Προς το περιεχόμενο

Adobe Acrobat

sintos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paides, <BR>Gnwrizei mipws kaneis poso eykolo i dyskolo einai na dhmiourgw arxeia .PDF me to Adobe Acrobat? (oxi ton reader fysika).<BR>Symperiferetai kala me ta ellhnika i kanei tis gnwstes malakies?<BR>Kserei kaneis mipws kanena url pou na mporw na brw thn ekdosi 5?<P>Tnx<BR>Yannis

• Super Moderators
Δημοσ.

Χρησιμοποιώ το Acrobat 4 (το κανονικό, όχι τον reader) για να μετατρέπω έγγραφα του Word 2000 σε pdf. Μια χαρά βγαίνουν. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν βλέπω γιατί η έκδοση 5 να'χει χειροτερέψει.<p>[ 25-06-2001: Message edited by: paredwse ]

• Super Moderators
Δημοσ.

Λοιπόν, μόλις χθες εγκατέστησα τον πλήρες Acrobat 5 (με Distiller φυσικά). Δεν είμαι τόσο ευχαριστημένος όσο με την έκδοση 4. Κατ' αρχήν ένα απλό κείμενο Word σε Times New Roman μου το'βγαζε κινέζικα! Έπρεπε να ψάξω στις ρυθμίσεις του Distiller, οι οποίες(λόγω της περισσότερης πολυπλοκότητας της έκδοσης 5) είναι αρκετές και περίεργες, για να μου βγεί κανονικά ελληνικά. Στην έκδοση 4 μου το είχε κάνει αμέσως ελληνικά, όχι ρυθμίσεις και μ***κίες. Δεύτερον, το plug-in για το Office 97/2000 που έχει, δεν είναι συμβατό με το Office XP. Γενικά απογοήτευση... Συνιστώ σε όποιον έχει την έκδοση 4 να παραμείνει σε αυτήν, εκτός και αν χρειάζεστε <B>οπωσδήποτε</B> κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά της έκδοσης 5. Αλλιώς μακριά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...