newbie_7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Καλησπερα, Θα ηθελα αν ξερει καποιος να μου πει αν υπαρχει πουθενα κανενα προτυπο ή αν εχει κανενας καποια βαση δεδομενων που να αφορα μια βαση που καταχωρουνται τα ενοικιαζομενα σπιτια μιας περιοχης με καταχωρησεις απο ενοικισατες και αγοραστες. Παρακαλω παρα πολυ οποιος μπορει να βοηθησει...
GIORGARAS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Φίλε είναι σχετικά δύσκολο να βρεις κάτι τέτοιο έτσι απλά και free που να κάνει για τις ανάγκες σου. Η πρώτη καλύτερη λύση είναι να ρωτήσεις αυτόν που θέλει την βάση τι θέλει να καταχωρεί και να τα καταγράψεις όλα. Μετά αν φυσικά γνωρίζεις 2-3 πράγματα μπορείς να κάνει έναν απλό σχεδιασμό. Να ξέρεις όμως κάποια πράγματα. Ο σχεδιασμός βάσης είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, αν την σχεδιάσεις σωστά, τότε όλα θα πάνε καλά, αν γίνει κάποιο λάθος τότε δεν ξέρεις πότε θα σου χτυπήσει και τι επιπτώσεις θα έχει... Η άλλη λύση είναι να βρεις demo προγράμματος που κάνει αυτή την δουλειά και δανείσου για την δικιά σου βάση, τα χαρακτηριστικά που έχει το πρόγραμμα...
qtgeo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 basia siga to dyskolo...sto 2 etos eixa kataskeuasei mia bash xenodoxeiou kai mia gia mia etairia gia thn apo8hkh se SQL mesw ths Access an thn brw sta back up 8a sthn steilw!
GIORGARAS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Koita gia na les siga to diskolo kataskeui basis ksenodoxeiou i exeis treli epagelmatiki empeiria kai asxoleisai kairo me ilopoiisi db sxetika me ksenodoxeia i nomizeis oti einai eukolo. Eisai sigouros oti einai eukolo mia db gia ksenodoxeio me: domatia kratiseis stoixeia pelaton stoixeia gia ta magazia pou exei to ksenodoxeio (bar,estiatorio) trofima ksenodoxeiou kai stock ipallilous pliromes kai o,ti allo thelei o pelatis? Ektos an enoeis mia db me domatia, kratiseis kai stoixeia pelaton mono. Den nomizo oti einai gia plaka i singular proti sto tomea... Episis prosopiki mou apopsi den egkrino tin Access genika gia baseis kai eidika gia tetoia... protimo esto kai MySQL para Access. Episis den ksero to paidi an gnorizei kati gia db. An oxi to na tou doseis mia db tha einai poli diskolo na katalabei...
newbie_7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 ξερω βασικα απο βασεις. Αν βρω ενα σωστα υλοποιημενο E-R που να εχει για παραδειγμα οντοτητες ενοικιαστες, πωλητες, σπιτια ........ θα κατσω να την φτιαξω την βαση. Αυτο που θελω ειναι ενα σωστο σχημα, ενα σωστο E-R να ξεκινησω να δουλευω. Αν το φτιαξω μονος μου, δεν εχω εμπειρια και θα δυσκολευτω ΠΑΡΑ πολυ με το διαγραμμα.Αν καποιος εχει καποιο διαγραμμα E-R ή μπορει να μου πει αν στο Δικτυο μπορω να βρω κατι ας βοηθησει.(Φυσικα θα την φτιαξω σε Mysql την βαση, γιατι αυτο γνωριζω αλλωστε) Ο φιλος με το ξενοδοχειο αν βρει την βαση του θα το εκτιμουσα αν μου το ελεγε, PM me! Παρακαλω οποιος μπορει να βοηθησει!
qtgeo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 newbie_7 dwse molu ena e-mail na sthn steilw!!!!!
GIORGARAS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 ξερω βασικα απο βασεις.Αν βρω ενα σωστα υλοποιημενο E-R που να εχει για παραδειγμα οντοτητες ενοικιαστες' date=' πωλητες, σπιτια ........ θα κατσω να την φτιαξω την βαση. Αυτο που θελω ειναι ενα σωστο σχημα, ενα σωστο E-R να ξεκινησω να δουλευω. Αν το φτιαξω μονος μου, δεν εχω εμπειρια και θα δυσκολευτω ΠΑΡΑ πολυ με το διαγραμμα.Αν καποιος εχει καποιο διαγραμμα E-R ή μπορει να μου πει αν στο Δικτυο μπορω να βρω κατι ας βοηθησει.(Φυσικα θα την φτιαξω σε Mysql την βαση, γιατι αυτο γνωριζω αλλωστε) Ο φιλος με το ξενοδοχειο αν βρει την βαση του θα το εκτιμουσα αν μου το ελεγε, PM me! Παρακαλω οποιος μπορει να βοηθησει![/quote'] Ναι με ένα διάγραμμα, φυσικά και είσαι μια χαρά από την άποψη βάσης. Μετά αυτό που μένει είναι ένα εύχρηστο interface.
newbie_7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 υπαρχει περιπτωση να βρω κατι τετοιο στο web?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.