Προς το περιεχόμενο

fritz ή Speed touch 510

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας! Καλως σας βρήκα μιας και είμαι νέος στο foroum! Χτές έκανα την αίτηση για dsl 512 στη HOl και πήρα τον εξοπλισμό...Έχει μέσα ενα router που λέγεται Fritz.Διάβασα λίγο το manual και δε κρύβω πως μου φάνηκε λίγο δύστροπο...Επίσης κάπου πήρε το μάτι μου οτι λόγω e-voice κτλ είναι λίγο δύστροπο με τα Ρ2Ρ...Ισχυεί κάι τετοιο? Το δουλέυει κανείς απο εσας? Επειδή απο μια παλαιότερη συνδρομή μου έχει μεινει ενα speed touch 530, με το οποιο δούλευαν όλα μια χαρά, μήπως θα ήταν προτιμότερο να συνδέσω μια και καλή αυτό? Περιμένω τις γνώμες σας...

Δημοσ.

Δε ξέρω για το fritz αλλα απο το speedtouch έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Ειδικά με τελευταία έκδοση firmware κάνει παπάδες και είναι και πολύ αξιόπιστο. Δε μου έχει δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα 1 χρόνο+ που το έχω....

Δημοσ.
Γεία σας! Καλως σας βρήκα μιας και είμαι νέος στο foroum! Χτές έκανα την αίτηση για dsl 512 στη HOl και πήρα τον εξοπλισμό...Έχει μέσα ενα router που λέγεται Fritz.Διάβασα λίγο το manual και δε κρύβω πως μου φάνηκε λίγο δύστροπο...Επίσης κάπου πήρε το μάτι μου οτι λόγω e-voice κτλ είναι λίγο δύστροπο με τα Ρ2Ρ...Ισχυεί κάι τετοιο? Το δουλέυει κανείς απο εσας? Επειδή απο μια παλαιότερη συνδρομή μου έχει μεινει ενα speed touch 530, με το οποιο δούλευαν όλα μια χαρά, μήπως θα ήταν προτιμότερο να συνδέσω μια και καλή αυτό? Περιμένω τις γνώμες σας...

Megale to Fritz Fon pou dinei h HOL einai korufh den paizetai !!!!!

Mexri kai xipnitirh exei ! Ase pou kollas kai 2 thl. pano tou kai pezei me opoiodhpote thl. kentro !!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...