giannhsg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Καλησπερα.. καταλαθος εσπροξα λιγο ατσαλα στο δευτερο μου υπολογιστη μια mx440 προς τα κατω ενω το κουτι ηταν σε κανονικη θεση. δεν βγηκε η κατι τετοιο η καρτα, απλα απο εκεινη τη στιγμη βγενουν αυτες οι γραμμες στην οθονη.. δεν ειναι στασιμες εκει, μπορει να ανοιξω τον υπολογιστη και να βγουν μετα απο 2 λεπτα η ακομα και 1 ωρα.. οταν τον κλεινω, βγαζω και ξαναβαζω τη καρτα γραφικων, φτιαχνει προσορινα αλλα μετα απο καποια ωρα τα ξαναβγαζει. επαθε κατι η καρτα? ειναι τα λεγομενα artifacts αυτα?
giorgos th. Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 oxi den einai artifacts alla mallon tis edoses kai katalave tis kartas..
giannhsg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 μυρισε και κατι καμενο, πεζει να καηκε κανενα τρανσιστορακι.. το προβλημα ειναι οτι στον υπολογιστη πρεπει να περαστει συγκεκριμενο distro linux και την onboard δεν την αναγνωριζει..
stefan123 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Mallon i kartoula ta epaikse entelos.Kai i dikia mou ta eftise (9700pro) prin liges meres kai perimeno nea kartoula(x700pro-256mb),kai oi 2 sapphire!!! Mono pou i dikia mou tis grammes tis kanei mesa sta games kai oxi sta windows............Pare kamia alli....
giannhsg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 thn dokimasa se pc me windows kai kanei kai ekei.. exw mia onboard more.. alla den tin anagnwrizei o kernel.
KWSN_Men Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Να ρωτήσω κάτι; Γιατί τα πειράζεις όλα αφού κάθε τόσο κάτι μυρίζει καμμένο όταν το κάνεις;
giannhsg Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 KWSN_Men με λιγα λογια ακουμπησε ενα cd-rom που εβαλα εκεινη τη στιγμη για να κανω την εγκατασταση μονο πανω στη καρτα γραφικων.. Το ειχα στηριξει αλλου αλλα βρεθηκε εκει περα.. Αυτο ειναι ολο. Να σου υπενθυμισω οτι οταν απανταμε σε ενα thread ειναι καλυτερο να προτεινουμε λυσεις στο ατομο που εχει το προβλημα παρα να προσπαθουμε να τον βγαλουμε αχρηστο ;-)
Ailuros Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Να σου υπενθυμισω οτι οταν απανταμε σε ενα thread ειναι καλυτερο να προτεινουμε λυσεις στο ατομο που εχει το προβλημα παρα να προσπαθουμε να τον βγαλουμε αχρηστο ;-) Kαμία διαφωνία, αλλά πολύ φοβάμαι στην περίπτωσή σου δεν υπάρχει σωτηρία εκτός από την αντικατάσταση της κάρτας, μιας και αυτή όντως φαίνεται να παρέδωσε πνεύμα. Oρίστε λοιπόν και η θετική αντιπροσφορά μου: http://www.infoshop.gr/product.asp?PrID=326632
KWSN_Men Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 KWSN_Men με λιγα λογια ακουμπησε ενα cd-rom που εβαλαεκεινη τη στιγμη για να κανω την εγκατασταση μονο πανω στη καρτα γραφικων.. Το ειχα στηριξει αλλου αλλα βρεθηκε εκει περα.. Αυτο ειναι ολο. Να σου υπενθυμισω οτι οταν απανταμε σε ενα thread ειναι καλυτερο να προτεινουμε λυσεις στο ατομο που εχει το προβλημα παρα να προσπαθουμε να τον βγαλουμε αχρηστο ;-) Δεν αντιλέγω, αλλά τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα τον τελευταίο καιρό διαβάζω για κάτι που έκαψες βάζοντας χέρι στο μηχάνημα. Και κάτι άλλο, προτείνω να κλείσεις το κουτί σου.
giannhsg Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 an de patheis, pos tha matheis? klisto to exw.
KWSN_Men Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Τότε λίγο παραπάνω προσοχή. Δεν το παίζω κάπως, αλλά όντας πάντα υπέρ το δέον προσεκτικός δεν έχω κάψει τίποτα κι ας έχω πιέσει κατά καιρούς το μηχάνημα πολύ.
mandate Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Kαμία διαφωνία' date=' αλλά πολύ φοβάμαι στην περίπτωσή σου δεν υπάρχει σωτηρία εκτός από την αντικατάσταση της κάρτας, μιας και αυτή όντως φαίνεται να παρέδωσε πνεύμα. Oρίστε λοιπόν και η θετική αντιπροσφορά μου: http://www.infoshop.gr/product.asp?PrID=326632[/quote'] hey man is it true 30something euros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.