makis_kom Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Ενώ το μηχάνημα με Win2000 δούλευε κανονικά πάτησα το κουμπί(power off) και έκανα έναν ξαφνικό τερματισμό(κοινώς τον τσάκισα). Από τότε όταν ξεκινάει, μόλις φτάνει στο λογότυπο των Win2000 και είναι έτοιμο να μπεί στο λογισμικο κάνει από μονο του επανεκκίνηση και συνεχίζει όλη αυτή την κυκλική διαδικασία. Το πρώτο που θα μου πείτε φυσικά είναι, τι σκ..... γύρευα και τον έκλεισα αλλά τι να κάνω? Έσφαλα και τώρα τρέχω! Σκέφτομαι να κάνω Format ή ακόμα και να τον ghostarw μια που ανήκει και σε δίκτυο. Εσείς τι προτείνετε?
makis_kom Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 δεν μπορεί κανείς να προτίνει τίποτα?
or1onas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Dokimase kat'arxhn na pathseis F8 meta to POST (amesws prin emfanistei to logo twn windows) k epelexe to 'last known good configuration'.
makis_kom Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 thanks or1onas, 8a to dokimasw to prwi kai 8a steilw ta apotelesmata.
makis_kom Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Το δοκίμασα να ξεκινήσει με την 'last known good configuration' αλλά πάλι μόλις φτάνει στο logo κάνει επανεκίνηση.
Donacgr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 poles fores se anexigites epanekiniseis ftei kapoia evlavia (vlavi) stin motherboard. kai an to ekleises etsi opos to les einai poly pithanon na simvenei kati tetoio! Eidika an de doulepse to 'last known good configuration'. dokimases na mpeis se safe mode mipos?
clio1400 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Κάνε ένα checkdisk και θα είσαι οκ!! Το είχα πάθει και εγώ αυτό. Μάλλον έχεις bad sectors στον δίσκο. Εγώ χρησιμοποίησα το Hirens.BootCD v7.4 (έχει βγει και 7.7 αν δεν κάνω λάθος) και διορθώθηκε το πρόβλημα.
makis_kom Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, την τετάρτη θα ξανα ασχοληθω με τον υπολογιστή γιατί δεν είμαι σπίτι. Θα σας ενημερώσω για τα αποτελεσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.