Προς το περιεχόμενο

ADSL poso???...pls some help!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalhspera paidia k apo edw...vasika thelw na rwthsw kati pou me kaiei thelw na agorasw kapio ethmo kit adsl 3+2 ktl...to vasiko erwthma mou einai oti pera apo ta lefta pou tha dwsw gia to kit THA plhrwnw k kati alloo ston ote i kapou allou i perilamvanodai ola sto kit...kati san proplhrwmena pagia k tetoia?dld tha plhrwsw mia fora i tha plhrwnw kathe 2mhno????thx in advance!!!

Δημοσ.

Βασικά όταν αγοράζεις ένα πακέτο dsl το αγοράζεις με μία τιμή (πχ.100euro)

στο πακέτο βίσκεται το μόντεμ (router αν έχει) και αν θες κάνεις έναν λογαριασμό στην εταιρεία που αγόρασες το μόντεμ.

Στα 100euro τώρα μέσα συμπεριλαμβάνονται και κάποιοι μήνες δωρεάν ΠΛΟΗΓΗΣΗ στο internet. Αφού ξεπεράσεις τους δωρεάν μήνες, σου έρχεται ο λογαριασμός της εταιρείας και νομίζω μπορείς να επιλέξεις άν θές να πληρώνεις το μήνα ή το δίμηνο. (Πάνω κάτω 17euro το μήνα και 35euro το δίμηνο)

Δημοσ.

PaniC_GR πρόσεχε ο εξοπλισμός είναι δανεικός μερικές φορές και πρέπει να το επιστρέψεις στον provider όταν λείξει το πακέτο και δεν ανανεώσεις.

Πρόταση μου HOL Broadband Pack 384 (6+6 μήνες δώρο) 199+19% ΦΠΑ = 19,73€ το μήνα. :) και καθάρισες για ένα χρόνο.

+ IP τηλεφωνία εντός πακέτου + Fritz Fon modem router το οποίο είναι αστέρι συσκευή.

Δημοσ.

Βασικά το πακέτο αυτό έχω και εγώ τώρα ( HOL ). Μια χαρά είναι όλα, απλά θέλει λίγο προσοχή στους όρους της σύμβασης. Στην προκειμένη περίπτωση λέει ότι πρέπει να κάνεις αίτηση διακοπής του κυκλώματος 45 ημέρες πριν την λήξη του πακέτου αλλιώς ανανεώνεται αυτόματα το κύκλωμα για ένα χρόνο...Όχι κι άσχημα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...