Προς το περιεχόμενο

Problhma sthn eggrafh h kollhma ths prostasias?

Blackie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Έκανα τις προάλλες backup μια ταινία, όπου είχα χρησιμοποιήσει το AnyDVD (δε ξέρω αν παίζει ρόλο). Το έγραψα με το DVDShrink σε ένα Verbatim DVD+R 16x με 8x ταχύτητα και το verification μου το έβγαλε ΟΚ. Όταν όμως πήγα να τη δω μου έβγαζε πως το DVD είναι κατεστραμμένο, ενώ ήταν μια χαρά, καθώς τα VOB files παίζαν κανονικά (χωρίς υπότιτλους και επιλογές ήχου βέβαια), αλλά και όταν το πέρασα πάλι στο σκληρό έπαιζε κανονικά. Τι ξεκάρφωτο πρόβλημα ήταν αυτό;

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά! Έκανα τις προάλλες backup μια ταινία, όπου είχα χρησιμοποιήσει το AnyDVD (δε ξέρω αν παίζει ρόλο). Το έγραψα με το DVDShrink σε ένα Verbatim DVD+R 16x με 8x ταχύτητα και το verification μου το έβγαλε ΟΚ. Όταν όμως πήγα να τη δω μου έβγαζε πως το DVD είναι κατεστραμμένο, ενώ ήταν μια χαρά, καθώς τα VOB files παίζαν κανονικά (χωρίς υπότιτλους και επιλογές ήχου βέβαια), αλλά και όταν το πέρασα πάλι στο σκληρό έπαιζε κανονικά. Τι ξεκάρφωτο πρόβλημα ήταν αυτό;

pou piges na tin deis?sto pc i se kana epitrapezio dvd player?

Δημοσ.

Δεν περίμενα να μου απαντήσετε αμέσως παιδιά, συγνώμη!:razz: Όχι, κανονικα στο PC, το δοκίμασα και στα 2 drives! Δε μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε... Δεν πιστεύω πως γράφτηκε άσχημα, απλά κάτι θα παίχτηκε με το AnyDVD, καθώς δεν το είχα ξαναχρησιμοποιήσει ως τότε (και η προστασία της ταινίας ήταν πολύ καλή).

Δημοσ.

ego re pedia exo ena paromio provlima grafo tis tainies alla den pezoune se ena 1-2 epitrapezia dvd pou ta exo dokimasei, alla se pc einai mia xara exo dokimasei polla programmata alla panta to idio apotelesma giati ???

Δημοσ.

ego re pedia exo ena paromio provlima grafo tis tainies alla den pezoune se ena 1-2 epitrapezia dvd pou ta exo dokimasei, alla se pc einai mia xara exo dokimasei polla programmata alla panta to idio apotelesma giati ???

Δημοσ.

nai airborne ta kena soy dvd ftene kata pasa pithanotita...

na prosexhs na mhn einai dvd-r alla dvd+r

kai psaksou ligo me tis markes mexri na brhs auto pou douleuh sthn konsola soy.

Δημοσ.

Δεν αποκλείεται κάτι να παίχτηκε με την προστασία του dvd, αν και λογικά δε θα σου το αναγνώριζε ήδη το DVD Shrink.

Προσωπικά χρησιμοποιώ το συνδυασμό AnyDVD και DVD Shrink εδώ και 2 περίπου χρόνια, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Φροντίζω φυσικά να ανανεώνω συχνά το πρώτο, για την επαρκή αντιμετώπιση κάθε κλειδώματος. Στη θέση σου απλώς θα επιδίωκα και πάλι την αντιγραφή, κάνοντας προηγουμένως την κατάλληλη ανανέωση. Για καλό και για κακό μην κάψεις καπάκι τα αρχεία, αλλά τσέκαρέ τα πρώτα στο σκληρό...αν δε λειτουργούν από εκεί, τότε κάτι πήγε λάθος στο ripping (ή στο encoding). Αν όχι, τότε μιλάμε απλώς για κακή εγγραφή.

@activex

Από που προκύπτει ακριβώς η παραίνεση μη χρήσης dvd-r?! Από όσο γνωρίζω είναι το format με τη μεγαλύτερη υποστήριξη και συμβατότητα σε επίπεδο hardware, όπως μπορείς να δεις κι από αυτό το άρθρο. Αμφιβάλλω αν θα έχει πρόβλημα και με τα dvd+r με έναν σύγχρονο player, αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί να αποφύγει τα dvd-r.

Δημοσ.

file blueviper an kai prosopika den xrisimopio konsola einai genika gnosto pos ta dvd-r einai pio disanagnosta kai idika stis konsoles to exo diavasi kai to exo akousi arketes fores alla distixos den mporo na thimitho apo pou giana soy doso mia egiri pigi...elpizo na me sinxoreshs giauto.

edit: apo prosopiki empria , ta monadika problimata pou eixa me dvd htan me -r ..

den ksero an einai simptosh..

Δημοσ.

Στα 2 αυτά προαναφερθέντα χρόνια χρησιμοποιώ dvd-r δισκάκια, επαφιόμενος στη γενική διαπίστωση, από τις διαδικτυακές πηγές, της μεγαλύτερης συμβατότητας με το υπάρχον hardware και μέχρι τώρα δεν έχω διαπιστώσει κανένα πρόβλημα, ούτε ο ίδιος, ούτε φίλοι που τα χρησιμοποιούν.

Έχω τσεκάρει πολλά άρθρα για να καταλήξω σε format...στην καλύτερη των περιπτώσεων ανέφεραν πως dvd-r & dvd+r βρίσκονται στα ίδια επίπεδα...ποτέ πάντως δε βρήκα κάτι που να προτείνει τα + σε σχέση με τα -. Ένα σχετικό άρθρο επεξηγεί σε θεωρητικό απλώς επίπεδο, πίσω στο 2003, γιατί το dvd+r(w) είναι καλύτερο με βάση τα specification του από το dvd-r(w), αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την υποστήριξη (που ως γνωστόν δεν υπερισχύει πάντα το καλύτερο format...αλλιώς δε θα χρησιμοποιούσαμε mp3).

Όπως πάντως προείπα, κανένας σύγχρονος dvd player δε θα έχει προβλήματα ούτε με το ένα, ούτε με το άλλο format.

Δημοσ.

Απ'όσο ξέρω σχετικά με το θέμα τα DVD-R είναι καλά για αντιγραφή παιχνιδιών για παιχνιδομηχανές, ενώ τα DVD+R για ταινίες! Τώρα το γιατί δεν το ξέρω, απλά ξέρω πως έτσι ισχύει...

Όσον αφορά το θέμα μου, χρησιμοποίησα το τελευταίο AnyDVD για σπάσιμο κατά τη δοκιμαστική περίοδο! Κατά τ' άλλα υποθέτω πως έγινε λάθος κατά την εγγραφή, ασχέτως αν μου έβγαλε ok στο verification...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...