Προς το περιεχόμενο

nforce drivers για MacOSx86;

digitalsoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για ποιό λόγο να βγάλει η nvidia κάτι τέτοιο? Τα iMac και τα MacBookPro (οι μόνοι Η/Υ με intel CPU που χρησιμοποιούν νόμιμα το MacOS-X x86) χρησιμοποιούν intel chipset.

Λες να έφτιαχνε η nVidia drivers για όσους έχουν κατεβάσει και χρησιμοποιούν παράνομα το MacOS-X x86 στα PC τους? Θα ήταν σαν να βοηθά (έμμεσα) την πειρατεία...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικα πιστευω οτι το MacOS θα μπορεσει να εγκατασταθει τελικα σε pc και να ειναι και αρκετα σταθερο, αλλα επειδη ειναι φτιαγμενο για πολυ συγκεκριμενο hw (αυτο της Apple), δυσκολα θα μπορεσει να πιασει ποτε τις επιδοσεις που θα εχει στο hw mac.

Για ποιό λόγο να βγάλει η nvidia κάτι τέτοιο? Τα iMac και τα MacBookPro (οι μόνοι Η/Υ με intel CPU που χρησιμοποιούν νόμιμα το MacOS-X x86) χρησιμοποιούν intel chipset.

Λες να έφτιαχνε η nVidia drivers για όσους έχουν κατεβάσει και χρησιμοποιούν παράνομα το MacOS-X x86 στα PC τους? Θα ήταν σαν να βοηθά (έμμεσα) την πειρατεία...

Douvv! Enoeitai pos den 8a ginotan kati teteio. Alla opos eipe kai to pedi parapano poloi aneksartitoi programmatistes kata kairous ftiaxnoun diafora...

anyway.. DigitalSoul an vreis tpt telika steile mou ena PM giati endiaferomai kai ego :P

Κι ομως φημολογείται πως θα βγάλει drivers η nVidia...

Θα μου έκανε εντυπωση να ανεχτει η Apple κατι τετοιο... Αν και βεβαια τιποτε δεν ειναι απιθανο, ειδικα στο χωρο των bussines ;-)

Και εγώ πιστεύω ότι θα υπάρξουν hacked drivers για αρκετά υποσυστήματα σε Mac os x86 αλλά ακόμα είναι νωρίς... Α! Οι Mac έχουν ATI κάρτες γραφικών (Χ1600 νομίζω) όχι Intel

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Custom bios σημαίνει πώς το bios δεν είναι το ίδιο με τις κάρτες που κυκλοφορούν για PC, αυτή η διαφορά αν και είναι μικρή (μιας και το bios είναι ένα προγραμματάκι 150-300 κβ), είναι σημαντική για τους οδηγούς της κάρτας καθιστόντας δύο όμοιες κάρτες ουσιαστικά ασύμβατες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...