Προς το περιεχόμενο

azureus plugin gia shutdown

DIMERR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό μπορεί να το κάνει και το DU Meter αν το έχεις ακουστά. :mrgreen:

Του λες ας πούμε ότι αν σε δεκαπέντε λεπτά = 900 sec δεν έχει κατεβάσει έστω 2mb = 2097152 bytes τότε να τσακιστεί να κλείσει την σύνδεση ή το pc ή να σου ρίξει ένα μύνημα ότι σέρνεσε :mrgreen: ή να μην κάνει τίποτα και να κάτσει στα αυγά του.......... :-D

Πάντως plugin για το azureus που λες δεν ξέρω.

Εφαρμόζω το σύστημα που περιγράφω παραπάνω.:oops:

Δημοσ.
Aporw pws den exei bgalei kaneis gia ena toso dimofiles programma.

DIMMER, άμα βγάλει κανείς τέτοιο plugin, θα τον πάρουν στο κυνήγι, αφού υποτίθεται ότι το πρωτόκολλο είναι για μοίρασμα και ανταλλαγή αρχείων, όχι μόνο για κατέβασμα.

Κάτι που θα ταίριαζε με τη λογική του πρωτοκόλλου θα ήταν ένα plugin που κλείνει τον υπολογιστή μόλις πιάσεις αναλογία 1:1. Απ' όσο ξέρω, δεν υπάρχει ακόμα κάτι τέτοιο σε κανένα πρόγραμμα.

Δημοσ.
DIMMER, άμα βγάλει κανείς τέτοιο plugin, θα τον πάρουν στο κυνήγι, αφού υποτίθεται ότι το πρωτόκολλο είναι για μοίρασμα και ανταλλαγή αρχείων, όχι μόνο για κατέβασμα.

heheheheheh... exei dikio ! File DIMERR koita to DU Meterme tis kataliles rithmiseis , aftes pou se eksipiretoun dld, sou kanei mia xara tin doulia pou thes na kaneis. :-D

Δημοσ.
lol den to eixa skeftei me ayti tin logiki gia to plugin!mallon aytos tha einai o logos pou den exei bgei akomi!

Αν είσαι dial up ή isdn όπως εγώ ναι να το κάνεις.

Αν όμως έχεις dsl τότε άσχημα το ψάχνεις. Όχι μόνο να παίρνουμε αλλά και να δίνουμε.

Από την άλλη υπάρχει και το ότι μπορεί να μην υπάρχει άλλος σπίτι να ελέγξει κάποιες καταστάσεις και πρέπει να κλείσει το pc για τον Α ή Β λόγο ......

Το dumeter λοιπόν είναι μια καλή επιλογή ......... :-D

Δημοσ.

Dsl exw.O logos kiriws pou thelw na kleinei to pc molis teleiwsoun ta downloads den einai epidi den thelw na moirazomai ta arxeia alla epidi den einai krima to pc mou na einai oli mera anixto?tosa lefta exw dwsei.An eixa ena ftino-pc mono gia katebastiri tote enoeite oti tha to afina oli mera anixto.Edw pou ta leme skeftomai sovara na kanw ena pc-katebastiri me ftina ilika kia na katebazei oli mera .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...