S2Katana Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 τοτε σαν δειγμα καλης θελησης απλα μην απαντας σε οτι σου καταλογιζουν, να ξαναμπουμε on topic.
ydrokinisi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Πήγαινε εδώ και πρόσεξε το σημείο με τα max packets per second. Αν είναι κάτω από 30' date=' πακέτο έφαγες. Όπως βλέπεις από το screenshot σε εκείνο το guide, κι η δικιά μου γραμμή ήταν πολύ χάλι. Το πρόβλημα λύθηκε όταν έκανα αναβάθμιση τη γραμμή του ΟΤΕ σε 512 (και μόνο τη γραμμη, όχι τη σύνδεση). Τώρα βγάζει 90+ packets/sec και δεν έχω προβλήματα. Σε άλλες περιοχές διορθώνεται το πρόβλημα έτσι, σε άλλες όχι. Κάποιες περιοχές έχουν πρόβλημα ακόμα και στα 1024, σύμφωνα με παράπονα χρηστών. ΥΓ: αν έχεις κάποιο πακέτο γραμμής&σύνδεσης, πχ hol broadband pack, δε μπορείς να αναβαθμίσεις μόνο τη γραμμή σου, αυτό μπορείς να το κάνεις μόνο όταν η γραμμή είναι στο όνομά σου. Αν θες να το δοκιμάσεις, μπορείς να πάρεις το 134 και να ζητήσεις αναβάθμιση μόνο της γραμμής σε 512. Πάει +5 ευρώ/μήνα σε σχέση με την 384. Αν έχεις κι εκεί πρόβλημα, μπορείς να κάνεις downgrade πάλι σε 384, οι αλλαγές αυτές δε χρεώνονται κάτι εξτρά. Αν τώρα το πρόβλημά σου δεν έχει να κάνει με τα packets/sec (θα φανεί από το test του all seeing eye, μπορείς να το κάνεις όσες φορές θες από το options >>> network), δοκίμασε να πάρεις demo από άλλους providers κι ό,τι βγει.[/quote'] Μου εβγαλε 266 max packets per sec. οταν εκανα auto detect.
cassidy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Μου εβγαλε 266 max packets per sec. οταν εκανα auto detect. Δοκίμασες να μπεις εκείνη την ώρα; Πώς πήγε το ping;
ydrokinisi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Προσπαθησα να κανω update το battlefield 2 σε 1.12 απο οτι το εχω τωρα.(Μαμισιο απο cd). Αλλα δεν γινετε το patch. Μου γραφει patch failed. Γιατι το κανει το κανει αυτο? Κανω κατι λαθος? Καλα που χρειαζετε τωρα να κανω unistall και install το game παλι. Γιατι αυτο τωρα? 2 φορες προσπαθησα και κατεβασα το patch απο 2 διαφορετικα site και παλι τα ιδια. unistall και install.
S2Katana Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Καλα πρωτη φορα ακουω τετοια προβληματα με το ΒΤF2.Δεν υπαρχει η αναβαθμιση σε καποιο site να την κατεβασεις σαν αρχειο?
tsakonas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Προσπαθησα να κανω update το battlefield 2 σε 1.12 απο οτι το εχω τωρα.(Μαμισιο απο cd). Αλλα δεν γινετε το patch. Μου γραφει patch failed. Γιατι το κανει το κανει αυτο? Κανω κατι λαθος? Καλα που χρειαζετε τωρα να κανω unistall και install το game παλι. Γιατι αυτο τωρα? 2 φορες προσπαθησα και κατεβασα το patch απο 2 διαφορετικα site και παλι τα ιδια. unistall και install. mhpws exeis allaksei to original BF2.exe gia na mhn vazeis to cd? to patch gia na ginei thelei original arxeia.an ta exeis omws, den kserw giati fails!!
ydrokinisi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 original exo. Katevasa apo to offiial site to arxeio alla ta idia. Katevasa apo allou ta idia.
EKTELESTES Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 akou ti tha kaneis, eixa to idio prob opws k 10ades alloi : 1. START -> RUN enter % temp%. 2. Delete the whole content of this folder. 3. Open the patch and don't click NEXT in the first dialog yet. 4. In the temp directory you opened in step 1 you will see 3 new folders and one of them has the next name bye@@.tmp )where @@ could be any combination). 5. Copy the files in disk1/bf2 that are in BYE folder to your desktop. 6. Now go to patch dialog and click NEXT. 7. Go back to TEMP folder, and you will see a new folder that looks like that: {21106804-F750- 4BE2-AE1B- 39538C797869}. Inside that folder you will seeanother folder that looks the same. Copy the files inside that folder to your BF2folder. 8. Copy the 2 files from your desktop to your BF2 folder. 9. run PATCH. EXE 10. You can now close the patch installshield. Make sure you are canceling it and not continuing it. K ola tha ginoun ok
ydrokinisi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 με εχει μπερδεψει το 9 και το 10. Να τρεξω το patch exe. και στο 10 μου λεει να το εχω ακυρωσει?
ydrokinisi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δοκίμασες να μπεις εκείνη την ώρα;Πώς πήγε το ping; εκεινη τη ωρα δεν ειχα μπει. Ποιο νωρις που ειχα μπει ειχα περιπου 450. Το pc eye ειναι παρα πολυ καλο αλλα νομιζω με το patch θα μπορω να συνδεθω στους server που μου βρισκει γιατι τωρα δεν μπαινει.
ydrokinisi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Ενταξη ektelestes to patch το εκανα με τον τροπο που ειπες. Οταν ομως παω να παιξω κανει πως φορτωνει το παιχνιδι και μετα παλι στα windows. Το βιντεακι που λεει στο πανελ (BF2: mc video) το βλεπω κανονικα. Τι συμβαινει τωρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.