Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ Downloading

Banko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε παιδιά λίγη βοήθεια ……

Όταν κάνω κάποιες φορές download κάποιο μεγάλο αρχείο πχ. πάνω από 20-25MB (είμαι με ISDN σύνδεσης) για κάποιο λόγω κόβεται η συνδέσεις και εκεί που είχα πχ, 60%-70% κολλάει το κατέβασμα με αποτέλεσμα να ξαναξεκιναω και πάλι από την αρχή…….μεγάλη πίκρα!

Η ερώτηση μου είναι: Αποθηκεύουν τα WINDOWS τα μη τελειωμένα αρχεία κάπου στο λειτουργικό; Και αν ναι, που ακριβώς; Υπάρχει τρόπος για να μπορώ να ξαναξεκιναω το κατέβασμα από εκεί όπου κόπηκα την τελεύεται φορά; Μπας και γλυτώσουμε λίγα νεύρα και μπόλικα πινελικια…….

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα το getright μιας και ο dap είναι τίγκα στις διαφημίσεις....

Και το resume του firefox αν δούλευε καλά θα ήταν...Μόνο για μόστρα είναι

Δημοσ.
Εγώ θα σου πρότεινα το getright μιας και ο dap είναι τίγκα στις διαφημίσεις....

Και το resume του firefox αν δούλευε καλά θα ήταν...Μόνο για μόστρα είναι

To resume του Firefox είναι ειδικά φτιαγμένο για να αναγκαστείς να βάλεις το flashget

Δημοσ.

Έχε πάντως υπόψη σου πως δεν εξαρτάται μονάχα από σένα το resuming, αλλά κι από το server που κατεβάζεις...αν δεν το παρέχει την έκατσες ούτως ή άλλως.

Δημοσ.
Έχε πάντως υπόψη σου πως δεν εξαρτάται μονάχα από σένα το resuming, αλλά κι από το server που κατεβάζεις...αν δεν το παρέχει την έκατσες ούτως ή άλλως.

Σπάνια δεν υποστηρίζει resuming ο server όμως, ελάχιστες φορές μου έχει τύχει.

Δημοσ.
Ακόμα πράγματικα δεν έχω καταλάβει γιατι ο firefox έχει resume που δεν δουλεύει.

Για να βάλεις flashget που έχει διαφημίσεις ίσως?

Δημοσ.

Απλά ας μην το είχε καθόλου όπως ο internet explorer και αν θέλεις βάζεις το δικό σου πρόγραμμα.

Δημοσ.

Στο firefox μπορείς επίσης να βάλεις το extension DownThemAll με το

οποίο μπορείς να κάνεις resume και γενικά να κατεβάζεις κάτι με διακοπές...

Δημοσ.

Πάντως φίλε μου αν θες τη γνώμη μου για download manager το dap να το αποφύγεις. Το κατέβασα από το download.com κι όταν το έβαλα γέμισε το pc με spyware. Όταν το έκανε uninstall δε μπορούσα να κατεβάσω τίποτα γιατί ενώ πατούσα να κάνω download από firefox ή explorer μονίμως μου πέταγε μήνυμα ότι δεν μπορεί να ανοίξει το dap. Και να φαναταστείς πως ούτε καν default manager δεν τον είχα πριν φάει την απεγκατάσταση. Βέβαια μπορεί να έτυχε. Για να μην το θάβω και άδικα. Νομίζω ότι καλύτερο είναι πας στο getright.

Δημοσ.

getty, αυτό που λες είναι το κατεβαστήρι. Η επέκταση του Fx λέγεται FlashGot και δεν έχει την παραμικρή διαφήμιση. Είναι και ανοιχτού κώδικα, οπότε δεν έχει τίποτα να κρύψει.

Το FlashGot κάνει τον Fx να συνεργάζεται με πάνω από 20 κατεβαστήρια για Win, Linux FreeBSD, Mac, και κάνει και πολλά άλλα πράγματα, π.χ. μαζικό κατέβασμα αρχείων από μια σελίδα ανάλογα με την κατάληξη.

Είναι από τις πιο καλοφτιαγμένες επεκτάσεις Fx και σταθερά το δημοφιλέστερο στην επίσημη σελίδα: https://addons.mozilla.org/extensions/?application=firefox

Τώρα, γιατί οι μοζίλλες δεν έχουν φτιάξει έναν download manager της προκοπής στον Firefox, αυτό είναι άλλο θέμα.

Banko, εκτός από το GetRight, δες κι αυτά τα δύο που είναι δωρεάν, και συνεργάζονται πολύ καλά με τον Fx μέσω του FlashGot:

Δημοσ.

Παιδία σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια και τα συμπεράσματα σας, πιστεύω ότι έμαθα αρκετά σχετικά με το downloading στο net…….

Φίλε Eusebius κατέβασα το Net Transport – φοβερό προγραμματάκι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Ευχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...