Voorhees Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα που δεν λύθηκε ούτε και με format. Πάω έναρξη – τερματισμός, αλλά δεν τον κλείνει. Ξέρετε τι γίνεται; Να πω πως κάποιες φορές κλείνει κανονικότατα αλλά κάποιες άλλες θέλει να τον σβήσω από το κουμπί του πύργου.
ioannis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Οταν δεν κλείνει μόνος του βγάζει το μήνυμα "Τώρα μπορείτε να κλείσετε τον Η/Υ σας!". Νομίζω ότι διορθώνεται από το bios.
asmilon Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Πας στο bios ενεργοποιεις το ACPI απο το Power Managment του bios. Μετα πας στον Πινακα Ελεγχου των windows, Επιλογες ενεργειας και απο εκει πας Προηγμενη διαχειρηση ενεργειας (καπως ετσι λεγεται δε θυμαμαι ακριβως) και το ενεργοποιεις. Πατας ΟΚ και κλεινεις το pc σου. Θα σου κλεισει μονο του
Voorhees Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Οταν δεν κλείνει μόνος του βγάζει το μήνυμα "Τώρα μπορείτε να κλείσετε τον Η/Υ σας!".Νομίζω ότι διορθώνεται από το bios. Όχι... Μένει στα Windows μέσα. Ούτε μαυρίζει η οθόνη, ούτε τίποτα, με το που πατάω το κόκκινο κουμπάκι του τερματισμού άλλες φορές κλείνει κανονικότατα και άλλες είναι σαν να μην το πάτησα καθόλου..
sk8 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 mou eixe tyxei kai emena merikes fores ayto kai to elysa me shutdown apo DOS. Start > Run > cmd > shutdown -s gia boh8eia me ta parameters grapse shutdown /? gia eykolia sou lew oti to -r kanei restart to PC kai to -a stamataei thn antistrofh metrhsh kai kleinei to para8yraki kai etsi to PC den kleinei. (se periptwsh pou to metaniwseis teleytaia stigmh dld ;p) syggnwmh gia ta greeklish, spoudazw e3wteriko kai den exw settarei ellhnika fonts se ayto to PC, 8a to kanw omws. kalytera greeklish kai or8ografhmena para greek kai anor8ografa.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.