kanena low level format to hdd regenerator ??? mporeis me ena adaptoraki pantos na valeis to hd tou laptop se ena kanoniko pc
Challenger Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 to programma ayto kanei recover ta bad sectors
qtgeo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 allo recover Challenger kai allo fixation auto symainei pws etsi ki alliws ta bad sectors 8a parameinoun apla kapoia arxeia 8a ta swseis me alla logia otan exeis bad sectors o diskos paei gia petama den yparxei tropos na episekuastei auto to 8ema einai ka8ara fysiko to problima ka8ws magnhtika stoixei tou diksou aloiwnontai!
ioannis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Υπάρχει εντολή στο dos, που μπορείς να εναλλάξεις κάποιο γράμμα ενός drive με κάποιο άλλο π.χ G: με A:
thanosgr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 psakse gia DL to HIREN boot CD, exei polla utils ekei mesa + to HDD regenerator http://www.filemirrors.com/search.src?type=contains&file=hiren
asmilon Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Εναλλακτικα μπορεις να παρεις ενα usb Floppy (πανω απο 15? δε εχει) και να σου μεινει να το χρησιμοποιησεις και μετα αν τα δουλευεις... Επιλεγεις boot απο usb η floppy αν το δει κατευθειαν το laptop και θα κανεις την δουλεια σου
Challenger Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Υπάρχει εντολή στο dos, που μπορείς να εναλλάξεις κάποιο γράμμα ενός drive με κάποιο άλλο π.χ G: με A: Ποιά είναι αυτή η εντολή???? Αυτό μπορεί να είναι η λύση στο πρόβλημά μου allo recover Challenger kai allo fixationauto symainei pws etsi ki alliws ta bad sectors 8a parameinoun apla kapoia arxeia 8a ta swseis me alla logia otan exeis bad sectors o diskos paei gia petama den yparxei tropos na episekuastei auto to 8ema einai ka8ara fysiko to problima ka8ws magnhtika stoixei tou diksou aloiwnontai! Ξέρω ότι παραμένουν τα Bad sectors, αλλά έχω δει τι δουλειά μπορεί να κάνει το hddregenerator, και ξέρω πως είναι πολλές οι πιθανότητες να σώσει το δίσκο
sharky.gr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Αν θες, σου δανείζω adaptor να συνδέσεις τον δίσκο του Laptop σε USB...
Challenger Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 mpa... thnx αλλά βρήκα τρόπο να αλλάξω το γράμμα του drive
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.