Προς το περιεχόμενο

μια ανοίγει, την άλλη δεν ανοίγει ο IE..

h1k1k0m0r1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευταίες μέρες έχω το εξής πρόβλημα: ενώ είμαι κανονικά online με adsl γραμμή, ξαφνικά ο explorer δεν ανοίγει σελίδες! Μα καμία! Ούτε την home page (google) ούτε καμία άλλη. Αποσυνδέομαι, επανασυνδέομαι και τσουπ πάλι όλα ωραία και καλά!! Και ξαναμανά πάλι το ίδιο παραμύθι (που δεν είναι παραμύθι, την πραγματικότητα περιγράφω!)

Από μεριάς μου το μόνο που μπορώ να εικάσω είναι πιθανό πρόβλημα με το msn (τελευταία έκδοση από insomnia κατεβασμένη).

Δημοσ.
Τις τελευταίες μέρες έχω το εξής πρόβλημα: ενώ είμαι κανονικά online με adsl γραμμή' date=' ξαφνικά ο explorer δεν ανοίγει σελίδες! Μα καμία! Ούτε την home page (google) ούτε καμία άλλη. Αποσυνδέομαι, επανασυνδέομαι και τσουπ πάλι όλα ωραία και καλά!! Και ξαναμανά πάλι το ίδιο παραμύθι (που δεν είναι παραμύθι, την πραγματικότητα περιγράφω!)

Από μεριάς μου το μόνο που μπορώ να εικάσω είναι πιθανό πρόβλημα με το msn (τελευταία έκδοση από insomnia κατεβασμένη).[/quote']

Τί χρησιμοποιείς για να μπεισ στο net??? router η usb modem???

Ακόμα μήπωσ έχεισ HT στον επεξεργαστή σου enable η τον έχεισ κάνει overclocking???

και εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...